mamma

2008-03-25 - 23:09:08
äntligen är chris tillbaka hemma :) vi ligger i sängen med varsin dator, vi är riktigt sociala vi.:)

min mamma är så duktig, jag beundrar verkligen henne. Hon städar, tvättar lagar mat, går ut med soporna kör omkring, handlar, passar barn och ställer alltid upp och fixar med begravningar och allt man själv behövt hjälp med igenom åren. utan att klaga en sekund.  Nu när man flyttat hemmifrån så fattar man hur jobbigt det är med allt man tog förgivet. städning, matlagning, jobb, ansvar mm.  Har hon verkligen hon gjort allt detta  i alla år utan att klaga ett knyst?! ändå har man varit en sur tonåring och tiggt pengar och knappt sagt tack för maten typ.
Hon är så himla bra, jag beundrar henne gång för gång numera. :) Ja är så stolt över min fina mamma !
image33

igår förresten slet jag ut chris på en kvällspromenad då han suttit och jobbat vid datorn hela dagen, vi gick förbi jennie och putte en sväng. Dom har det så himla mysigt! verkligen öga för inredning:)

själv skulle man vilja göra om många saker, men man får ta en tag i saket. Haha :D"en tag i saket" jag menar en sak i taget :) vad roligt!
Näst på tur står hallen, lägga nya plattor och sätta upp hatthylla och tillhörande saker. hittade en fin lampa till hallen på IKEA igår btw.. sen villjag börja med altanen, om våren kommit. Sovrummet skulle behöva lite finputs med... och hela köket ska ju fixas med. Pjuh! Tur att man ska bo där ett tag..

nej gonatt


Folk som kommenterat mitt inlägg

Postat av: Jennie

Vi glömde ju filmen =)

2008-03-25 @ 23:26:13


Kommentera mitt inlägg här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: