20100530

2010-05-30 - 20:30:55
Hey,

Sitter och tar de lite lungt såhär på en söndagskväll, göttigötti. Helgen har gått riktigt snabbt tycker jag! Igårkväll hade vi lite grill- och drinkkväll här till finalen av eurovision, Tyskland vann och det tycker jag var bra :) Men det suger ju fortfarande riktigt hårt att inte Sverige var med. Tycker det är så roligt när folk säger "lägg ner skiten" (vilket jag också tänkte efter att vi åkte ut). Det har inte gått särskilt bra för oss i fotbolls VM heller, så vi kanske ska lägga ner den skiten också? ;)..

Jaja, idag har det inte hänt särskilt mycket förutom att jag har jobbat några timmar på dagen, har varit jättefint väder också, sol och värme, det gillar vi!

Ätit har vi ju som tur är gjort i helgen också, så jag lägger upp lite recept på det senare om jag får till´et vill säga. Helgen har bjudit på tacogratäng, grillat och ost- och skinkpaj. 



Fyndade en färgglad sjal på indiska med mamma för ett par veckor sedan! :) Förresten så är det ju morsdag idag, så grattis alla mammor i hela världen! min mamma får jag ju tyvärr inte träffa så hon fick ett paket på posten, med ett svart läderarmband och en jättefin silverring med motivet carpe diem på, smyckena är från ett märke som heter pearls for girls som jag ääälskar!


Love, Lina..

Dissapojnted

2010-05-28 - 16:37:40

Idag har jag premiärcyklat till och från jobbet :) Jättehärligt att starta dagen med en cykeltur (iallafall om det är fint väder). Det är 8 km till jobbet så det har blivit totalt 16 km cykel för mig idag. Men fy fasen va jobbigt det är med motvind, man trampar och trampar men ingenting händer, irriterande!!!
Fick lite flashback från förr när jag alltid cyklade till stallet, och när jag skulle hem på kvällen utsvulten och trött var det jämt morvind, ibland blev jag så sur så jag hoppade av och sparkade lite på cykeln, haha! Som om det var cykelns fel? :o)

Jag blev för övrigt sååå himla besviken igår när Anna Bergendahl inte gick vidare :( Det suger..... det gick vidare låtar som var skitkassa från länder man inte trodde fanns typ. Annas uppträdande var jättebra och jag älskar låten, tycker så synd om henne, hon har fått ta massa skit. Men det är ju inte hon som har bestämt att hon skulle komma med det är liksom SVENSKA FOLKET SJÄLVA. Jaja, life is a bitch ibland.

I morgon ska vi ha drink och grillkväll här hos oss iallafall, det blir jättekul! På söndag sa jag jobba några timmar, stå i butiken och sälja grejor så det blir nog också kul.

Ikväll är det Freeeeeeedagsmys, vilket innebär lite god mat och film och så slappt det bara kan bli! Gott:) Vet dock inte vad vi ska hitta på för mat ikväll? Tacopaj kanske.. eller tacos? Något enkelt får det bli i vilket fall.

TREVLIG HELG!



Love, Lina..

I´m in!

2010-05-26 - 22:13:38

Hej!

Mitt bloggsug har kommit tillbaka litegrann och vi (japp, jag har gjort designen och headern aldeles själv i PS) har äntligen fått någorlunda ordning på designen här på bloggen, fortfarande lite småfix kvar, men det får jag ta lite i taget. Självklart har jag fått massa hjälp av min egna lilla älsklingshacker också :)
Det som jag tycker är så roligt med att blogga är att man kan ha det som en liten dagbok i både ord och bilder att titta tillbaka på senare i livet, det finns massa saker som jag hade glömt av om jag inte bloggat om de, har suttit och tittat tillbaka och det har varit jättekul :)) Massa minnen!

Åh, jag har köpt en aldeles egen fin vit cykel, den är så fin och jag är så glad för den! Den 12 juni är det nämligen dags för tjejvettern, dvs 10 MIL på cykel :) Ska bli jättekul och jag cykeltränar för fullt. (Det var väl kanske att ta i..) Idag har jag cyklat 13 km!


Ikväll har jag även bakat jordgubbsmuffins med jordgubbstopping som blev jättegoda! receptet tog jag från Kryddburken. Men jag ändrade och tog rosa jordgubbs-florsocker till toppingen istället för vanligt.

Såhär blev dom:


Nu ska jag strax hoppa i bingen, det är ju en dag i morgon också!



Love, Lina..