LÅNGHELG OCH SOMMARVÄRME

2011-06-06 - 21:17:40

Har haft lyxen att vara ledig i hela sex långa sköna dagar! Har tillbringat tiden hos familjen i Varberg med bland annat studentfest och 30 årsfest! Har även haft några sköna soltimmar på klipporna vid havet, mysiga filmkvällar och hälsat på släkt och vänner. ♥
Men nu är både jag och min fina hemma i våran egna lilla lägenhet igen, idag har vi tillbringat några timmar vid sjön uppe i bergen och jag badade, premiärdoppet :) Sambon däremot är en riktig badkruka, han badar bara när vi är i Thailand. Idag doppade han tån och fick tydligen kramp i hela benet av kyla...Haha ;)

Vi har även släpat ut AC:n ur garaget, och den är verkligen den bästa prylen på länge. Vi satte på den när vi åkte hemifrån idag och när vi kom hem igen var det aldeles svalt och skönt på hela nedervåningen, underbart!! Vi har så mycket fönster och grejer så i vanliga fall är det ca 30 grader i våran lägenhet. Inte okej.. Men med våran älskade AC håller det sig svalt och skönt åtminstinde på nedervåningen! Bästa köpet :)

Ikväll grillade vi en färsk laxsida, så galet gott!! Den smälte i munnen och var riktigt saftig och god! Köpte en färdig marinad på påse, "teriyaki" tror jag den hette, och passade bra till just fisk. Köpte även en nyhet från apetina, fetaost som låg i "smoked chili" marinad. Jättegod! Perfekt att ha i salladen så att man får lite dressing på köpet :)










Grillad banan med choklad i till efterrätt!



Folk som kommenterat mitt inlägg


Kommentera mitt inlägg här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: