KRÄMIG KOKOSGLASS

2011-01-16 - 20:50:09


2 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
1,5 dl socker
4 dl kokosmjölk (santa marias extra creamy)
4 msk malibu kokosrom
1 dl riven kokos

Lägg gelatingbladen i kallt vatten. koka upp vispgrädde och socker och låt sjuda några minuter, ta av grädden från plattan och rör ner gelatinbladen tills de löst upp sig.
Blanda kokosmjölk, malibu och kokosflingor och rör ner i gräddsmeten. Låt stå kallt några timmar eller över natten. Kör sedan smeten i din glassmaskin till det blivit glasskonsistens, lägg glassen i en burk med lock och låt stå i frysen ett par timmar innan den ska serveras! Det blir gott att severa med skivad banan och kolasås! :)


Folk som kommenterat mitt inlägg


Kommentera mitt inlägg här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: