Torsdag.

2009-11-27 - 09:04:57
Go kväll!

Har haft fullt upp heeela veckan! Varit i stockholm två långa dagar och fixat och grejat med massa roligheter :) Jobbat, lagat mat, stallet.. ja ni vet.
Klockan är redan 21 och jag kom nyss hem från hästen, tiden går och jag försöker springa ikapp ;)
Har massor att fixa med känns det som, julpynta (kommer inte hinna i veckan), planera Londonresa (Ja, vi ska till London över nyår! tjihooo!), städa (!!!!) Fixa klart i köket, köpa julklappar och lite andra inköp..stress.
I morgon åker vi till skåne och stannar över helgen, så det får väl bli nästa helg eller något?! Vet inte när jag ska hinna med allt, mycket just nu.

Jaja, dont worry be happy.. eller nåt.

bye


Love, Lina..

Helgen

2009-11-22 - 20:10:31
Helgen har varit mycket bra tycker jag :) I fredags var det som sagt pizza time, och vi slocknade ganska tidigt trötta efter jobbveckan som gått.

I lördags åkte jag ut till stallet tidigt och red ut i det Underbara vädret :) Såå skönt! Sen åkte jag hem och förberedde lite käk, mot kvällen kom freddan och chris hem som hade lackförsegglat vår bil, och vi åt en jättegod potatisgratäng med kassler och kolla film, mums! Trevligt, trevligt.

Tidigt i morses åkte älskligen till stockholm och jag snarkade vidare en stund ;) Sen gick jag upp och åkte så småningom till stallet, och trotsade regnet och red ut, vilket resulterade i en mycket blöt häst och en mycket blöt Lina :D Sen fick marcusius på sig pyamasen och stå inne och käka hö, finns endå bara geggamoja i hagarna!
Har tänt lite ljus här hemma och städat litegrann nu..

Nu kom chris hem så jag ska gå och umgås med honom!



Bye bye!


Love, Lina..

Nu är de fredasmyyys..

2009-11-20 - 18:06:32
..om de så är det sista jag gööör *tralala*

Sitter på jobbet och väntar på att chris ska bli klar, jag har varit i stallet nämligen och svängde förbi för att hämta honom! Idag var hästen som en tickande bomb ungefär, ALLT var farligt! Och han har inte ridits på hela veckan så jag hade ju inte förväntat mig någon lugn och skön ridtur direkt :) men de gick bra endå, skrittade ut en sväng..

Ikväll blir der troligtvis den obligatoriska fredagspizzan :D Freddan kanske skulle komma över också.. idol blir det i vilket fall.

HA EN GÖÖÖRSKÖN FREDDA!


Love, Lina..

There is only one hero in this world

2009-11-19 - 19:52:55

http://www.tackfilm.se/?id=1258628662656RA80



Love, Lina..

Onsdag.

2009-11-18 - 20:22:51
Igår misshandlade jag min kropp tror jag, för i morse var jag så galet trött och helt slut!
Eftermiddagen började nämligen med ett rejs till granngården för att köpa spån och krafft till lillpållen (tunga säckar!), körde vidare till pilatesen, där vi hade avslutning, och nu har vi kommit såpass långt in i kursen så vi pressar oss själva mycket mer och det blir riktigt jobbigt vissa stunder, men skönt ;)
Jaja, sen efter det åkte jag direkt vidare till stallet och lastade massor med feta spånbalar, och bar in en 25 kilos säck med krubb till hästen! Sen mockade jag ut nästan hela boxen, och där stod jag mitt i gösselstacken, i regnet och mörkret med en överfull skottkärra med SKIT och kom knappt framåt! hahaha, mina små armar darrade av trötthet och jag kände mig ungefär lika sur som lotta på bråkmakargatan när hon ställde sig i gödselstacken för att växa? minns ni? :o)

Iallafall, sedan fyllde jag upp med nytt fräscht spån och borstade av pållen, sköljde hans ben, svans och hans leriga grimma. Sen var det skjuts in i boxen för honom och skjuts in i bilen för mig :)
Var väl hemma 20.30 och hade inte ätit sen lunch! Poor me säger jag bara ;)

Idag har jag tagit det betydligt mycket lugnare på den fysiska fronten :D Suttit på ändan nästan hela dagen och jag gör det nu med, men jag har faktiskt handlat och lagat mat också =)

Nu ska jag och älskling ha glöggmys har vi bestämt, med glögg och saffransgifflar :)
Sen blir de natti natti tidigt för mig ikväll!



Ciao!



Love, Lina..

Måndag

2009-11-16 - 19:57:15
Ojdå, här var det dammigt ;) Dax att skriva lite tror jag allt.

Halva förra veckan + helgen var jag och älsklingen i båstad och hade det bra! Vi var hund- och husvakter i helgen dessutom, mys.
Men, nu är jag på plats hemma i Örebro igen och det är en ny vecka och nya tag.
Det är mörk, blött och blåsigt ute. Träden har fällt sina löv och dom ser ut att sova, det kom jag fram till i morse när jag satt i bilen och tittade på de gråa trötta grenarna :)
Känns rätt bra att sitta inne och mysa iallafall i detta väder, det kan vi nog alla hålla med om?

Juste ja, köpte ju blåbär&lingon glögg häromdagen, ska nog värma på en kopp ikväll! Jag längtar faktiskt till 1 advent :) Jag vill mysa till det här hemma med juliga saker. Ska försöka köpa klart julklappar snart också, känner faktiskt lite stress inör det, har ingen aning vad alla elva barn vill ha!? Men ska väl komma på något så småningom. Får väl göra en lista eller något så man får lite koll på läget. Det är roligt att köpa när man vet vad man ska köpa, annars känns det bara jobbigt.

Från det ena till det andra: Jag är ute efter en fin lykta att ha i hallen på golvet, har en nu men jag har tröttnat på den och den ser lite boring ut så den tänkte jag ställa utanför dörran bland mina krukor och blommor, fint i höstmörkret! Indiska brukar ju ha lite sådana saker, men sist jag kollade hittade jag ingen direkt.. får kolla vidare :) Sen så är jag ute efter några fina krukor till köksfönstret, gärna i grönt/brunt eller vita. Tips?


Nu får det räcka för idag, ska ta hand om min korv och stroganoff och göra lite matlådor av det hela ;) 

ta hand om er där ute!



Love, Lina..

pappi rauls dag

2009-11-08 - 22:11:37
Idag är det alla pappers (pappors?) dag, grattis till er karlar!

Dagen började med en slö morgon med frukost och film i sängen :) hihi, skönt. Var trött efter gårdagens inflyttningsfest hos freddan. Var jättetrevligt :) Speciellt i slutet när hans riktiga jag kom fram, haha!
På hemvägen körde vi till MAX och köpte lite nattamat, sen hem och kollade på en film och sen slockande vi som två fallande träd. :o)
Efter en skön sovmorgon idag så åkte vi ut till marieberg och köpte lite kläder till älsklingen, tog en fika, och åkte hem igen, jag hoppade i stallkläderna och åkte till stallet efter det och red ut en sväng. Gick jätte bra idag! Han känder riktigt fräsch och var väldigt pigg och framåt! Inga dumheter idag vilket var skönt :) Lilla skruttpållen, han e så go.

Nu har jag och C städat och grejat lite här hemma. C har fixat klart i köket och satt upp dioder i köket som blir som en mysbelysning hela vägen ovanför diskbänken och där. lite svårt att förklara men visar en inte helt rättvis bild, svårt att fånga på bild :) Nu är det bara köksbord kvar, sen lite småsaker som hyllor, nya krukor, väggklocka.. :) Roligt att fixa!
Btw så såg jag sååå mycket snyggt på marieberg idag, indiska är en favvo, och dimoda! Det vattnas i munnen när jag tänker på det, hahaha. Nu längtar jag tills jag ska julpynta också :D



I morgon blir det jobb, sen stallet, sen hem och slappa :)

Natti natti, ta hand om er där ute


Love, Lina..

This is it

2009-11-05 - 21:29:58
Ikväll tog jag och C våra rumpor och satte oss med popcorn och dricka på biosalongen och såg Michael Jackson´s This is it. Jätte bra film. Den handlade om  hur dom repade inför London konserten som han skulle ha strax innan han dog. Han är/var världens mest talangfulla människa, finns inte ord att sätta på honom, eller hur?
He blows me away! Han var en sån fin människa som ville rädda världen från allt ont.
*snyter mig i näsduken och torkar tårarna* hehe :) Nu skriver jag inget mer för det går verkligen inte att sätta ord på honom på något vis.

Kul med lite vardagslyx sådär på en snöig torsdag :) Borde alla unna sig någon gång ibland. I morgon är det världens bästa dag, Freddaaaag! Blir direkt till stallet på eftermiddagen och sen hem och fredagsmysa.
På lördag är det full rulle, på morgonen är det städdag på området, sen direkt ut till stallet och rida pållen och mocka lite skit, sen hem och fixa sig inför Freddans inflyttningsfest som äger rum på kvällen :))

Nu ska jag titta på och njuta mednas min man damsuger (ja, ni hörde rätt) :D



Love, Lina..

Välkommen lilla snö

2009-11-04 - 21:48:15
Ja, idag på förmiddagen singlade dom första små fjunen ner från himlen, mot kvällen har det blivit mer och mer och nu är det aldeles vitt på backen, vilken tur att jag köpte en vinerjacka igår :)
Sitter inne och myser under en filt och har ätit risgrynsgröt med kanel och mjölk, och en stor kopp te på det. Det gäller att hålla sig varm inombords, blir alltid så frusen när jag varit i stallet också. burr :)

Väntar på min man som är på jobbet fortfarande och fixar diskmaskinen som har pajjat!
Han är så duktig jämt, han kan allt. verkligen allt. Tar han för sig något så klarar han alltid det och ger 110% tills det blir perfekt, vad det än gäller. Jag önskar jag också kunde allt och hade sådär bra tålamod! ;)
Han kan lite om allt, jag kan mycket om lite. Oj vilken fras jag fick till, där fick ni allt tänka till, haha!

Någon mer i landet som har snö tro?

Go kväll




Love, Lina..

Tisdag

2009-11-03 - 21:16:37
Hellooo =) Sitter och svettas lite i min nya jacka och mössa som jag köpt idag :) Varken jag eller chris har haft riktiga vinterjackor så idag åkte vi till marieberg och bunkrade med varsin stor varm jacka. Blev en röd för min del, jag har vanligtvis aldrig något rött på mig, men jag kände att jag ville ha lite färg!

Har varit på pilatesen idag också, bara två gånger kvar nu, vad fort tiden går. Hoppas det finns någon fortsättningskurs, för det är verkligen en rolig träningsform som passar mig :)

Annars blir det stallet nästan hela veckan och helgen, marcusius ägare är bortrest så jag har hand om honom, den lilla skitgrisen :) Roligt!

Nu ska jag gå och sätta på diskmaskinen sen plocka lite här hemma.

Jag i ny jacka och mössa:


Love, Lina..