KRÄMIG KOKOSGLASS
2011-01-16 - 20:50:092 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
1,5 dl socker
4 dl kokosmjölk (santa marias extra creamy)
4 msk malibu kokosrom
1 dl riven kokos
Lägg gelatingbladen i kallt vatten. koka upp vispgrädde och socker och låt sjuda några minuter, ta av grädden från plattan och rör ner gelatinbladen tills de löst upp sig.
Blanda kokosmjölk, malibu och kokosflingor och rör ner i gräddsmeten. Låt stå kallt några timmar eller över natten. Kör sedan smeten i din glassmaskin till det blivit glasskonsistens, lägg glassen i en burk med lock och låt stå i frysen ett par timmar innan den ska serveras! Det blir gott att severa med skivad banan och kolasås! :)
Folk som kommenterat mitt inlägg
Mina Kategorier..
Sök i min..
- Allmänt
- Bilder
- Dessert/bakning/sötsaker
- Fest & Vänner
- Frukost/Mellis
- Glass
- Kläder och inköp
- Listor
- Lunch/Middag/Kvällsmat
- Länkar och annat kul
- Resor & Roadtrips
- Thailand -09
- Thailand -11
- Thailand -13
- Februari 2013
- Januari 2013
- December 2012
- Juni 2011
- Maj 2011
- April 2011
- Mars 2011
- Februari 2011
- Januari 2011
- December 2010
- Augusti 2010
- Juli 2010
- Juni 2010
- Maj 2010
- Mars 2010
- Februari 2010
- Januari 2010
- December 2009
- November 2009
- Oktober 2009
- September 2009
- Augusti 2009
- Juli 2009
- Juni 2009
- Maj 2009
- April 2009
- Mars 2009
- Februari 2009
- Januari 2009
- December 2008
- November 2008
- Oktober 2008
- September 2008
- Augusti 2008
- Juli 2008
- Juni 2008
- Maj 2008
- April 2008
- Mars 2008
- Februari 2008