svårt

2009-04-28 - 22:26:31
de är sjukt svårt att skriva ihop nåt bra när man bloggar aldeles för sällan. jobbigt! Dagens i-lands.. :)
har endel saker på G, sen äre jobb och resor. Har ingen energi till bloggning faktiskt. brukar va så på sommarhalvåret.
Men jag hoppas jag kommer igng lite snart igen, de är ju kul att blogga ju :)

Allt är kanon annars, härligt väder och gröna knoppar i naturen :)

kort vecka denna veckan på jobbet, valborg blir mys, sen är prio ett att spraya klart köksluckkor här hemma, och lite annat fix. Välbehövligt med långhelg för min del.

lite blandade bilder från påsken kan jag bjuda på innan jag dejtar kudden,

   

nu ger jag upp efter bilder på tre sötsaker ;) höhö.

natti


Love, Lina..

Honza Blahá

2009-04-26 - 23:04:30


Love, Lina..

gekås o lite annat kraffs

2009-04-24 - 17:05:38
toddiloo! Har jobbat som en tok i veckan så de har inte blivit mycket med bloggandet inte.
Just nu sitter jag i soffan hos mamma och pappa och trycker i mig naturgodis, solen skiner som bara den och det är sååå härligt ute! Ja och mamma var till blomsterlandet nyss och gick en promenad till mormors grav och satte lite fina liljor.
I morses var jag på sjukhuset och sen när alla andra jobbade så bestämd jag mig för att åka till gekås!
Tog en korg och skrotade runt lite där inne, handlade inte särsklit mycket, sockar till pappa, sockar till chris, fryspåsar, stora orkideé kvistar plus nåt annat kvistaktigt att sätta i en vas på golvet, en tavla och ett marockanskt tebord (marockanska tebord går ju alltid åt menar jag) haha ;)  Sen tog jag ett varv på skokanonen och köpte mig två par skor :) Ska ta lite bilder när jag kommer hem och lägga in, har kameran full med massa bilder som jag vill visa ända sen påsk kom ja på.
Efter gekås svängde jag in hos farmor och farfar på hemvägen och fikade lite, framor har satt en fälla åt en kanin som äter upp hennes trädgård, det är en bur som fäller ihop sig, så hade hon lagt in lite morötter till den. Sen när hon skulle kolla om hon hade fångat den så hade den gått in i buren och ätit upp morötterna och sen skuttat därifrån, haha! Själva grejen som skulle fälla ihop luckan hade liksom inte funkat riktigt, hihi.

I morgon ska jag se om Linda vill träffa mig sen åker jag till ängelholm på eftermiddagen.

Ne nu ska jag sluta tjata, ut i solen med er!


Love, Lina..

Bröllopstankar

2009-04-20 - 22:09:53

Nej, jag ska inte gifta mig, men min kära vän ska. Och jag vill ju såklart ha en ny fin klänning att ha på mig. Har hittat några snygga men ingen som känns helt 100 än. Har mest kollat runt på nätet, ska ut på klänningsjakt på marieberg också tänkte jag.
Jag tänker mig en liten söt klänning i puderrosa eller rosa, eller kanske någon annan ljus pastellig färg. Hoppas jag hittar min godbit snart. Dessa har jag fastnat för,


       

Kolla vilka godingar, kan man ha den sista på bröllop? Kanske man inte kan.. Men den är så himla fin tycker jag. Vad tycker ni?



Love, Lina..

grannsamverkan

2009-04-18 - 13:59:34
oj oj, nu har jag och mina kompanjoner till grannar krattat och gjort fint här på området, och jag är HELT SLUT!
Härligt när de kommer vindpustar som blåser tillbaka alla löv man krattade till där dom låg innan man började kratta. haha. suck! Rut hade bakat bullar som i fikade, hihi :)

liggeri soffan och slappar nu, altandörren är öppen så de fläktar så skönt. lyssnar på en jätte bra version av hope and glory som jag hittade på en annan blogg. Jätteskön är den.

Åh, såg ni berg flyttar in igår? Hon var i NY hos Marcus shenkenberg. Okej att de flesta tjejer tycker han är grymt het, men han verkade ju dessutom jätte ödmjuk och värsta snälla människan. Jag började nästan gråta när han sa att han inte hade någon bästa vän, för hans bästa vän hade dött ifrån honom, och han ville inte ersätta honom med någon annan, sen ville han inte prata mer om det för han började nästan gråta (jag med). Han sa att han längtade efter någon att dela livet med och skaffa familj med, så tjejer åk till NY ffs och lägg in en stöt ni som känner er manade ;)
ska se om det klippet kommer upp på youtube sen, de va så fint.

snart kommer min alldeles egna shenkenberg hem så ska vi måla köksluckor!


my love, my life <3


Love, Lina..

Hope and glory, fin version

2009-04-18 - 13:45:33


Love, Lina..

im in love

2009-04-17 - 16:25:20




massa helgmysmat är inhandlat
- check
pottegratängen är förberedd - check
mysbrallorna är på - check
veckorevyn + vindruvor väntar på mig nu - check

Its friday, im in love!

 


Love, Lina..

GLAD PÅSK!

2009-04-10 - 09:13:40
Oj då, här var det inte många rader skrivit på det senaste :) Är hos mamma o pappa i vbg och myser litegrann över påsk,
igår var det lite avslutnings fika på jobbet med påskägg som jag och anna fixat och en tårta som jag hade bakat :) jätte mumsig ni ska få se bilder senare!


jaja, hoppas alla får en gla pösk





Love, Lina..

HELG

2009-04-05 - 22:35:16
nu har helgen seglat förbi och i morgon är det måndag igen. I helgen har jag pysslat massor här hemma, roligt :)
I lördags skjutsade jag älsklingen till jobbet sen åkte jag direkt till plantagen och köpte lite uteblommor och lite videung. Det blev påskliljor och mini penseer. Blev jätte sött, så roligt med lite färg nu efter den gråa vintern. Har även plockat fram våra utemöbler på framsidan :) wiii, äntigen ljusare tider! Härligt.Det var 15 grader här i lördags.
Vi har införskaffat oss en glassmaskin också så jag har gjort massor med supergod glass i helgen, och  så har jag bakat tekakor. mums. sen har vi lagat mat och fixat och donat med massa annat här hemma, roligt. vi är ett bra team jag och chris :)


nu ska ni få lite smakprov från min helg! tyvärr inte blommorna dock,dom kommer en annan dag.

 
fint med lite påskris :)

  
galet god chokladglass och vaniljglass!

     
tekakor :)


mysfrulle med mina tekakor.

natti natti.


Love, Lina..