KVÄLLENS MIDDAG

2011-03-04 - 23:12:01
Eftersom jag tycker det känns otroligt meningslöst att sitta och skriva ner vad man har gjort varje dag i bloggen så kanske jag åtminstonde kan försöka uppdatera med lite recept och sådär. Vi får väl se hur det går :)

Fredag idag, vilket innebär fredagsmys med både mat och lite god efterrätt! Dagens middag fick bli Tacogratäng, ett bra alternativ till tacos. Enkelt att slänga ihop och jättegott! Till efterrätt blev det chokladpudding med grädde och lite färska jordgubbar! Sååå enkelt och sååå gott! :)





Tacogratäng:
Ugn:
225 grader

1 gul lök
1 röd paprika
400 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1 förp/burk krossade tomater
1 liten burk creme fraishe
200 gr philadelphiaost
riven ost

Finhacka lök och paprika och bryn i en stekpanna, tillsätt köttfärsen och bryn den också.
Tillsätt tacokryddan och de krossade tomaterna, låt puttra en liten stund.

Blanda creme fraishe och philadelphiaost och bred ut på botten av en ugnsform, häll över köttfärsen och toppa med riven ost.  In i ugnen tills osten fått färg, ca 10 minuter. Ett måste är att servera med en sallad och nacho chips! Mums!

Hoppas alla har haft en lugn och skön fredagskväll! Älsklingen är sjuk här hemma så vi har verkligen bara tagit det lugnt och slappat, i morgon har vi planerat att gå på bio på kvällen. Har reserverat biljetter till den nya filmen Black swan som ska vara jättebra med fem oscars och allt. Men vi får se hur sjuklingen mår, kanske tar det en annan dag istället. Ha det så bra alla!


Folk som kommenterat mitt inlägg

Postat av: mammi

Den godaste gratängen som finns.Puss

2011-03-04 @ 23:38:22


Kommentera mitt inlägg här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: