värmeslag

2008-07-31 - 19:43:18
både jag och C deckade i sängen när vi kom hem från jobbet, skönt. är otroligt slö. är nog värmen som tar min energi.
nu är det iaf öppet i alla dörrar så det fläktar lite. ska strax göra en omelett till kvälsmat tänkte jag. snabbt och lätt.

har rensat undan alla papper och arkivering nu på kontoret, så himla skönt! nu är de fint och rent och tomt tills jag kommer tillbaka från semestern :)

nu ska jag sätta igång med maten.



Love, Lina..

Haha

2008-07-31 - 17:13:43
Ur ett forum: När jag var liten så trodde jag att sångtexten till låten Born in the USA egentligen gick "Barn under joels säng".

hahaha :)


Love, Lina..

Grillad banan med chokladfyllning

2008-07-31 - 09:16:00
Ta en banan, skär ett snitt i den på längden (med skalet på). Lägg i choklad eller valfri fyllning och gör ett litet foliepaket av det. Lägg på en het grill i ca 10 minuter, tills skalet svarntar lite.

Servera med vaniljglass och färska bär!



Tips på fyllningar:
Mörk choklad och nötter (lite nyttigare)
Honung, nötter och bär
Nougat
mashmallows (?)


Love, Lina..

The Dark Knight

2008-07-31 - 09:08:54
god morgon.

Det var hur mysigt som helst igår, vi grillade som jag sa och satt ute och åt. supergod mat, och efterätten var helt sjukt god! Tog tyvärr inga kort.. Jag njuter verkligen av sommaren och av att kunna sitta ute.
Jag älskar när man ser vidöppna dörrar och fönster på hus sena sommarkvällar. ser så härligt ut!

Vi såg The Dark Knight på bio (Batman). Haha, inte min typ av film igentligen, men den var faktiskt rätt bra, riktigt bra gjord. Den ligger ju etta på IMDb iallafall. Men fy sjutton va den dära clownen är läskig ! När han pratar gör han nåt konstigt med tungan med, uuuuuh!

Nu ska jag jobba undan alla papper så jag har ALLT klart till semestern som börjar om två dagar :):)



Love, Lina..

Grillkväll med pau o abbe

2008-07-30 - 17:29:34
Hej bloggen!

Nu har jag kommit hem efter att ha ränt runt lite hitan och ditan!

Pau och abbe är i sverige och hälsar på, pau ringde mig förut och sa att de hade fått barnvakt ikväll och undrade om vi skulle gå ut och käka och sen gå på bio! :) Kul!
Men de blir grillning hos oss, och sen bio tror jag. var på affärn nyss och handlade fläskfile och beasås och tzatziki mm.. sen tänkte vi grilla banan med nougatchoklad i, med glass och färska hallon  till efterrätt. yummie!
Nu ska jag vika in tvätten och sådära innan de kommer tänkte jag, och ringa mamma.

Hoppas ni haft en bra dag, tjyss!


köpte "mini happy plants" idag på plantagen, gele som man sätter i jorden när man reser bort, så vattnas det när det behövs. det åkte med en rosa vattenkanna också :)


Love, Lina..

Kvällsmat

2008-07-29 - 20:18:58

Nu är det marinerade kycklingklubbor i ugnen som väntar på att få bli uppätna :) Till det blir det en gräddsås, sallad och kokt brockoli. Och ris, de får jag inte glömma.

chris är ute och sätter upp vår nya brevis, jätte bra eftersom vi är bortresta endel, i den får det plats brev för ett helt år tror jag :D

Har gjort hemmagjord glass med som står i frysen, med färska hallon och krossad mörk choklad i, slängde ner ett par smultron med som jag hittade i mitt lilla land :) smarrigt!

mycket fett, men inget socker ;) Visst älskling?

hej svej.

smultron C och vår nya brevlåda



Love, Lina..

Tisdag

2008-07-29 - 15:42:24
hej alla bloggnördar ! :)

Sitter på mitt svalkiga kontor och tar en sen eftermiddagsfika. Solen skiner och allt är bra med mig, idag händer det väl inte så värst mycket, stannar nog över på jobbet ett tag ikväll, bilen ska tvättas och göras fin tänkte vi. Blir endel fika i bilen när vi åker såpass mycket, så den behöver städas lite då och då. pärlan!
Sen efter det blir det lite handling på hemvägen, i kylen hemma ligger kycklingklubbor som skall tillagas ikväll. mums.
sen ska jag sätta på en maskin tvätt och bara njuuuuuuta i min underbara lägenhet framför tvn!!! C ska sätta upp våran nya brevlåda.

Känner verkligen att jag skriver om viktiga saker :P Fantasitorka numer uno.

Nu sjka jag se så att allt är packat i bilen som går till norrland i morgon, sen blire lite annat kraffs att pilla med.

puss


love u love u love u love u hunni!

(avundsjukan lyser igenom, trist tycker jag. Men så är det väl när man råkar bli framgångsrik och ha det bra. Men jag bryr mig inte om det längre, förr va det jobbigare, men nu är det bara att le och tycka synd om, och det rensas ut ur min hjärna på typ 0.01 sekunder. bra va? Borde lyssna på C mer och inte vara så jäkla nyfiken och nolla det totalt ur mitt liv, fast det har jag väl nästan gjort med, har lärt mig att inte ödsla energi genom att bli arg för lögner och sånt där trams iaf, nu ler jag bara, och är glad att det inte är jag som är den, om ni förstår. haha vad tokigt det blev hörrni:)
Varför bloggar jag ens om det? ne, usch aldrig mer. lovar  )


Love, Lina..

Blandat ifrån helgen

2008-07-28 - 23:41:34
Nu har jag nyss slagit mig ner i soffan tillsammans med den finaste, vi kollar på SATC .. har varit i stallet, tvättat, lagat mat, hämtat chris från golfen och duschat! Inte så illa pinkat ;)

kajsa i poolenkevin o mirandapappa patric kajsa jonteemma och sanna på beer n barsolstrålen linn :)mitt käk på beer n barsoffi o jessinatten är ung på kåsaemma o emma på strandenfinaste sofie på strandenemma o emma o linnhaha :D hetaste kortetden mindre seriösa och den seriösa kusinenfinaste flickorna på strandpromenadensen packade vi bilen full och åkte hem igen


Love, Lina..

Helgen

2008-07-28 - 11:02:31
Helgen i varberg var alldeles utmärkt! Vi kom fram i Fredagskväll, pratade lite med ma och pa, kollade tv och gick och la oss.

I lördags stog det mycket på schemat, skjutsade mamma till jobbet på morgonen, sedan åkte jag och handlade lite,
ja pappa och chris passade kevin och kajsa i några timmar på dagen, de hade med sig sin lilla pool och badade i :) jag satt breve och solade, det var varmt! Tur att Kevin sprutade på mig med vattenspistolen :D hihi. Sedan åkte jag och hämtade mamma på jobbet, sen vare dusch och göra sig iordning för att fara vidare till Linda, för Mirrebirre fyllde 2 hela år :) Världens goaste och sötaste lilla tjej!! Vi åt tårta, barnen lekte och allt var så bra!

Sen var det dax att åka vidare, chris skjutsade mig sanna och jessi till stan för att möta upp de andra tjejerna, vi hade bokat bord på beer n bar för att ha avskedsmiddag för Sanna som åker till Marbella snart och stannar i tre år! Det var supergott käk, till efterrätt tog vi varsin drink och begav oss sedan till kåsa, där det var beachparty på stranden. Det var så himla mysigt. vi satt i sandstranden, det var varmt i luften och allt var så bra, sommar sommar sommar!!!

På söndagen var vi tvugna att åka från vbg ganska tidigt, hade hand om hästarna igår kväll nämligen.
Hela bilen var KNÖKFULL med grejer! Utförsäljning på mammas affär och jag har köpt och fått massa superfina saker :) ska ta kort på lite och läggga ut vid något tillfälle. Kommer även bilder från helgen ikväll.

Nu är min fikarast slut!
Vi hörs ikväll. Puss

(P.S sista veckan nu, sen semester)


Love, Lina..

29 grader i skuggan

2008-07-25 - 16:31:55
jag är varm.


jag har  städat av lite här hemma, tömt soporna, packat, vattnat mm. skall bara göra iordning en massäck, sen är jag redo att åka! :)

Skriver säkert i helgen, annars så hörs vi på söndag kära vänner.

Puss på nosen


Love, Lina..

God kväll bloggen

2008-07-24 - 20:58:32
Nu har jag hunnit med att vara i stallet, red ut i det vaaaaaaaaaaaaarma vädret! Inte en vindpust så långt ögat kan nå. Men, de värsta med en riktigt het dag är alla blinningar och bromsar och andra insekter som plågar hästarna (och mig!!). Men men, thats life!

Håller på att laga min favvorätt. Jag har fått dille på kokt potatis, fiskpinnar, hollandesås och massor med kokta grönsaker :) såååå gott! :D

Nu ska jag checka till maten i köket !

adjöss


Love, Lina..

fy sjutton

2008-07-24 - 15:15:43
hör och ser alla som ligger ute och solar och läser o cyklar o badar och är på semester!

FY SJUTTON SÄGER JAG BARA! .. det är 30 grader varmt och strålande sol! vill uuuuuut i det fria!

C kommer ju hem ikväll iallafall, och det är faktiskt roligare än solen, tro det eller ej! ..

nu ska jag dränka mina sorger i alla pappershögar som väntar på mig.

:)


Love, Lina..

födelsedag och avsked

2008-07-23 - 22:00:34
Hej bloggen! Idag har jag jobbat, förvånade? :)

Slutade dock tidigt så jag for till stan och gjorde några ärenden, handlade födelsedagspresent till Miranda och en avskedspresent till Sanna som som båda ska få på lördag.
Sen åkte jag hem, satte på mig mjukis och tog en kvällspromenad, helt underbart sommarväder här idag!! Luktade grillat och handdukar hängde på tork vid husen,sommrigt :)

jag är sugen på nåt! lösgodis hade inte suttit fel. mums, eller lite ben&jerry glass kanske? marängswish!!! slurp. Nej ska nog försöka hålla mig för i morgon är det pannkakor till lunch ju :) med grädde och sylt! MMMMM!!!

Sen i morgon blir det stallet efter jobbet, sen kommer C hem på kvällen ! Äntligen :):)

nu ska jag gå och rota i skafferiet, sen börjar runway project!

Kram kram

(fattar inte hur man kan vara så jäkla dum..du hade allt man kan önska sig, som många bara drömmer om. men nu har du förhoppningsvis inget.. helt otroligt .. du sjönk till botten i mina ögon. stackars mina älskade P K och K. tänker på er.)


Love, Lina..

Rastlöshetens tecken

2008-07-22 - 21:18:24
Jag har bakat några smaskiga chokladdoppade kokostoppar ikväll.



Love, Lina..

Titta linda så söt

2008-07-22 - 19:42:16


Love, Lina..

Planer

2008-07-22 - 19:01:19

Nu på Fredag åker vi till Varberg och tillbringar helgen, jag ska bla ut och äta med tjejerna/avskedfest för Sanna :) :(

Sen jobbar jag en vecka till .

SEN ÄRE SEMESTER !!!!! åååh vi ska njuta, äta glass, sola, sova, umgås med familjerna, äta och bara vara ! underbart!



Love, Lina..

Rötmånaden börjar

2008-07-22 - 18:37:13
Hej hopp.

Det gick br att sova själv inatt, liiiite läskigt, me jag hade tv:n på så det blev lite ljud åtminstonde :)

Annars så har jag bara jobbat som vanligt, har städat endel på jobbet idag, torkat lite golv och städat toaletter mm.. Förresten så har det varit jätte varmt idag! Så nu är jag helt slut! Ska kolla på tv och äta lite jordgubbsfil och smörgås tänkte jag, har damsugit av här hemma precis. lika bra när man endå är igång :) visst?

Rötmånaden börjar idag tror jag, glöm inte det!

kanske hörs senare.

puss


Love, Lina..

natti natti

2008-07-21 - 22:35:38
nu ligger jag i den stooooora sängen, och C lyser med sin frånvaro. Det är verkligen så himla tråkigt utan honom! pust.. Har tvn på där ute, blir så tyst annars ju. Nu ska jag läsa min tidning jag köpte idag tänkte jag, den här nya "chic" ni vet. Får väl se om den är något att ha.

Har ni insett hur det börjar bli mörkare och mörkare om kvällarna nu? Snälla INTE ÄN! kan vi inte få ha de ljusa kvällarna kvar några månader till!!? Jag har knappt hunnit känna av sommaren ens. Den slank förbi när jag inte såg.
Men än ska vi inte ge upp, sommaren brukar ju faktiskt komma i augusti-september nu för tiden, kanske kommer lite lagom till min semester? :)
Fast jag försöker att se fram emot hösten också, med värmeljus, the, kläder, filmkvällar, såpor, regn, grått, utterkläder i hela hallen, den bleka hyn, det feta och trista håret, iskalla och blåsiga promenader.. haha oj nu gick det utför..

Nåväl, har bestämt mig för att inte köpa ett enda klädesplagg förens höstmodet drar igång ordentligt. så jag har ju något att se fram emot. I fredags sa J på jobbet att jag måste ha örebros största garderob eftersom jag alltid har nya kläder på mig. på ett sätt blev jag glad, men på ett annat inte. Jag vill inte bekräfta mig genom att shoppa och ha snygga kläder och saker igentligen. jag vill inte ses som en sån som alltid har nya kläder, lyser lite osäkerhet på nå vis, att man inte är nöjd med den man är och hur man lever, att något fattas typ. Jag är nog lite osäker kanske. Fast jag har inte shoppat så sjkt mkt faktiskt, mycket kläder har jag, men de finns dem som har tusen ggr mer.
Nej ! Jag vill inte dränka mitt eget jag med en stor klädhög.

Gud va jag surrar såhär på kvällskvisten, är nog trött.

Nej ni, nu ska jag läsa min tidning och sen sova för hoppningsvis, först prata med C.
NATTI!



Love, Lina..

sambofritt

2008-07-21 - 19:58:42
nu äre sambofritt här hemma i några dagar, inte alls lika kul som föräldrafritt :( .. hade iofs gärna haft mina föräldrar här nu.. hm..KOM HEM!

jag sitter i soffan och kollar på Dr. Phil och äter jätte god pastasallad som jag nyss vevade ihop till mig själv. smaskigt va?

Vet ni vad som är bra? Nu kommer mannen som talar med hundar :) So Im leaving!



Hörs snart igen!


Love, Lina..

Efterfest med Uggla

2008-07-21 - 13:50:03

 Måndag igen då. Och ingen semester i sikte. Inte förrens om två veckor. DÅ! Ska jag ha ledigt och njuta!!


Inte nog med att det är måndag, jag har massa punkter i blocket också som ska avklaras..På en måndag också. Typiskt.

Jag har nämligen ett block där jag skriver upp mina arbetsuppgifter och saker jag ska göra så att jag inte glömmer (annars glömmer jag garanterat), sen så gör jag en bock efter varje sak när jag gjort klart den.. ibland är det så många saker som inte har nån bock, det känns så jobbigt så jag brukar skriva upp saker jag redan gjort så att det ska bli lite mer bockar :P Då ser det ut som att jag inte har så mkt kvar att göra. Hehe.


Visste ni att nåra vänner till mig efterfestade med Magnus uggla i fredags natt? han var tydligen i Varberg och spelade. De verkade bli riktigt tajta, hade fått sms nu i dagrna om gratis biljetter till spelningen i Halmstad. Haha, rätt komiskt.

Det är annat än en skitig aufograf det! Haha! Harregud!


Igårkväll när vi efter några långa och regniga timmar i bilen från Norge äntligen kom hem till vårat ljuvliga hem, så va vi så sjukt hungriga! Vi duschade slängde på oss mjukisar och beställde hämtpizza och kollade på film i soffan. Riktigt gott. 10 000 år före kristus hette filmen, den var väl sådär. Lite B faktiskt om jag får säga vad jag tycker.


Ikväll blir jag nog ensam i några dagar :/ C åker till Ängelholm och jobbar. Jag har aldrig sovit själv förut.. hjälp. Aja de ska väl gå bra. Spöken är snälla de vill inget illa får jag intala mig själv ;)

Jag minns när jag skulle sova hos min syster för några år sen, det var bara jag och hon och barnen hemma, alla hade gått och lagt sig, helt plötsligt rasslade det till i skjutdörren som jag hade i det rummet jag sov, presic som att någon försökte ta sig in. Jag flög upp i sängen i bara trosor och sprang in till linda och slängde mig i hennes säng. Hahaha. Det visade sig vara tvärdrag.

Eller när jag och jessica passade lindas lägenhet, vi hade gått och lagt oss och låg och pratade, sen börjde det ringa i jessicas mobil som låg i hallen, hon sprang upp och skulle svara, men missade samtalet, de mystiska var att det inte stog något missat samtal i mobilen. Vi blev skrajja! Fy sjutton va mesig man är ibland :D

En annan gång så var jag hos carro när hon bodde i en liten lägenhet här i varberg. Det kändes som att någon kikade in genom fönstrena hela tiden, så vi låste in oss på toa. Och så skrev vi på speglen ett meddelande om någon skulle hitta oss mördade eller något, "iaktagna den 7/12-2006" hahaha.
Har hundra liknande historier, men vi slutar nog där för säkerhetsskull :)


Nu har jag en halv kalsone från igår i magen så nu ska jag forstätta bocka av min lista ;)

Hej hej!



Love, Lina..

Nörge

2008-07-19 - 15:29:48
Vi är hos Pau o abbe o lilla casper nu, i världens mysigaste takvåning :)

Vi har nyss varit ute på en promnad, ikväll blir der god mat, vin och spel! Vi har laddat ner några bra filmer med.

nehe ni, nu ska jag prata vidare och var lite social.

Hoppas ni har ene bra helg, det har jag. Jag kanske pratar nörske när ja kömmer hem igen,

kramer från line. ;)


Love, Lina..

LCHF

2008-07-17 - 21:44:49
gokväll kära läsare.

Idag blidde det blåbärstårta på jobbet för att fira chris :) både marcus och fredrik undrade dock varför vi hade tårta idag, nåt speciellt vi firar eller?. hehe, er bror fyller år bara, men annars är de inget speciellt, typ ;) haha

Jahapp, sen åkte vi hem och hade premiär för våran nya grill :) Vi grillade en stor saftig köttbit med massa sallad till, och beasås o lite potatissallad. mömma. Sen tänkte vi grilla annanas och persika till efterrätt, men grillen hade visst hunnit svalna så vi stekte på dem i stekpannan istället, tillsammans med lite hallonsorbe.supergott.

Han fick förresten ett par skor i födelsedagspresent av mig! han gillade dem :)

Vi diskuterade lite kring en sak förut, jag har nämligen kollat in en kosthållning som jag tycker verkar ganska vettig, nämligen Low Carb High Fat. Men orka igetligen. fast de verkar ganska bra. Liksom ingen bantning utan bara en bra kosthållning sm man mår bra av. Banta är nog de dummaste man kan göra, man går till 99 procent upp allt och lite till igen.. dessutom skulle jag aldrig få för mig att göra det, behöver nog inte det faktiskt..aja, vad tycker ni?
http://www.kostdoktorn.se/?page_id=144

Christopher hatar när jag pratar om sådant, haha. man han vägrar ju lyssnaordentligt! Han sa förut att han ska börja på en ny metod som hette "hig carb, no shit"  hahaha.

Nu ska vi kolla film, tror jag.

Sa jag föresten att vi åker till Norge i morgon? Hälsar på ett parkompisar över helgen. kul!


Natti.


Love, Lina..

GRATTIS

2008-07-17 - 07:20:31
Grattis älskling på födelsedagen!
Grattis Jonathan på födelsedagen!

ska strax gå och väcka C så att han kan få sitt paket :) Sen så åker vi till jobbet som vanligt och jobbar hela dagen lång. Inget speciellt inplanerat ikväll, blir nog en lugn kväll framför tvn.
Igår var jag på stan med Gunilla, fick inhandlat lite saker, sen så åkte vi hem och sedan åkte hon hem.
Jag städade ur min garderob igår, det var skönt. La upp lite vinterkläder och sådära, nu är det fint igen.

Nu orkar jag inte blogga mera.

hörs, kram


Love, Lina..

Tisdagen den 15 Juli

2008-07-15 - 22:01:58

vilket hårdpass det blev i stallet idag! Tog med mig Gunilla och Chris till stallet idag :) Red dressyr i hagen, gick bra !
Lägger in lite bilder för nu ska jag fortsätta mysa i soffan med mitt the och min C och min G :D

I morgon blir det jobbet, sen stan me svärmor, slutar ju kl 15! Kul:)


jag och Rallekalle







Jag Ravelli o Gunilla, trötta efter passet


God natt då, så hörs vi i morgon.



Love, Lina..

Bilder ifrån Båstad

2008-07-15 - 21:56:03

Anna och Daniel i hamnen



Christopher och Jag i hamnen



Min Guldklimp



Småpluttarna gucci och jake är ute och springer av sig lite :)


Love, Lina..

Helgen i Båstad med mera

2008-07-14 - 22:25:13
Hej bloggen!

Tänkte berätta lite om helgen i Båstad, den var aldeles perfekt, som vanligt :) Vi åkte ner i Fredags och var framme ganska sent, på lördagen åt vi lite frukost tillsammans, sen så gick vi ut med de små pluttarna Gucci och Jake, som vi passade medans F och L med familj var över till köpenhamn över dagen. För er som inte riktigt hänger med så är det Chris brors hundar, två små chihuahuor. Jaja, sen så åkte jag chris anna och daniel in till båstad (tennisveckan), vi gick runt och kollade på folk och tog varsin mjukglass i hamnen. mysigt.
Sen åkte vi hem och så firade vi Chris och hans pappa med lite paket, jag och chris fick en superfin grill :D  wiii!
Sen så var vi ute med småpluttarna någon vända till, åt lite, fikade lite, slappade lite ..
På söndagen var det dax att åka hem, och med oss tog vi chris mamma, hon är här nu och bor hos oss i veckan!

Jahapp, nu är det ny vecka och nya tag igen. ikväll har vi varit över hos C och M och myst med lilla emilia, hon fick två söta pyjamasar av oss :) Hon har sovit i min famn stor del av kvällen, mysigt!! Man blir ju själv sugen på att ha en liten gosig bebis ;)

Idag har jag varit trött och seg, som alltid på måndagar. Nu ska jag slappa en stund framför tv:n och strax gå och sova.

Hörs i morgon, kommer kanske lite bilder från helgen då!


Love, Lina..

Måndag

2008-07-14 - 09:59:56
Sedan i Tisdags kväll kämpar islandshästen Dimalimm för sitt liv. Då tvingade någon i henne en syra som gjort att hela hennes tunga frättes sönder. Hon kunde varken äta, dricka eller röra sig på ett och ett halvt dygn. Nu är det bättre, men fortfarande vet inte veterinären om hon kommer att överleva. Dör hon så kommer inte heller hennes månadsgamla föl överleva. Hästägaren Kristina Näsholm var borta under ett par timmar från gården när det hände. Hon blev chockad och ledsen. - Gör man såhär mot ett djur måste man vara sjuk i huvudet.

- Nerikes allehanda



Finns på tok för många psyksjuka människor fria idag. sjuuuuukt!! Kul början på en Måndag, blir roligare ikväll, skriver mer om helgen då!

Puss 


Love, Lina..

Roliga YouTube klipp

2008-07-11 - 16:42:02


Love, Lina..

att göra innan vi åker

2008-07-11 - 13:49:31
Vattna bommorna

Vika in tvätten

Packa (glöm ej: sminket, bodylotion, shampoo, deo, ansiktstvätt, dagcreme, piller, kudden)

Tömma soporna

Packa iordning en massäck

en lite kom ihåg till mig själv, alltid något jag glömmer, så då kan jag gå tillbaka och kolla på denna varje gång. smart lina! creds to me.

min resväska
min resväska som följer mig i vått och torrt!

Tänkte faktiskt inte blogga, eller vara inne på internet överhuvud taget i helgen, så mig får ni se mer av på måndag, eller söndag kväll kanske!
min rek-sallad är slut och maggen är mätt. om en timma slutar jaaaaag!

HA EN UNDERBAR HELG!!!!!!!


Love, Lina..

kvällsmat?

2008-07-10 - 21:19:14
vad ska man äta til kvällsmat då? en äggmacka kanske?



Love, Lina..

Min pedantiska gen har varit i farten

2008-07-10 - 20:31:14
go kväll kära blogg. idag har det varit en halvbra dag, har kännt mig allmänt trött och tung i huvudet och skitig! hihi. väl hemma från jobbet bestämde jag mig för att inte åka till stallet idag, orkar helt enkelt inte.

Istället har jag damsugit och våttorkat golven här hemma, och städat toan med klorin :) så gott.
Men harre jesus vad mkt hår det var överallt! Efter bara en natt här kan man tro att Scooby har tappat all sin päls innan han gick häifrån!! Gosh! Nu är det rent igen här hemma, tvättar också förresten :) Tror att mina skaffa-vovve-tankar får vänta några år tills vi bor i hus så att hunden kan bo ute i en hundgård, haha. nejdå, så mysigt så med alla dessa pälsbollar.

I morgon åker vi till Skåne, närmare bestämt Båstad för att fira svärfar och även chris tror jag. Kul!! Ser fram emot helgen, tar nog en ride förbi ma o pa på söndagen.

Idag var jag förresten och lämnade bilen till cathrine, och så fick jag hälsa på lilla Emilia, som hon ska heta :) hon var som ett litet litet knyte. aw.

Nu ska jag kolla klart på superskinny VS supersize, sen ska jag ta en dusch.

hej då finaste ni.


Love, Lina..

Det blev en flicka

2008-07-09 - 20:13:01
Marcus och Cathrin har fått en liten flicka  idag, scooby och simon har fått en lillasyster<3

Grattis!


Love, Lina..

en eftermiddag i stallet

2008-07-09 - 20:08:41

vid tre åkte jag och scooby till stallet, han tyckte det var spännande och lite läskigt att gå in i stallet ;) Sen skulle vi hälsa på hästarna, haha! Igentligen hade jag inte tänkt att ta in honom i hagen, kan ju hända en olycka. Men vi gick iaf in och hälsade på Ravelli, sen kom ett av fölen och dom ville leka! Fölet och scooby blev helt tokiga och sprang runt och jag sprang mot utgången med scooby släpandes efter och en häst som jagade oss och ville leka :P
Scooby fick hälsa på hästarna utanför staketet sen tack. haha.

Sen gick vi en promenad i skogen och scooby hade långlina så han kunde springa som han ville i princip, han va så glad så :) sötisen.

Nu är vi hemma och trötta .. S sover nedanför mina fötter, han följer efter mig som en svans var jag än går. lite frustrerande emellanåt, hehe. Sjas!

Happ, lägger in lite bilder på det lilla äventyret. Nu kommer snart C hem från golfen så ska vi äta lite.

spännande !


heeeeej kompis!


weeeey jag gillar läget


Varm o trött efter allt stoj!


Nypa


Hela gänget


Vi hörs snart igen alla mina läsare (= min syster) haha.




Love, Lina..

långpromenad i skogen

2008-07-09 - 13:58:46
idag passar jag lilla scooby som ni vet, cathrin och marcus är på BB, i förmiddags satte dom igång henne! spännande !!! :)

efter jobbet tar jag med mig scooby till stallet och tar en långpromenad i skogen tänkte jag. oroar mig bara för fästingar. vägrar ta bort dom små äcklen. *rys* men de oooordnar la sig på nåt vis.

var och köpte två smarriga tårtor förut, en jorgubbstårta och en chokladtårta. slurp. chefen är här idag nämligen så då blire fika! (och promenaden senare är välbehövlig)  när jag stog och köpte tårtorna kom en tjej inrusandes helt nyvaken och yr , det visade sig att hon skulle hämta massa frallor som hon beställt till kl 7.00 den morgonen, när hon kom dit var klockan 9.45 :P haha Sen sa hon att hon skulle ha frallor tills på fredag också, sen efter en stund kom hon inspringandes fortfarande helt virrig och sa att hon skulle ha dom till torsdag istället, sen försvann hon och personalen såg ut som frågetecken. sen skrattade dom :)

nu är min lunch kaputt.

hörs ikväll, kommer troligtvis lite bilder då med !


Love, Lina..

a piece of cake

2008-07-08 - 23:08:57

Smultronmuffins, chokladpavlova, fläderblomssaft, lavendeldrömmar, rocky road, chocolate cupcakes, rabarber- och ingefärsmarmelad, rabarbersaft och saffransscones, citronpaj med hallonmaräng .. listan kan göras lång!

Har nämligen som ni kanske förstår hämtat ut ett paket som kom till mig idag, en kokbok av Leila Linholm, såklart ;)



Har suttit i soffan med filt och kvällsmat och kollat igenom nya boken och kollat på so you think you can dance. när jag kom hem från stallet förut stog C och lagade matlådor. han va så söt :)visste inte riktigt hur man skar en purjolök, och va lite osäker på hur man skulle koka ris. haha ! Men smakade på skyn och det smakade suuupergott! Min lilla mästerkock :)

Ni måste prova det receptet! Ska lägga in det här snart nångång. Hittade det på arla.se dom har massa roliga och enkla recept.

nej hörrni, nu ska jag fortsätta kolla på tv en stund. vi hörs i mörrn!



Love, Lina..

HTC Touch Diamond

2008-07-08 - 14:01:47


C fick denna mobilen idag, riktigt grym! Med touch screen och den är formad som en diamant på baksidan, riktigt nice är den!


Love, Lina..

Panta burkar och passa hund

2008-07-08 - 09:10:49
godmorgon sunshines ! Hoppas ni sovit gott. Jag frös i morse när jag skulle gå upp, är fortfarande kallt och regnigt här i Örebro. Skulle bli finare till helgen iallfall. :)
Idag ska jag panta burkar tänkte jag, så köper jag lite fikabröd för pengarna (till jobbet). Lär ju bli endel stålars.
Var väl tänkt att åka och rida idag med, men får väl se hur vädret ser ut, i morgon ska jag passa scoobydo och hästarna, och jag vill helst inte lämna honom ensam i bilen/stallet när jag rider. Så jag tänkte mämligen rida idag och bara åka ut och kolla till hästarna i morgon och ta scooby med mig på en promenad i skogen. mkey?

Jag funderar på vad jag ska köpa till C i present, han fyller den 17 Juli .. tips? jag tror jag vet dock, men endå inte..


Nu måste jag jobba vidare. hörs ikväll.


Love, Lina..

Gillar du festivaler?

2008-07-07 - 23:26:57
alltså, man hör många som tycker at årets höjdpunkt är roskilde, eller att sommarens semester blir hultsfred.
Okej, det är många bra band och man träffar människor från alla hörn. Men! Hur kul kan det vara att bo i en svinstia? i lera och bland snuskiga dregg? Utan att kunna duscha ordentligt?

Jag har aldrig varit på en festival och jag säger inte att det inte är kul, men jag kan verkligen inte tänka mig att ja skulle trivas bland all skit o snusk. Vad är det som är så roligt ? Jag undrar för att jag inte vet och inte förstår riktigt. Det är väl själva festen som e rolig skulle jag väl tro .. Varför jag skrev om detta var att jag hörde på radion att man hade beslagtagit 2-300 ecstasy tabletter och tagit emot massa våldtäkts anmälningar från roskilde. eller vart det nu var. Fast det är ju inte festivalernas fel, dem vill ju inte ha knarket dit, de är ju dem som åker dit som gör det och dom gör det nog annars också..hm.

Nej jag lämnar skiten åt er andra :) jag stannar hemma, är för fin för det helt enkelt, tror jag iaf. :) Får man va de?



mys i roskilde

det var kvällens surr från mig.. ska strax sova tror jag.

Go natt, sov sött


Love, Lina..

Ny bloggdesign

2008-07-07 - 19:19:37
vad tycks? :)

Det är min älskling som har gjort den till mig <3 han är bäst!!! Inte riktigt klar än, lite finputs kvar!

Jag har jobbat hela dagen, och det har regnat heeeeeela dagen också, varit riktigt kallt ute. Har nyss käkat lite middag framför tvn. Det blev pasta med pastasås gjord på Kelda ostsås bacon svamp broccoli o blomkål. mums! enkelt o gott. et bra tips för snabb vardagsmat !
Skulle ringt mitt försäkringsbolag och vårdcentralen idag och kollat upp lite saker inför resan, men fick inte tag på någon. Man måste ju ta sprutor o grejor. Jag är redan lite nervös inför flygresan och har planerat lite saker man kan sysselsätta sig med i 10 timmar :D
Kortspel
Yatzy
Läsa bok
Träna på Thailändska ord
sova

:)

nåväl, nu ska jag fortsätta njuta av kvällen framför tvn och bara slappaaaaa :)

Puss


Love, Lina..

its a rainy day, halleluljah!

2008-07-07 - 07:41:48

riktigt ruskigt väder ute idag, det blir jeans och kofta på! Men jag tycker att det är mysigt :D Det går ju liksom an när man jobbar..

jahapp, nu ska jag fixa frukost att ta med till workie.

Det var nog allt jag hade att komma med för nu.

Puss o kram



Love, Lina..

finally!

2008-07-06 - 18:07:56

Hej !

Idag har vi äntligen fått upp allt det sista i hallen, vilket betyder att vi slipper hänga upp jackor och väskor på dörrar och i trappen ;) Ni ska få se såklart. lägger in bilder här nedanför.
Annars så har det arit en lugn och skön söndag .. vi har åkt runt på lite ärenden och sådär, och kollat på film och monterat upp hallmöblerna och ätit mc donalds.

åh jag läste lite om utflykter man kan göra i hua hin osv, och då kan man åka på utflykt med en båt längst med en flod, sen rider man på elefant i djunglen och så åker man tåg på "dödens järnväg" en jätte slingrig järnväg vid bergets sluttningar typ. Gosh! Sen sover man över på "det flytande hotellet". Ett hotell som ligger i vattnet :) Nästa dag rider man elefant igen och ite annat, minns inte exakt men de verkade hur coolt som helst!
Och så finns det massor med fiskeresturanger som ligger precisintill havet med färsk fisk och skaldjur mm :)
Nattmarknad är det varje kväll och flytande marknad då de sitter i sina båtar och säljer varor, vet inte riktigt om man simmar runt och shoppar eller hur de går till men jag antar att man åker båt, annars kommer jag sjunka till botten likt en sten.
Nog om detta, ni lär ju få höra tillräckligt ;) NU kommer bilderna!



Här står jag i garaget och tar kort in i lilla hallen och ut mot stora hallen :)


ny lampa i lilla hallen, tråkig bild. men men :)



Vi hörs snart igen, nu äre filmtajm!



Love, Lina..

NYMÅLAT

2008-07-05 - 22:32:22
dagen har varit bra, vi hade en skön och lugn morgon,jag kunde dock inte sova längre än till kl 8.00 ca så jag gav upp och gick upp och tömde diskmaskinen och plockade lite här hemma :) Sen gosade jag ner mig i sängen igen en stund. Gick upp tog en dusch och så åt vi lite frukost tillsammans.

Sen bar det av till IKEA, hittade inte det vi skulle ha så vi åtkte vidare till EM möbler, hittade inget där heller.. Sen åkte vi till MIO möbler och där låg dem så fint i hyllan! Vi köpte dem på direkten! Jag pratar om en hatt och skohylla till hallen :) Vi har dock inte satt upp hatthyllan än så det får ni se bilder på i morgon istället.

Sen så bytte jag om till mysbyxor och satte mig i garaget och målade sista delen på skänken vi ska ha i hallen, blev jätte fint :) eller hur?


Denna har mamma pappa o jag o chris målat vit, förut var den i vanligt trä, ni ser ju lite av golvet med som jag o älsklingen har lagt aldeles själva :)

På skänken har jag en vit orkideé som vi fick av mamma i förlovningspresent, några värmeljus lyktor som jag också fått av mammsen och två elefanter som jag köpt på second hand :D


Det var allt för nu, ska kolla klart på American Gangster nu..
Puss


Love, Lina..

Som bomull kring hjärtat

2008-07-05 - 22:22:44
Kladdkaka med nougattäcke:

100 g smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
0,5 tsk salt
50 g mörk choklad
100 g odense nougat (finns bland bakhyllan i affären)


1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Smöra en form med löstagbar kant och bröa den med kokos.

3. Smält smöret i en kastrull.

4. Vispa samman ägg och socker, det går bra med handvisp.

5. Vispa ner mjöl, kakao, vaniljsocker och salt.

6. Tillsätt det smälta smöret och vispa väl.

7. Krossa den mörka chokladen och blanda ner i smeten.

8. Häll all smet i formen och grädda ca 20-22 minuter, kakan ska vara kladdig, men för att vara säker på att den är färdig kan man sticka den och då ska det inte fastna någon smet på stickan.

9. Ta ut kakan och hyvla/riv över nougaten på kakan. Nougaten smälter och efter ca 1 timme har nougaten stelnat lite och kakan är färdig att ätas, man kan äta den tidigare också, men då får man lite lösare nougat.

kladdkaka



Love, Lina..

Jag drar från Sverige i Januari

2008-07-05 - 09:27:25
Den 23 Januari 2009 sätter jag mig på planet som tar mig till Bangkok, och därifrån vidare till Hua Hin och hotellet Hyatt Regency Hua Hin. I två veckor ska jag njuta av solen och paradiset på mitt spahotell :) Perfekt efter all julstress och det gråa vintervädret.

Igår kväll var det bokat och klart :) :) :)


 thailand 

Hotellet:
hotellet hotellet poolen hotellet hotellet

Ååååh jag llängtar!


Love, Lina..

Titta vad fint !

2008-07-04 - 20:56:22
Gjorde några riktiga kap idag på marieberg. Måste också medge att det börjar bli riktigt nice inna på marieberg! Dom har hållt på och bygga om nu inågra månader och det har kommit till massa affärer osv :) Allt är i vitt och glas kan man säga och hur frächt som helst! och stooort!

Nu har vi precis käkat hemmgjord pizza och tar de lungt i soffan, dörrarna är öppna och fläkten står på, blir det lika varmt i morgon så åker vi till någon sjö och badar!

jao jao ursäkta den obäddade sängen på bilderna ;) (och glöm inte: håll pilen över bilderna för att se texten)

Top, H&M 49,50 :- Kjol, Wear it 150 :- (ord.pris 349:-)Skjorta från Blu Di Blu 99:-

Nu ska jag ringa mamma! Puss


Love, Lina..

P3 dokumentär tips

2008-07-04 - 15:05:18

Jonas Anderssons liv var under en period kaotiskt, med drogberoende och skulder. I ett desperat försök att ordna upp sin tillvaro ekonomiskt beger han sig till Bolivia för att smuggla hem 3 kilo kokain till Sverige.


Men hans liv vänds upp och ner när han grips på flygplatsen i El Alto i Bolivia och skickas till ett av de hårdaste fängelserna i landet. När han efter många år återvänder till Sverige är det med fru och barn.

P3 Dokumentär skildrar droghandeln i Latinamerika och Bolivia och hur de som står längst ner i hierarkin slåss för sin överlevnad inne på fängelserna.

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/artikel.asp?ProgramID=2519&Artikel=1469672

Riktigt bra !!!



Love, Lina..

underbara fredag

2008-07-04 - 10:09:15
hej folks!

Hoppas alt är bra, med mig är det bara fint! :)

Snart helg och det ska bli aldeles underbart, vi ska vara hemma i helgen, och inte göra så värst mkt. baka lite och sådär. kanske blir en utflykt med båten till vinön ? Jaja vi får se vad som händer och fötter. Skulle behöva inhandla lite hallmöbler också och ställa iordning med min nymålade byrå. :D 

Vi har stora planer på g ! hoppas hoppas hoppas! vi måste boka snart!!!!

happ, idag blir de stan och marieberg efter jobbet, en shoppingrunda på apoteket skulle vara behövligt med.

Det var allt kul jag hade att komma med.

Vi hörs snart! Puss




Love, Lina..

hej

2008-07-01 - 22:32:37
  1. jobb
  2. stall
  3. hem till tv:n

Så har min dag sett ut,en vanlig vardag kan man säga. jag har lärt mig att uppskatta vardagen mer. Tänk vad man saknar de gamla vanliga rutinerna om man är sjuk eller om man är arbetslös eller om det händer något hemskt som förändrar livet. Då saknar man den gamla vanliga vardagen, inte sant? :)

Finns mycke man kan göra för att få vardagen lite roligare :)

Jag har faktiskt inte så mkt mer att skriva här idag,och inga roliga bilder har jag heller är jag rädd. Eller jag ska se va jag kan damma fram för något..

Vi ses då! Puss

jag och min kärlek



Love, Lina..