åter i vardagen

2008-06-30 - 21:31:29
åter i vardagslunken :) Men vet ni vad som är så bra ? Nu har vi sommartider på jobbet, vilket betyder att vi sluter kl 17 ist för 18, och att vi har stängt på lördagar! :D gott!

Efter jobbet tvättade vi bilen riktigt iordentligt (i vit skjorta och klackskor). hehe, men de gick ju bra. Nu skiner hon som en sol både ut och invändigt, skönt!

Nej ni, det var faktiskt allt jag kände för att komma med idag. Nu ska jag hoppa ner i soffa och kolla resor med chrisen min.

nyduschad linnea :)

Vi hörs i morgon! Puss


Love, Lina..

Lika som bär?

2008-06-30 - 10:42:35
Europe

Love, Lina..

Helgen & Amerikanska kanelbullar.

2008-06-29 - 16:49:05
Vilken underbar dag ! Riktigt varmt ute och solen har stekt på hela dagen. Både ja o chris har bränt oss idag.

Jag är fullt uppe baket nu i eftermiddag! Amerikanska kanelbullar blir det. Dom är till skillnad från svenska kanelbullar mycket större och med extra fyllning ;) Otippat va? hehe.

Kan lägga in receptet här för er som är sugna på lite bullbak! Fast jag har inte russin i mina, och ingen glaze, sen så har jag dem på två plåtar istället för en plåt, för att dem inte ska bakas ihop utan bli mer som bullar. Det är nämligen meningen att det ska bli som en enda stor bulle på plåten och sen så bryter man loss bitar. men jag gillar bättre vanliga bullar!
http://recept.nu/1.149618/leila_lindholm/efterratter_godis/mjol/1.149618?view=printerfriendly

När älsklingen vaknar så blir det grillning, grillspett med fläskfile, korv, svamp, paprika och bacon :)

grillspett



igår åkte vi till lilla Nora och åt hemmagjord nora glass, bilderna talar för sig själv :)

meeeeenoranora

Nu ska jag se om bullsen har jäst klart!

Puss


Love, Lina..

Grattis !

2008-06-28 - 11:34:03
Till min allraste käraste kusin Sanna! hipp hipp hurra!

sanna


Love, Lina..

vilken film!

2008-06-28 - 11:27:51

bion igår var jätte jätte bra !! Skrattade ihjäl mig och snyftade om vartannat ungefär :) Synd bara att jag lider av restless legs bara, blev lite jobbigt mot slutet. hehe

Tack för en rooolig kväll jessi!

idag är det en slappdag :) sitter i nattlinne och ruffsigt hår, och har inga funderingar på att ändra tillstånd heller! :D Strax ska jag gå ut i garaget och måla klart byrån. Sen när älsklingn slutar jobbet ska vi åka till Nora och äta glass !

skepp o höj!

är jag inte charmerande?

mig en typisk morgon :)



Love, Lina..

sex and the city

2008-06-27 - 13:52:39
hoppas alla läsare har en underbar fredag och tar vara på dagen :)

idag jobbar jag tills 15, sen blir det stallet. Ikväll ska jag på bio med jessi, sex and the city såklart :) Ska bli jättekul!

Ett jätte bra tips till er som sitter på kontoret och jobbar eller är hemma och vill slappna av lite är att gå in på www.sr.se/p3 Sen klickar man på "Lyssna igen" och sen på "Dokumentärer". Man kan lyssna direkt i datorn eller ladda ner och lyssna på tex mobilen. Dom är jätteintressanta!
Idag lyssnar jag på "Mordet på Fadime". Skitbra, och hemsk och gripande!

Nu är lunchen slut, pancakesen i maggen och det är dax att börja jobba igen!

puss


Love, Lina..

Är det konstigt att folk får ätstörningar?

2008-06-26 - 13:49:24

Är du farligt smaltjock?

Så vet du om du har farligt fett gömt i magen. Varannan svensk i riskzonen - kolla vår checklista!

-Aftonbladet.se

ska man behöva oroa sig för det nu också? harregud!

Annars är det bra.. är på jobbet som vanligt. har mest ränt runt idag känns det som, hämtat blommor, hämtat post, ärende på stan, köpt lunch. Åt förresten en räksallad, slurp sa det. salladin har verkligen goda sallader. borde ni prova.

Vet ni vad jag fick idag ? parkeringsböter. man tackar! 400 kr är väl inte hela världen, men de kan man göra mkt annat för än att betala dom där skitstövlarna. Var borta från bilen i typ 3 minuter. sablars!

Nu ska jag skriva leveranspapper.

tjo


Love, Lina..

BTW

2008-06-25 - 22:21:59
var på stan idag efter jobbet, skulle göra några ärenden. Och medans jag väntade på att mina skor skulle klackas om gick jag en vända på stan. Köpte en milkshake på farbror melker och strosade runt iaffärer, utan stress. Det kallar jag quality time :) Hittade en liten affär som jag aldrig varit inne i förut, spirit hette den, köpte en svart kjol i typ siden tyg. Gillar den jättemkt :) Sen så köpte jag en skjort-tunika/klänning som jag faktiskt såg i skyltfönstret på vero moda, och ett brunt midjeskärp till det. Klockrena köp idag, kul :)

pics
nya kjolen
kjolen syns kanske inte så bra, men men :)
nya klänningen plus skärpet,
prislappen mitt i bilden, suveränt ;)


Love, Lina..

Mera midsommar.

2008-06-25 - 18:41:22

Hej folks!

Tänkte lägga upp bilder från midsommarkvällen, den var super tycker jag!
Firade som en äkta svensson tror jag, med mina näraste och käraste, och jag  bara älskar det:) Många frös och vi fick flytta in till grillninge på kvällen, men vadå? det hör väl till en svensk midsommar? ;)

Jag firade hos min morbror Kent o cathrin o alexander och simon, med hela familjen (linda patric angelica osv, aa ni vet) Vi åt sill och potatis kl 13, barnen och chris åt lax  o potatismos, de gillar inte sill :) sen vare jordgubbar o grädde. Sen så gick alla grabbsen och nästan alla barnen tll nån fotbollsplan i närheten o spelade fotboll! vi andra var kvar. Sen på kvällen grillade vi grillspett och det var mumsigt! slurp. Sen åt vi tårta o cupcakes som jag o mamma svept ihop. Sen var alla mätta och sen åkte vi hem, typ :)

Som en kort sammanfattning av dagen o kvällen: Vi åt!

lite folk o lite av deras megagräsmattaen söt midsommarflicka vid namn emilia :)fina jennie o fina kevinbarnen hoppar studsmattafolkååh! en underbar lite midsommartjej (klänningen har hon fått av faster lina)bror och kevinkusin crille å emiliasyster i kransangelica var också midsommarsötjordgubbar o gräddemami o chrisimamma dansar med småflickornaväninnor :)känns tryggast såhär! hihiren lyckasööööööööööööötmiranda:)grillmat!lajnamina små mästerverkjordgubbs och rabarbertårta. minst sagt gudomlig!!!



Love, Lina..

Förlovad, Midsommarafton den 20 Juni 2008

2008-06-23 - 22:41:51

Jag älskar dig så himla mycke min fina prins! Jag är så LYCKLIG !

Du och jag föralltid mot hela världen!  En underbar underbar förmiddag på 5e vik bland klipporna o havet. Går liksom inte att beskriva . kärlek är det bästa som finns

lyckamin underbara ring



Love, Lina..

Mamma och Pappa i örebro (för några veckor sedan)

2008-06-23 - 22:30:04
Lägger in lite bilder från när mamma o pappa var hos mig och hälsade på! Enjoy! (För er som inte förstår så bra så kan man hålla musen över bilden och så ser man bildtexten )

vi lagade hemmagjord pizza. så himla gott!!middag för tre. chris var i skåne och missade den goa pizzanmamma in the kitchendessert bestående av rabarber o lite vaniljkesella mmja o min darling har en jacuzzi :) den är jag evigt tacksam för i kyliga vinterkvällarfika på stallbacken i gamla stan en solig lördag. mumsmami papi chrisi på stallbackenja o mamma shoppade massor med nya blommor till framsidan, här är en av dem, en vit rosenbuske (syns inte så bra) men min vaktgroda syns iaf :)här ser man ilite mer av min framsidalördagens supergoda middag, framför tv:n och Sverige - Spanen matchen !jag vill inte vara medd tydligen ;)fika på framsidan innan ma o pa åker hem igen, gårdagens jordgubbspaj och kaffe!titta vilket fint parasoll vi fick av mamma o pappa :)


Love, Lina..

sommarregn

2008-06-19 - 23:15:36
gokväll kära läsare.

jag har just landat i varberg, jag och min älskling såklart. efter en fyra timmar bilresa är jag rätt seg, men det är mysigt att åka långtur tycker jag. jättmysigt. idag hade vi mackor och saft med oss och lite godis. lite bra musik och bara pratade om allt och inget. det har regnat mestadels av vägen, ett tag var det som att himlen öppnat sig, ungefär :)

Åkte förbi olycksplatsen på hemvägen med, där 21 åriga mattias omkom. altså, det är så himla tragiskt när en ung människa så plötsligt bara försvinner för resten av livet. varför är väl det enda som kommer ut ur mitt huvud. Men fint var det iaf. jättefint.

i morgon blir det en dag och troligtvis kväll med, hos morbror kent. Blir nog en typisk svensk midsommar, men färskpotatis, sill, gräddfil, snaps och jordgubbar. Jag har dock inget kul att ha på mig. Men nåt får jag väl rota fram. det är väl inte så jäkla viktigt.

Nu ska jag krama på min älskade pojke tills jag somnar.

Puss


Love, Lina..

sålt smöret och tappat pengarna .

2008-06-18 - 22:50:23
Sverige spelade uselt och zlatan va seg.0- 2 mot ryssland.

FRA lagen gick igenom. (ska inte uttala mig fö mkt om den är inte så insatt, men endå)

Var på stan idag, skulle köpa presenter och inflyttningspaket . var hungrig och svettig och stod och slog in paket i en liten trång vrå på indiska (Varför kan dom inte slå in paketen åt mig???)
Efter 30 minuter av inslagning, svett och tårar slog det mig att prislapparna satt kvar på alla saker. ................ så kvällen ska tillbringas med att slita upp alla klumpiga paket igen, och så in dem igen. känns kul faktiskt.

Men jag är dock på rätt bra humör endå, värre saker kan ju hända menar jag! :)

ta hand om er!


Love, Lina..

jobbets hemsida, jobbets bil :)

2008-06-18 - 08:58:16
http://www.hymercenter.se/?s=home.viewarticle&id=81

chris som har gjort repotaget, fotograferat och gjort hela hemsidan med för den delen :)


Love, Lina..

underbar

2008-06-17 - 14:23:43


Love, Lina..

rubrik

2008-06-16 - 21:27:16

denna dagen är snart över och det är jag ganska glad över. dessutom är det måndag och det har regnat och åskat hela dagen.. tog en varm dush efter jobbet och när jag kom ut ur duschen hade älsklingen fixat jätte goda kvällmackor och joggi med jordgubbar i mm :) kände mig genast bättre. Han vet verkligen hur man gör <3 älska mig mest när jag förtjänar det minst eller hur fasen är det man säger?

jaja what ever.

ska kolla tv nu, (ensam för karln sover)



Love, Lina..

hjääääälp

2008-06-16 - 10:20:07
de åskar och blixtrar!

Love, Lina..

världens godaste glass

2008-06-15 - 22:15:16
nu är det filmtajm, med massa glass o massa mys

ben and jerry, bohemian rasberry


Love, Lina..

hej

2008-06-15 - 14:31:50

nu har mamma o pappa åkt hemåt. tomt är det! Har haft en jättebra helg, verkligen. altså jag är inne i en orkar-inte-blogga-period. eller orkar inte formulera mig i ord iaf. så jag lägger in massa bilder från helgen vid ett senare tillfälle tänkte jag.


midsommar är spikat. kommer bli minst sagt helt underbart.



Love, Lina..

dagen

2008-06-13 - 22:36:57
Fredag idag ! Alltid gott! Slutar tidigt och helgen är på ingång.

Extra kul när mamma o pappa är hemma och väntar på mig. Ett minus dock att chris är i skåne. Så de jämnar ju  ut sig :)

ja o mamma har varit och handlat massa gott . kylen är proppfull !!!!

idag blidde det hemmagjord pizza och till efterrätt ugnsbakad rabarbergrej med kesella och mandel ovanpå. slurp.

nej, känner verkligen inte att jag ahr lust att skriva nå mer. mycke har hänt men har inte tid med detta bloggandet nu ju.

i morgon blir de diverse utflykter mm.

jao jao. naddi nadd


Love, Lina..

sjukt

2008-06-12 - 23:58:17
så mkt som snurrar i huvudet när man får ett sådant besked.. Det kunde likagärna stått något annat namn i smset jag fick av sanna .. det kunde stått jessica (då hade hon nog ringt men endå), de kunde stått pappa, emma, evelina, de kunde stått va fasen som helst. magen och bröstet vänder sig ut och in sjuttioelva ggr när jag får sånna besked.

Tänk familjen? ett knäpp med fingrarna och livet kan ta en 90 graders vändning för alltid. För en minut sedan var allt som vanligt, allt var svensson, man var sur för de inte gick nåt bra på tv typ. Sen kan man få ett besked man alldrig kommer över. -Hej din son är död.

miljaders kramar och tankar till sandra och övriga familjen. och vänner.

RIP mattias.


Love, Lina..

öser ner

2008-06-12 - 14:03:31
regnet öser ner i örebro. helt galet. jag sitter inne på mitt varma kontor och dricker bubbelvatten och äter choklad :)

jag jobbar faktiskt också! så så mysigt ska vi inte tro att jag har det ;)

puss


Love, Lina..

höstshoppat

2008-06-11 - 21:09:45

ja idag har det varit knepigt väder. regn, sol, regn, sol... därför shoppade jag två hösttröjor på MQ :D Det ska börjas i tid!

va på stan med bästaste mamman!! gick runt och myste lite, fikade och gick i affärer. gada upp och gada ner.

idag hämtade jag ut min säkerhetsväst, den är very nice må jag säga! inte så klumpig, skönt!

Nej nu ska jag umgås med mor. hon sitter och klyks åt en som åt en larv på tv, hahha.

ciao

sverige-greklandsverige-greklandvardagsrummetsovrumsfönsterbadrum nr 1badrum nr 1sy-kit och strumpbyxortröja nmamma!






Love, Lina..

har jag förresten

2008-06-10 - 21:24:00
berättat att mamma är här hos mig ? Hon åkte med mig på tåget i söndags och stannar hela veckan :) pappa kommer på torsdag och så åker dem hem på söndag igen. Det är jätteroligt att mammi är här! Hon har städat och fixat och donat när vi har jobbat. Hon älskar att städa och feja. Som semester att vara här säger hon. hihi.

i morgon slutar jag tidigt, då blir det shopping på stan! Guld <3

på lördag när pappa också är här ska vi nog ut och äta på harrys eller något. Harrys ligger mänligen jättefint precis vid vattnet här.

vad ska ni göra på midsommar? Vi är bjudna till oslo, varberg och båstad. hm. Jag är iaf sjukt sugen på att stå för desserten på midsommar. Tänkte baka min UNDERBARA rabarber och jordgubbstårta, samt choklad muffins/cupcakes med chokladglasyr och vaniljmuffins/cupcakes med hallonglasyr. :)
Vi får väl se vem som får njuta av detta, om det blir norrmän, svenskar eller skåningar. den som lever får se!

ska joina mamma o chris som hejjar på fotbollsmatchen!

puss

chokladcupcake med chokladfrostinghalloncupcake.


Love, Lina..

bilder från helgen

2008-06-09 - 20:55:00
finaste systersötaste som gått i ett par skorlinanewe o sannasmörgåstårta blev det på ewes fest.sanna o jessiemmafruktfatsjukt god tårtaemma o sanna tog en powernapsoffi emma o jennyredo för stranden

Love, Lina..

lunch

2008-06-09 - 13:55:44
blir inte så värst mkt bloggande nu när det är så soligt väder ute!

jag mår som en prima ballerina iallafall. och jag har världens bästa familj och världens bästa pojkvänn! vad mer kan man önska sig? :)

love Lina


Love, Lina..

sunny days

2008-06-06 - 23:32:30
go kväll vänner. befinner mig nu i vbg hos mor o far.. ska strax sova.

idag efter frukosten åkte jag o chris till jobbet med bilarna, och lämnade den ena där. passade på att slänga massa skräp som vi hade i garaget. skönt att få bort det!
Sen åkte vi gill golfbanan för chris skulle testa sina nya klubbor som kom häromdagen. jätte fina är dom! efter en timma där åkte vi hemåt. jag packade lite o sådär, satt ute och läste en tidning, men de går ju knappt att vara ute om man inte har hav/sjö i närheten. Den Hettan! apjuuuuh. men jag ska inte klaga :) nej nej nej.

skiljdes från min fästman vid tåget och åkte väster ut. mamma hämtade upp mig på stationen och vi åkte hem och åt pastasallad på altanen. pappa har haft migrän hela dagen stackaren. så han steg upp ut sängen kl 20.00 idag.

har kollat på film ikväll, nu minns jag inte vad den hetta även fast mamma har sagt det ca 3 ggr ikväll.. Sova med fienden hette den. jätte bra ! men läskig.

i morgon styr jag kåsa med carro kusin! trevligt! på kvällen blir det 20 års party hos ewe! kul!

hörs i morgon. puss


Love, Lina..

fånga dagen

2008-06-06 - 09:20:39
god morgon! har nyss vaknat, underbart att vara ledig! :) Får väl hänga ut flaggan idag då. Sveriges Nationaldag och allt, hejja Sverige!

Nu ska jag se om jag får liv i chris, sen ska jag plocka fram färska frallor och massa annat gott, blir frukost på framsidan idag, i skuggan. Tänk att det är så varmt väder? :D

det suger ju att sitta på tåget i fyra timmar sedan. åker vid 15 tiden så det är ju okej endå.

aja, hörs senare.

fånga dagen, puss


Love, Lina..

natti natti

2008-06-05 - 23:17:16
tänkte mest bara susa förbi och säga godnatt!

chris tjatar påmig att jag ska börja spela golf med honom. Han lovade mig detta om jag börjar:

                                 
hello kitty golf-klubba


haha :) så sött!

LEDIGA i morgon. så underbaaaaaaaaaaaaaart! blir film nu, sen sova.
puss


Love, Lina..

studenter på vift

2008-06-05 - 14:05:32
guuuuu vilken varm dag !!! ett dopp i det blå skulle itne sitta fel ..

i morse var jag på sjukhuset och lämnade blod, vilken service de hade här :) Dagens gärning gjord!
När jag gick in på sjukhuset så kollade tanten i receptionen ganska mkt på mina fötter, och så vinkade hon dit mig, jag tänkte shit får man inte ha högklackat på sjukhuset eller. Men hon ville bara säga att hon tyckte dom var snygga och frågade vart jag hade köpt dom :) hihi. kul!

idag är det student här i Örebro, var uppe på stan innan och köpte sallad så såg jag massa flak med studenter som sjöng och härjade! kuuuul..för dom.

nu ska jag fylla på min vattenflaska och fortsätta jobba, trots att jag är väldigt slööööö..

Puss


Love, Lina..

marknadsafton

2008-06-04 - 22:17:20

idag har jag först jobbat tills kl 15. Då åkte jag direkt till stan, fixade present till evelina och fyndade lite annat kul. bla handdukar till toaletten på hemtexrea, min absoluta favvoögonskugga för 20 kr!! (fast i en annan färg då) rakgel med rasberry för 25 kr, ett cykellås, vit lackbets o penslar, hmm. det var nog allt :)
Det är nämligen marknadsafton i örebro idag, alla affärer har öppet till 22.00 och det är torghandel och grejjer, och alla affärer ställer ut bord utanför och rear massa saker.  Det är KNÖKfullt i hela stan, man kommer knappt fram på gågatorna! Men väldigt mysigt! Björn gustafsson skulle tydligen vara på björnstugan ikväll (en krog) men när jag gick förbi stod det att det var inställt pga sjukdom. Kul för dem som köpt biljett och bokat bord där. det har tydligen varit fullbokat i fler veckor på resturangen pga honom. aja,..

sen efter chris slutat jobbet var vi på stan med. men han gillar inte när det är så mkt folk, hehe. vi är så olika jag och han, men endå så passar vi så bra ihop . så tokigt . fick uträttat några ärenden iaf :)

slutade med att vi fightades med myggen och knotten på en lång promenad vid småbåtshamnen. nu är vi hemma igen, har nyss städat toan med klorin och satt på en maskin tvätt. det luktar simhall nu :)

so long



Love, Lina..

en dag som denna

2008-06-03 - 14:57:13
idag är en dag jag mer än gärna hade viljat ligga hemma på gräsmattan och sola och läsa tidningar eller en bra bok.. men de går bra att jobba också :) (vilken gräsmatta kan man ju fråga sig eftersom jag inte har någon) aja de va ju ett annat problem.

har alldeles precis beställt en en säkerhetsväst från hööks för två tusen. så de blir la skörper och vatten resten av månaden. hihi ne då ;) ska nog klara mig alldeles utmärkt.

ikväll blir det stallet för min del. jag som hade velat måla byrån så att det kunde bli färdigt! men de får bli i morgon, för då slutar jag kl 15 och har inget stall efteråt. jippiiii!

måste skriva ner en rolig pratstund jag hade med en liten tjej för några dagar sen när jag stod vid stenåsa dagis och väntade på skjuts..

tjej: hej
jag: hej
tjej: Hur länge har du stått där?
jag: i fem minuter kanske
tjej: OKej, men hur länge ska du stå där?
jag: Tills min skjuts kommer
tjej: va?
jag: Tills min skjuts kommer
tjej: varför ska du åka buss?
jag: jag ska inte åka buss, ska åka med vanlig bil.
tjej: okej, men varför sa du buss då?
jag: jag sa inte buss jag sa skjuts
tjej: jaha
tjej: har du någon kille?
jag: ja
tjej: vad heter han?
jag: christopher
tjej: jag har också en kille, har du pussat din kille på munnen?
jag: aaa de har jag
tjej: det har jag också, på munnen. Hej då!
jag: hej då!

hihi värsta lilla pratkvarnen :) det visade sig vara mammas kompis barnbarn tillockmed, där se man världen är liten (eller varberg iallafall.)

Hej då!


Love, Lina..

stcc på Gelleråsen

2008-06-02 - 22:09:53
Hej! Var ett par dagar sen jag uppdaterade tror jag, har varken haft tid, lust eller ork för dig lilla bloggisen.
 
Måste ju berätta om söndagen på Gelleråsen ! Alltså det var så jäkla roligt!!! var verkligen skeptisk till att vara på bilrace hela dagen men det var superkul!! Dagen började med att vi samlades vid våran husbil som vi ställt dit. Sen var det Porsche carrera cup, där var bla Tony rikardsson med, och Karl-Filip bernadotte, poker wallenberg mm :) T Rikardsson vann! Sen var dert nog stcc om jag inte minns fel, där körde Thed björk (som vi sponsrar med en husbil) och som vi såklart hejjade på!
Sen var det jtcc (juniorer) och den var det formelbilarn mm..
Men det var sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt varmt och jag drack väl typ 4 loka och cider och saft under dagen (för er som undrade) ;) Så lite brun blev man allt efter en heldag :)

Hör och häpna! Jag mötte karl-filip en gång, han och hans snubbar gick förbi mig med bara nån meters mellanrum. Gick runt en massa brandmän överallt med med hänglsebyxor och bar överkropp :) (lugn älskling du ÄR snyggare)

ska lägga in bilderna också tänkte jag..

annars har det inte hänt så mkt, sitter med öppna dörrar och fönster och försöker svalka mig lite, har städat ikväll och slipat en byrå som jag ska måla och sätta i hallen..

tjing tjong.



Love, Lina..