Message from Thailand

2009-01-27 - 16:26:17

Heej!

Hoppas allt är bra med er där hemma, här är det helt fantastiskt!

I söndags var det premiär på stranden här på hotellet. Vi har hotellets trädgård just intill stranden så det är prefekt att ligga där, dels för att det är gräs ist för sand och dels för att vi har gratis solstolar och en himla service. Stranden är fin, vattnet fint. Jag red på stranden :D Det var jätte härligt. Jackie hette min häst, hihi. Det går runt lite försäljare samt hästar här fram och tillbaka på stranden och frågar om man vill rida, självklart kunde inte jag stå emot, dom är jätte fina hästarna:)
Beställe in lite svalkande dricka senare och jag drack en "mango tango" Det är som en smoothie ungefär, så himla gott. Frukten här är verkligen jätte smaskig! Vad gjorde vi mer i söndags? Vi vilade en stund på eftermiddagen sen åkte vi in till HuaHin, åt på en resturang som låg på pålar ute vid havet. Beställde nudlar med räkor, bläckfisk, chilli. Eh, sjukt staaaaarkt !!! haha asså det var galet, min mun brann nästan upp! Men gottigt var det. Att beställa chili mat här är inte riktigt samma som hemma i sverige, hehe. Maj gad!

    
hihi                                                                                  sol o bad                              pappa
 
jag o mamma                resturanger vid vattnet

Igår hade pappa migrän så han låg inne på hotellet nästa hela dagen, stackarn! Jag mamma och chris åkte in till Market village för att köpa medicin mot migränen, vi fick två olika tabletter som han skulle ta. Inget brukar bita på honom men vi hoppades på det bästa.

Vi andra stannade här vid hotellet och stranden, vi badade åt lunch och njöt av tillvaron! ca 30 grader har det varit, första dagen var det lite mulet men det är bara skönt!

Medicinen hjälpte, jippi! Så på kvällen åt vi middag på en av resturangerna här på hotellet, sen gick vi en lång promenad mot monkey mountain (apberget) för att kolla läget lite, vi gick dock inte upp för att träffa de galna aporna :D de vågade vi inte. hihi.

Efter några timmars promenad tog vi en välförtjänt tuk-tuk hem till hotellet och satt på mamma o pappas altan och myste lite md chips cola öl mm.


    
hotellresturang                   promenad hua hin         c och vår följeslagare     tuk tuk, haha!

Idag efter frukosten tog vi en taxi till en liten paradis strand några km söder ut till Sai Noi beach. En liten vik omringad av berg. Där tog jag en fotmassage och mamma och chris tog varisin en timmes thaimassage för 75 kr :) Jätte härligt var det, man låg på sängar under deras genuina halmtak och hörde vågornas brus och kände den varma vinden mot kroppen :) Såååå härligt! En av massagetjejerna gav mig huvudmassage och borstade mitt hår och gjorde en fläta också :) alla är så snälla.

Jag pappa och chris vandrade upp för en tio mils lång sten trappa upp till en mega buddah! PJUH! svetten lackade. haha!

Sen åkte vi hemåt och tog varsin kall dusch (eller, chris tog ett varmt bad i badkaret, haha! söt! han är inte som alla andra)

I eftermiddags åkte vi in till Market village igen, det är som en stor galleria med massa affärer/apotek/matställen osv. Jag och mamma handlade lite krafs :)

Sen gick vi vidare in till själva centrum här i Hua Hin och åt på ett ställe som heter Mama Mia, ett italienskt ställe, jätte god mat var det!

Sen tog vi en tuk-tuk till hotellet och handlade lite på 7eleven, och nu är vi inne hos mamma och pappa. Ska snart gå in till oss, i morgon blir det nog en heldag på stranden här vid hotellet. Detta hotellet är helt otroligt! Helt fantastiskt! Man blir behandlad som en drottning. Och det är så vackert överallt, rent, härliga växter och träd, poolen slingrar sig runt resturangerna och en stor mega fontän mitt i allt, och en bäck med fina näckrosor mm. Allt i asiatisk stil. Och trädgårdsmästare som går och sopar, vattnar och sköter trädgårnarna hela dagarna. Man har lust att ge all dricks i världen til dom. Hotellet är ganska stort men det känns endå mysigt och personligt.


    
sai noi beach            sai noi beach                fotmassage                      mamma får coconut oil massage

Nu ska jag sova, hoppas ni har det jätte bra där hemma!

Hörs snart!



Folk som kommenterat mitt inlägg

Postat av: Patric

Ser inte helt fel ut!



=)))))

2009-01-27 @ 22:21:21
URL: http://patricsomfan.blogspot.com

Postat av: Linda

låter som att ni är i paradiset:)) hoppas jag vågar bege mig till thailand nån gång jag med:)) hälsa alla..Puss och kram

2009-01-28 @ 05:43:52

Postat av: sanna

ser ju knappast härligt ut alls! ;P pffffff!

Nej, men jag ska icke klaga här inte sâ dâligt heller, men skulle ju klart hellre va i thailand! Puss <3

2009-01-28 @ 11:18:34
URL: http://lillasanna.blogg.se/

Postat av: Patric

Säg till farsan att han ska köpa en 25-100 mW grön laser till mig =)) Om det e billigt alltså

2009-01-29 @ 02:16:07
URL: http://patricsomfan.blogspot.com

Postat av: patric

Oj det var visst inte lagligt.. Så köp inte nåt sånt :D

2009-01-29 @ 10:53:56
URL: http://patricsomfan.blogspot.com

Postat av: Anonym

Gud vad härligt ni ser ut att ha :) Puss

2009-01-31 @ 13:10:10
URL: http://metrobloggen.se/lillaemmaa


Kommentera mitt inlägg här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: