kärlek

2008-08-30 - 22:38:04

robin o kevin :) mina små guldisar



Love, Lina..

För 22 år sedan ploppade jag ut ur mammas mage!

2008-08-30 - 21:14:44
Grattis på födelsedagen Lina!

-Tack!

Vilken dag :) känns som att jag fått massa uppvaktning, tänk vad människor kan vara underbara, för min skull! :)
Jag och anna gick upp i morse och vi åt god frukost tillsammans, sen åkte vi till jobbet (ja, jag jobbar hela helgen). Jag, Anna, Marcus och Peter har jobbat idag, har varit ganska kul faktiskt. Scooby får vi inte glömma, han hjälpte också till, fast han ville mest vara i mitten av allt och bli sedd :D Sitta i knät och sådär om man satt på golvet. haha :D

Senare kom hela laget, dvs Chris bröders fruar och en hel skock med barn :) Böev jätte paff, dom hade med sig pizza och tårta till mig :) Så vi åt och så fick jag öppna presenter, mitt i presentöppningen så ringer Jonathan och sjunger för mig, ååååååååh det var såååå fint !!! sen pratade jag lite med Miranda och robin också :) Mina små guldkorn.
När vi kom hem från jobbet stod det ett blombud utanför dörren, det var en jätte fin stor vit orkideé från mamma och pappa <3 Dom är dom bästaste som finns :)
C kommer snart hem från tyskland och då väntas det mer presenter.
Åh, tack alla fina människor, blir verkligen tacksam, och en smula rörd när folk gör så fina saker för min skull. Hade förväntat mig en helt vanlig dag men det blrv det ju inte riktigt, tack ni fina som har ringt, messat, skickat present och kommit och överaskat mig på jobbet osv :)

Här kommer lite bilder,


Den fina orkideén jag fick av mamma och pappa.


Anteckningsblock plus penna som jag fick av Chris syster plus bröder m familjer.


Halsband jag fick från Chris syster plus bröder m familjer.


Presentkort på Zara som jag fick av Chris syster plus bröder m familjer.


En jätteglad (och trött) Lina på sin födelseda´



Love, Lina..

Thank god its friday

2008-08-29 - 19:16:40
Hej hopp! Har nyss kommit hem från träningen. Gick bra diag men det var JOBBIGT ! Lär ha sjuk träningsverk i armana i morgon.

Strax kommer Anna hit och håller mig sällis ikväll :) FÖr i morgon och på söndag ska vi jobba :/ Mindre kul. Men de blir nog bra :) Ska baka en plommonpaj nu som jag ska ta med mig i morgon också.

Puss hej

släkten är värst har jag hört



Love, Lina..

skallebank

2008-08-28 - 21:46:41
har aldeles precis damsugit lite här hemma, skönt. har varit i stallet också efter jobbet och tagit en ridtur. Nu sitter jag här i min ensamhet och kollar på animal planet, C är ju i tyskland som ni vet.

usch, vilket tråkigt inlägg. :)

ska lägga mig i sängen och kolla på lite film på laptopen tror jag, är en anong trött och har huvudvärk.


idag när jag skulle säga ann och johnny, så sa jag anny och john. :D tokigt de kan bli!

God natt


Love, Lina..

tjugosjunde augusti tvåtusenåtta

2008-08-27 - 21:36:53

Hej hopp!

Har lite dålig skrivmotivation nu på senare dagar. Har mycket annat att tänka på. Allt är bra annars. Anna har varit här hos mig igårnatt, C var i ängelholm med sina bröder. Vi har mest jobbat och uträttat ärenden och igårkväl var vi över hos Cathrin med barn och hund och åt lite pizza och bara umgicks lite, mysigt. Jag fick en liten present för att jag tagit hand om scooby :) så snällt ! Det är ju bara roligt att ta hand om honom dessutom :) bra övning inför framtida planer ;)

Idag har jag jobbat hela dagen lång, provat skjorta inför mässan bland annat. Vi tjejor ska ha svart kjol, vit skjorta och väst . Kommer bli jättesnyggt ! Killarna ska ha svarta finbyxor och svart skjorta, och slips för frivilliga. Mässan är den 11 - 14 september på elmia, så ni som tycker det är kul med husbilar och husvagnar kan ju komma dit och kolla :)
Det är jättekul att jobba där, massor att göra innan och efter dock.

I morgon drar min man kosan mot Tyskland för att kolla in de nya modellerna osv. Så jag är alone i morgon kväll och på Fredag . snyft ! Ska träna och sådär på kvällarna så de går nog bra. och äta ostbågar får man också passa på att göra när inte C är hemma.

Känns som det var något jag glömde skriva, men de får vänta för nu ska jag fortsätta umgås med C. Puss



Love, Lina..

Det är inte bara jag som är ett stort fan av Ceasar Milan

2008-08-25 - 21:40:06


Love, Lina..

Fint besök under bordet

2008-08-25 - 18:57:38
hej bloggen!

Sitter och slappar och kollar på tv, har nyss ätit lite mackor. har fint besök idag, han ligger under bordet och sover just nu :) vi ska ut på promenad om ett tag tänkte jag. Så himla skönt väder idag så det passar aldeles utmärkt :)

hade inte så mkt mer att skriva just nu, ska kolla klart på extreme home makover.

Puss


det fina besöket :)


Love, Lina..

Söndagens funderingar.

2008-08-24 - 21:23:57
Varför har Sverige en av världens största självmordsstatistik ? När barn i afrika lever med aids och utan föräldrar ?
Its to damn perfect here. eller?

aja, de va den lilla funderingen :) Idag har jag slappat hela förmiddagen, sen lagat mat och sen åkte jag till stallet och red ut i två timmar, de var jätte kul :) Ravelli va pigg och glad som vanligt.
UNDERBART väder har det varit idag, sommarväder :) Örebro har nästan alltid Sveriges varmaste väder btw.

åh, C kanske åker till skåne i morgon så jag måste vara själv ! Men isåfall ska jag antagligen få ha scooby här som vakthund, tror dock inte han skullelyckas så bra med den biten, han är för söt och glad för det :) Roligt med lite sällskap iallafall.

Nu ska jag proppai mig massor med glass och kolla på nån bra film, igen.

HEJ DÅ !


Love, Lina..

Favoriter i repris :)

2008-08-23 - 18:52:24


Love, Lina..

Lördag

2008-08-23 - 18:46:26

Hej !

Idag är det lördag, det gillar vi :) Blir film och lite mys ikväll, godis med mera. Love it!
Idag vaknade jag klockan 8.03 :D Tog med mig täcke och kudde och la mig i soffan och kollade på national geographic. Handlade om en geopard, bara så ni vet ;)

Senare åkte vi upp på stan och gick runt lite, mysigt. Köpte inget förutom en skitsöt hatt/mössa på Åhlens. hihi. Sen åkte vi runt till olika kakelaffärer och tillade efter mosaik, som vi tänkte ha i köket ovanför spisen och diskbänken, hittade på ett ställe så dom skulle beställa hem prover åt oss. Vi åkte hem och så åt vi fiskpudding med potatis, smält smör och ärtor (festligt såhär på en lördag och allt) haha, det var iallafall supergott! Och så blev de ett par matlådor också, gut!

Nu har jag städat, dvs damsugit och dammat och städat toan. Skönt! Nu glänser det :D

Nu ska jag faktiskt ta mig tid att lägga in lite bilder !


Från idag, tankar bilen.


Jag i min hattmössa:)


tsss :)


Lina, helt enkelt :)


En del av mig säger att jag inte lyckades med att likna en sjöhäst..



Middag.


Love, Lina..

Det ska va gött o leva, annars kan de kvitta

2008-08-21 - 20:30:54
Har just kommit ur duschen efter ett hårt träningspass, härligt :) Man blir så peppad av musiken och av alla andra ! Idag var det en yngre tjej som va ledare och då på uppvärmningen hade hon den dära fågellåten, "det var en gång en liten fågel, han hetter roger.." och så vidare :) hihi, det var roligt. Man blir verkligen peppad av musiken! Okej kanske inte den låten men de flesta andra, sen är man mör som en oxfilé efteråt.

Hm, jo just det ! Måste ju berätta att jag åker till Spanien, närmare bestämt marbella, i Oktober ! Ska bli roligt ! Åker med tjejhomeisarna, det var längesen nu så det ska bli riktigt kul :) Fast fjantig som jag är kommer de vara jobbigt att vara ifrån C en hel vecka. hihi. men nyttigt har jag hört.

Nu ska jag käka glass och kolla på OS med C. Eller han jobbar, men han kollar nog lite endå. Ninja och Rolf Göran Bengtsson fick silver idag i hoppningen. Red på samma tid som ettan, men Roffeboffe fick 4 fel. Typiskt

Puss och kram / OS-nörden


Love, Lina..

Favorit just nu

2008-08-20 - 22:59:14


Love, Lina..

Ich liebe dich

2008-08-20 - 19:33:11
Go kväll!

Slutade kl 15 idag, åkte till stallet ganska direkt och red en sväng med Rallekalle .. gick fin fint !
Handlade på hemvägen, varöfr kom jag hem med tre fulla påsar när jag skulle ha 4 saker på ICA?

Jaja, nu står iaf en god pannkakssmet och väntar på att gräddas, men först ska jag plocka ihop lite disk och vika in tvätt som hänger lite varstans.

Tips:
www.pannkakor.se 

Hejrå


Love, Lina..

Jag älskar det du hatar

2008-08-20 - 13:00:15
  • Jag älskar bruna bönor med stekt fläsk, (speciellt farmors)
  • Jag gillar ärtsoppa
  • Jag är sugen på fiskbullar i någon god sås
  • Palt med lingon och smör är otroligt gott (dock inte blodpalt)
  • Blodpudding med potatisbullar åt jag mycket av i skolan (tills jag fick reda på att det var ritkigt blod i!!!) Men jag gillar smaken.
  • Mammas fiskpudding med smörsås är SÅ gott !

OBS detta är inget skämt !

:)



Love, Lina..

Tisdagen den 19 augusti

2008-08-19 - 15:44:50
Hej !

Igår startade jobbet igen och det var fullt upp, sedan möte. Kom hem vid 20 tiden. Helt slut, orkade inte ens titta åt datorn. Myste med C i soffan istället och kollade på OS, och lagade matlådor. Wok med nudlar blidde det, de där med att laga mat kan vara riktigt jobbigt, tycker inte ni det? (ni som inte bor hemma hos mamma såklart)
Nåväl, åter till OS: Stackars kallur som ramlade vid första hindret! Typiskt! Gick inge bra för Stefan Holm heller, och theres baddräckt sprack i arslet. Kan de bli bättre? Svar: Ja.

Ikväll blir det ett träningspass kl 18.30 sen hem och duscha, sätta på mig pyamas tända lite ljus och äta mackor med C! Kan de bli bättre? Svar: Nej

Hoppas allt är bra med alla ! Tjyss!


Love, Lina..

Söndagen den sista

2008-08-17 - 19:36:34
Idag studsade jag upp kl 9.30 ! Busade lite med C så att han också vaknade ! Lite senare åkte vi och kollade på hopptävling i vrestorp. Kul :) Vi har bestämt att vi ska ha hästar sen när vi får en dotter, hon SKA rida :) like her mother! och så ska hon få egen häst och så ska vi åka på tävlingar oc sova i husbil tänkte vi. Vi har liksom allt planerat för framtiden.

Jaaja, sen åkte vi hem och städade lite, sen åkte jag till stallet och han tillbaka från ridturen just innan regnet började ösa ner. Riktigt höstligt ute nu.

Svärnor och svärfar är här nu, och en stor blöt hund ..

Jag drar, hörs snart!

Jag älskar min nya pikeur ridjacka och jag älskar C.


Love, Lina..

Simmis

2008-08-16 - 19:09:01
Hej !

Idaaaaaaaaag har jag slappat, tills 13.30 typ. För då cyklade jag bort till Gustavsvik och solade och simmade några längder. Skönt efter semestern, då jag mest har suttit still och ätit för de mesta :D

C var och köpte en noppra förut, en liten sak som tar bort noppror på möbler och kläder. Jätte bra, men efter att han suttit med den där i två timmar fick jag ta den och gömma den ! Den ser ut och låter ungefär som en rakapparat.

De var allt för nu! Har fortfarande inte kommit några bilder från de senaste veckorna men de kommer när jag orkar :)


Love, Lina..

Två bra filmer

2008-08-15 - 23:36:24
Ikväll har vi ätit tacos och kollat på film, två stycken. Först världens sötaste film; Alvin and the chipmunks, sen världens sorligaste film; A walk to remember, dessa två måste ses omgående för er som inte har sett :)


Love, Lina..

Vi krossade baguetterna !

2008-08-15 - 17:35:16
yes yes yes! :)

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2008/article3110783.ab


Love, Lina..

God morgon Örebro

2008-08-15 - 09:58:12
Kändes underligt att vakna upp i min egen säng i morse, men ganska skönt :)
C sover och jag ska plocka lite, sen släpa C till soffan och käka frukost med honom tänkte jag. Ser ut att bli fint väder idag, det skulle ju vara lagom bra nu när semestern är slut. hihi.

Jag drömmer så himla knasiga drömmar nu för tiden. Ofta om spindlar :S Inatt drömde jag att Linda (eller va de sanna?) hade en mega stor spindel i håret, som hon fick när vi gick i pumphuset hos farmor och farfar. Men så skulle jag bevisa att jag vågade ta bort den nu för tiden. (Jag brukar nämligen vara så snäll att jag skriker och springer därifrån istället för att hjälpa till att ta bort den). Nåväl, jag tog bort den från hennes hår, men då fastnade den i mitt hår !!! Fy sjutton.. sen minns jag inte mer, än att pau och abbe var här och vi skulle bjuda på kaffe, så skulle jag sätta på 6 koppar kaffe, men på våran kaffebryggare kunde man bara sätta på antingen 4 koppar eller 10. Det var ju lite jobbigt :)

Nu ska jag sluta morgonsurra, C säger alltid att jag pratar för mkt på morgonen, och är för trött på kvällarna och somnar som en tråkmåns. hihi.

Hörs senare :) puss


Love, Lina..

Sweet home alabama..

2008-08-14 - 23:48:30
..Lord, I'm coming home to you !

Nu är vi hemma och lägenheten stod kvar där vi lämnade den, jag visste att den skulle stå kvar och vänta på oss:) Thats real love! Har packat upp nästan allting med ! Lite småkraffs som jag tar i morgon, har tillockmed packat upp ALLA kläder och lagt smutsen i tvättkorgen plus tvättat en maskin, OCH gjort iordning mina något vildvuxna blommor här utanför, Slå det om du kan ;)

Ikväll har vi haft ont i magen och kollat på D.H. Sjukt spännande just nu ! Mah!

Mina syskon och jag kommenterar mitt inlägg " Blixtrar och dunder"

Kommentarer Postat av: Linda

fy fasen vad mysigt:)) lägg ut mer bilder på deras härlkiga hus:)pleaase..kraaam men du vad är rutundan?

2008-08-08 @ 16:45:51 Postat av: Patric Einstein

Rotunda (lat. rotundus "rund") har flera betydelser:

* Cylindrisk byggnad, ofta täckt med kupol. Ett exempel är Pantheon i Rom.

2008-08-14 @ 14:06:46 Postat av: Patric igen

Verkar förresten jättemysigt att sitta där och titta på blixtrarna. Själv brukar jag spana ut genom persiennen när babbarna slåss med avslagna flaskor. Ibland kan man se en liten reflektion av gatubelysningen i en skärva från flaskan. Tänk dig det akompanjerat med en kavalkad av sprutande blod! Vackert! Ska vi byta bostad med varann? Chris kan få bo kvar, vi har ju så många gemensamma intressen :D


2008-08-14 @ 14:10:23 Postat av: Linda

hahaha Patric är för kul:)

2008-08-14 @ 17:09:36 Postat av:


Hahah ;) Det skulle förfalla här med två hackers som inte gjorde annat än åt hämtmat och spelade skjutspel!!

2008-08-14 @ 23:30:35
URL: http://linakarinlinnea.blogg.se/

God natt, sov gott!


Love, Lina..

Jag vill också på kräftskiva!

2008-08-14 - 11:32:14
Hej och goddag !

Idag är det dax att packa bilen full med alla grejor och åka hem till Örebro. Känns som det var en evighet sedan jag var där, hihi. Tiden har gått snabbt men endå inte :)
Linda var här i morse på frukost med mig och mamma, det var roligt! Alltid lika kul med henne och mammsen :)) C låg och sov och kom upp och joinade oss lite senare..
Ska lägga upp lite kort  när jag har kommit hem och sådära, i helgen antagligen, har ju tagit lite kort ite då och då på semestern, och jag vet att ni vill se :D

Alltså jag vill verkligen gå på kräftskiva ! Tror aldrig jag har varit på någotn, eller jo en halv. Men de räknas ju inte, jag fick inte komma förrens de hade ätit klart. HAHA, tokigt :) Inte så farligt som de låter faktiskt. hehe.
Men jag är själv för lat för att ordna en. Jag tänkte faktiskt i våras att jag skulle bjuda massa folk och ha kräftskiva i garaget hemma, men jag är så himla usel på att ordna kalas. Inte ens när jag fyller år har jag kalas. Eller jo om mamma ordnade:) C gillar inte ens kalas och sånt, Tummen upp för detta! ... inte.

Jaja får väl hoppas att jag blir bjuden en vacker dag :)
Får väl trycka i mig massor av skaldjur i Thalind annars och klippa ut en hatt av ett palmblad elelr något. :)

Vi hörs när jag kommer hem igen. Puss


Love, Lina..

Släktens envisa vänsteröga

2008-08-13 - 12:38:23
God dagens, Jag ligger och slappar i sängen just nu.. Försöker få tag på Linda, men hon är inte hemma, buhu :( Annars är de lungt, moster karin var här förut, fick hjälpa henne med hennes nya linser :) hihi, de gick bra tillslut, hon har ett envist vänsteröga ;)

Nä, om man skulle ta och skärpa sig lite så man får nåt vettigt gjort idag..

Å måste ju berätta om maten igår! Den var supergod!!! Jag, mamma och C åt Kalvfilé med potatisgratäng och murkelsås/bearnaise/pepparsås. Och pappa åt strutsfilé, sluuuuuuuuurp! Till förrätt tog vi vitlöksbröd med tzatsiki och till efterrätt tog jag och C creme brulee med hallonsorbe. Så jäklagott! Mamma tog vit chokladmousse med kaffegrädde och bär, och pappa tog tryfflar med ett glas konjak.
Efter den middan somnade jag gott sen, lagom svullen och mätt i magen :)

nu ska jag planera dagen med min fästis (fästman)
Tjyss!


Love, Lina..

Its a rainy day, hallelujah!

2008-08-13 - 10:11:39

Usch vilken regning dag det är. Lite mysigt dock :) Har precis fikat ute på altanen med mamma och c. pratat om thailand och lite annat, kul att ha något att se fram emot, så man blir lite pepp  :)
Annars så har linda och fyra vilddjur varit här förbi i morses, hehe. Sedan gick vi på promenad till Blomsterlandet och vidare till mormors grav och satte en bukett gula rosor till henne.

Herregud va de regnar nu, helt galet! Har varit en halv dags sol sammanlagt på min semester, och det kan man ju se som posetivt, iochmed att mina blommor hemma bör klara sig... hm.

Ikväll blire ut och käka på Johns place! Mmmmm! Längtar!

(detta inlägget skrevs igår, tisdag den 12e. Men kom inte in förens nu? bara så ni vet..)



Love, Lina..

Höstplaner

2008-08-10 - 20:19:20
  • Laga mycket egen mat
  • Träna
  • Jobba
  • Rida
  • Umgås
  • Renovera köket
  • Planera Thailandsresan
  • Förbruka sjukt mycket värmeljus :D
  • Njuuuta av livet !

Vad har du för planer?



Love, Lina..

OS i Peking

2008-08-10 - 12:21:12
Har nyss duschat och käkat frukost. OS är på tvn, och det blir väl det största nöjet för denna dagen, regnigt och blåsigt ute.

Det var väl ungefär allt jag hade att berätta för tillfället.

:)


Love, Lina..

Me like Betsy Johnsson

2008-08-09 - 20:52:39
Gu va söta kläder hon gör, Betsy Johnson. Idag såg jag en blå liten klänning på väla, av Betsy J, som Gry hade i sommarkrysset för några veckor sedan. jag blev superlycklig tills jag kollade prislappen. 2400 spänn ! Inget jag vill lägga ut på en liten klänning. Sommarn är ju slut dessutom. *övertalar mig själv*

    


Love, Lina..

Väla köpcenter

2008-08-09 - 16:52:08
Hej svej bloggen!

Idag har jag sett massor med höstnytt :) Har varit på Väla med G och C. Fick köpt lite saker, bla en stickad grå kofta, en sådan där kort som man knäpper över bröstet ni vet. Köpte mig ett par lila höstliga pumps med :) Jättesöta.
C köpte ett par mörka jeans, en tröja, skor och ett par mjukisbyxor. G fick också köpt lite höstnytt. Kul!!
Annars är allt lungt och skönt .. ikväll ska vi grilla och gå på en prommis med Rasmus tror jag.


Färger jag kommer att använda massor i höst är:

Lila
Senapsgult
Grått
Svart
Mörkblått

Tänker massa på Sanna som är i spanien nu, ååh hoppas hon har det bra!! :) Blandade känslor, är verkligen superglad för hennes skull, sååååå häftigt att bara dra och plugga utomlands, men endå så tomt för att hon är flera hundra mil bort. buhu :( Ska nog hälsa på henne i oktober om allt blir som det ska.

Nu måste jag faktiskt publicera detta inlägget innan batteriet til datorn tar helt slut.

Hörs snart igen. puss


Love, Lina..

Blixtrar och dunder

2008-08-08 - 12:13:46
Hej hopp!

Ska uppdatera lite vad som hänt på min semester, igår var vu hundvakt här medans G och A var i göteborg på mamma mia musikalen. Vi gick på promenad med vovven och jag såg min drömgård ! En hästgård som låg så jäkla fint, det var ett vitt hus och ett vitt stall, lagom stort, och så var det stora hagar runt om huset och på baksidan av huset hade de utsikt över en djup dal har jag för mig. Hur fint som helst! jaja, sen på kvällen åkte jag in till stan och hämtade två oxfile plankor till oss. De hade take away på hela alacarte menyn :) Det var mumsigt, till det så kollade vi på två filmer, Offside och Whats happening in vegas. Den sistnämda var jätte bra :) 
Sen började ovädret och det regnade och blixtrade i flera timmar här ! Det var läskigt men mysigt, speciellt när man är i ett stoooort hus me stora fönster. Vi satt i soffan i rutundan och kollade ut på alla blixtrar på himlen. mysigt, hihi :)

Sen så har det inte hänt så mycket mera, idag har vi inget planerat .. Tar nog ett vps i Båstad lite senare :)

Fick tag på ett mini usb så jag lägger in några bilder.

oxfilé planka!


Här satt vi i kolsvartet och kollade på blixtrarna (tråkig bild pga blixten i kameran, utan hade det blivit kolsvart)


Det var allt för mig för stunden. puss


Love, Lina..

Frukost på Mignong

2008-08-06 - 16:27:22
Idag träffade jag sanna och evelina i stan, vi tog en frukost på Mignong, med brieostfralla, te och äppeljuice . Evelina hade också gjort ett album som hon gav till sanna med bilder och text från alla vi kompisar :) Jätte fint.
Sedan sa jag hej då till Sanna :( kommer bli så tomt utan henne !! Hon har varit en bästa kompis i hela mitt liv, sedan jag var ett år då hon föddes ;) 
Men vi ska nog åka och hälsa på henne i Oktober när hon har lov, om hon inte vill komma hem istället förstås.

Jaja, sedan köpte jag wienerbröd och åkte hem med till Mamma och C. Vet ni vart jag är nu då? Jag är i Båstad nu! Slappar lite och kollar på tv med G.. När vi kom hit hade hon gjort hemmagjorda köttbullar, mums :)

Vi hörs senare, puss


Love, Lina..

Kvällssurr

2008-08-05 - 21:44:44
Hej hej bloggen.

Farmor och farfar och Patric och barnen har varit här ikväll och fikat . myspysigt.

Var ju som sagt på Ge-Kås i förmiddags, galet med bilar fick ställa mig allra längst upp, längst bort. vill ju inte få några repor på bilen heller bland alla galna ge-kåsare, tack. Men de gick ju bra, köpte lite behövligheter såsom tops, pads, gladpack, folie, schampoo, hårspray, en neccesär till smörjor och shampoon och allt de dära. Just det ja köpte en liten axelväska med.. det var nog allt tror jag :)

Annars har det väl inte hänt så mycket, jag och mamma har fixat och trixat lite, varit på garden och köpt lite kraffs med mera..

har ont i maggen också :/ Vet itne vad det är för baciller som slirar runt där inne.. allergi? Eller bara vanlig magknip kanske. Nåväl, det ger väl sig.

Ska nog krypa ner udner täcket snart, för i morgon väntar en ny dag. Dagen börjar med frukost på stan med Sanna och Ewe! Hörs väl efter det skulle jag tro.

natti


Love, Lina..

God Morgon Tisdag

2008-08-05 - 09:31:57
Idag har jag varit uppe med tuppen serni, har varit på sjukan och tagit mina sprutor. Gick bra, Anita, min sjuksyster är så go :)

Äggen sitter på kokning och jag ska göra iordning en stadig frukost, kan behövas, tänkte åka till Ge-Kås en sväng strax nämligen och slåss lite med pensionärerna :)

Nu kokar äggena, vi hörs senare.

Kramsi


Love, Lina..

New York Blueberry Cheesecake

2008-08-04 - 19:20:30

Kexbotten: Ugn: 175 grader

300 gdigestivekex
150 gsmör

Cheesecakesmet:

600 gphiladelphiaost
2,5 dlkesella, 10%
1 dlströsocker
1 dlmajsstärkelse
2 tskvaniljsocker
3 stekologiska ägg
1 dlvispgrädde
200 gvit kvalitetschoklad
1,5 dlfärska blåbär, (eller frysta)



Digestivekex


krossa kexen i en matberedare och häll i smält smör


Tryck ut kexblandningen i en form med löstagbara kanter, grädda i 10 minuter, låt svalna.


Vispa kesella och philadelphia krämigt, rör i vaniljsocker, socker och majsstärkelse.


Vispa i ett ägg i taget


häll i vispgrädden


Smält den vita chokladen över vattenbad och blanda ner i smeten


Häll smeten i formen och strö över blåbären, grädda i 40 minuter, stäng av ugnen och låt den stå kvar i eftervärmen i ca 30 minuter.


Voila ! Klart! Låt kakan svalna, ställ den gärna i kylen en stund också, blir lättare att skära upp då.



Denna har jag gjort många gånger och den är såååååååååå god! slurp!


Love, Lina..

Mastercard på 1800 talet.

2008-08-04 - 11:44:00

Kan börja med att berätta lite om gårdagen tänkte jag.. Det var en lugn och skön morgon, gjorde inte många knop. Sen ringde sanna och frågade om jag ville följa med henne på en promenad med hundarna, och det ville jag såklart göra :) Vi gick förbi linda också, och stannade där på en kopp kaffe.

Senare på eftermiddagen åkte jag C och pappa till grimeton, låååångt in i bokskogen åkte vi,och kollade på bexells stenar, nån snubbe som ristade in ord och meningar på 1800 talet.. hm. Vi fick oss en ordentlig promenad iallafall. På en sten stod det "betala alltid med kontanter". Då undrar jag bara, hade dom kortterminaler på 1800 talet? :P haha. Det där förstår jag faktiskt inte riktigt.

Sen åkte vi hem och på kvällen grillade vi kyckling, kollade på film och åt glass och cheeseballs.

Idag är det riktigt ruskigt väder ute, regn och blåst. Mamma och pappa är på jobbet och C sover, så jag ska sätta igång att baka lite nu tänkte jag :) Ni får se sedan vad det blir. hihi.

lägger in lite bilder från gårdagen.

jag sanna Zeb och Lill-stina :)


Min syster och systerdotter, i deras rätta jag :D aw!


Zeb


Har ni möjligtvis en kakbit till övers?


Bexells


Chris o pappa


Min C


Vi läser på en sten


Mini groda :)





Love, Lina..

Grillkväll hos Linda 2/8 2008

2008-08-03 - 19:16:57
Gunillas goda mat!


mamma och linda <3


älskling och bror (båda vid datorn, såklart ;)


Till efterrätt blev det glass och lite annat gott



Min underbara syster :)


Kusin emma!


Kajsan och mamma!


ett dussin barn i en studsmatta


jag o emma lyssnar på någon


Björn, miranda, linda, patric och kajsa


emma på beer n bar


jag och emma på beer n bar





Love, Lina..

Hymer Center i Norrland

2008-08-03 - 11:29:27
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=3880398 

Love, Lina..

Söndag, ledighetens dag

2008-08-03 - 11:18:46
God morgon kära läsare.

sitter vid datorn och dricker te, C ligger i sängen och kollar på sommartorpet.
Igår så träffade jag kusinerna emma och carro, vi tog en fika på nyfiket och gick i lite affärer och sådära. jättekul !
Sedan begav jag mig hemåt och ganska direkt så tog jag mamma pappa och C en promenad till Linda m familj, där vi skulle grilla! fjorton personer var vi hemma hos syster yster :) superduper god mat som gunilla hade gjort och tagit med sig från göteborg (Gunilla = Lindas svärmor) Det var potatissallad, gulbetor i någon sallad och valnötsdressing och massa annat smaskigt! Björn stod för grillningen! En jätte mysig kväll! :) Gu vad jag saknar henne, min syster! och barnen, alla syskonbarnen :)
Kommer lite bilder vi ett senare tillfälle.

Björn, som sagt, stod ju för grillningen och Linda skulle be honom hjälpa miranda upp på studsmattan, men det blev:

- Björn, sätter du henne på grillen är du snäll...... sa jag grillen? hahaha, jag menar studsmattan!

Sen på kvällen så skjutsade min kära fästman mig och kusin emma ner till staden, vi satte oss på en uteservering och tog varsin drink och pratade och kollade på folk :) Vi åkte hem efter någon timme igen, vi har kommit över den dära krogbiten nu. så stöktigt och brötigt. haha, jag är en torris, och jag gillar det :)

Vi hörs senare, kram


Love, Lina..

mornin´

2008-08-02 - 10:52:03
idag är det mulet och regnar lite grann här på västkusten, men de gör mig inget. Så skönt att få vara ledig och bara slappna av.. Har dock lite svårt för det för jag sitter och klurar på vad fasiken man ska hitta på idag, men men jag lär mig nog snart :)

nehepp, nu ska jag sätta på the till mig och mamma och ta några knäckemackor.

hej svej


Love, Lina..

"Lina, det är aldrig försent för en cola på stan"

2008-08-01 - 23:10:16
Nu är vi framme i varberg hos mor och far ! Och NU börjar min semester :) det är änna underbart!

carro ringer mig och vill träffas på stan nu, men jag känner mig som ett ägg efter denna långa dagen, dessutom har jag en finne på hakan, och är trött. men samtidigt vill jag träffa henne såklart, får väl se hur jag gör, hon ringer väl snart igen och terrar mig :P
Jag bad henne ringa och terra emma istället, men hennes mobil funkar ju inte ! sätt på mobilen emma!!

Ne nu ska jag väl ta min beslutsångest och bestämma mig.

gokväll


Love, Lina..