sista natten i örebro

2008-09-30 - 07:40:12
mornin sweeties.

Sitter och äter frukost vid datorn, det har nog varit frost ute inatt, det var bara en grad när jag kollade nu på morgonen. burr. Jag har precis packat klart det sista i resväskan. Men det är redan på tok för mycket däri! jag är SÄMST på att packa, kommer alltid att vara, men jag jobbar på det. Jag kommer inte kunna få med mig någånting hem som det ser ut nu! gosh! aja, får väl packa om kvällen innan jag åkr och se om jag kan utesluta någonting helt enkelt :)

Runt lunch idag åker vi till ängelholm och jobbar där nere tills på torsdag, sen dumpas jag av i varberg och C åker vidare hem. GRÅÅÅÅT! Men det är ju superbra att jag kommer till vbg redan på torsdag så jag har fredagen att fixa om det skulle vara nånting, och kanske träffa en vän eller två för lite resesnack.
Sen åker jag till Sanna och Marbella på lördag tiiiidigt tiiidigt :)) hihi, ska bli så roligt att få träffa henne !!!! Jag har även en gnutta resfeber tror jag, eller det typ killas i magen när jag tänker på resan och jag blir lite sådär konstig som när jag dricker en kopp kaffe :)

Nu frukosten, tjata vidare på C att han ska gå upp, och sen jobbet.

puss, vi hörs i skåne!


Love, Lina..

chokladkaka med grädde

2008-09-27 - 20:20:40
Idag har jag jobbat dåva. De gick brrrra! jag och anna hade de ganska soft bakom fikadisken, teamwork, yes it is.

Nu är alla hos Cs brorsa, men vi är hemma och har det mysigt. med lite tända ljus och tv och prat. jag älskart!

Har börjat packa lite inför spanien. åker nämligen ner till ängelholm på tisdag och jobbar där i veckan, sen lämnas jag av i varberg och sen åker vi ju så de är bäst att packa klart tills på tisdag!

har verkligen ingenting vettigt att skriva känner jag,så nu ska jag återgå till annat.

ha en bra lördagskväll !




Love, Lina..

marieberg

2008-09-25 - 21:04:49
blev lite shopping idag efter jobbet ..


3 par skor för 598 kronor sammanlagt :) (skopunkten, javisst)


Tshirtar och sockar från H&M, och naturgodis. mmmm gott!


En nässecär som var behövlig inför resan, och en mascara

sen så köpte jag en jätte söt svart top på H&M med en rosett uppe vid ringningen :) Samt lite shampo,balsam,silvershampo mm.. alltid trevligt att shoppa litegrann.

I morgon är det Fredag :)) Anna kommer till oss för vi ska jobba heeeela helgen. Vi har minimässa nämligen hos oss på hymer center. Men det kommer nog gå bra och bli kul ! Ska servera fika och sådära.

Nu ska jag kolla tv, puss o godnatt


Love, Lina..

Utmanad av Jonna

2008-09-25 - 07:38:39

Utmanad av www.jth.blogg.se Utmaningen går ut på att nämna fem saker ur:


Frysen: Ben&jerryglass, kyckling, frysta grönsaker, falikorv, nötfärs,

Garderoben: Undies, strumpebyxor, jeans, linnen, tröjor,

Väskan: Plånbok, läppglans, nycklar, handkräm, tuggumi

Badrumsskåp: Ansiktsprodukter, linsvätska, deo, schampo, after sun


Jag utmanar: Linda, Emma, sofie



Love, Lina..

fyra ägg och en coca cola

2008-09-24 - 19:55:26
har ni för er? jag tittar på miami ink. med min älskling. han kokar ägg till oss nu som vi ska ha till kvällsmat :) gottit. Han är så söt, jag sa att jag hade ont i huudet då fixar han kvällsmaten och sånt. kärlek till dig älskling.

Berättade jag att jag blev attakerad av en hund hos frisören?!

Dom har en chihuahua där på salongen som är gammal och sur typ :P Han brukar inte vara nere på salongen utan ligga på övervåningen, men iaf så kom han ner lunkandes och la sig vid ytterdörren, och så när jag var klar och skulle resa mig från stolen och gå och betala så blev han heeelt crazy! Han lät som en freaky katt eller något och högg mig i benen !!! som tur var hade jag stövlar på mig så det gjorde ju inte ont, men endå! Hade jag haft en flugsmälla på mig hade jag smackat ner den lilla råttan! haha (nej de hade jag inte).  Harregud...

Nu ska jag se om jag kan bränna en go skiva tills marbella, har någon så att man kan spela skivor med sig förresten? Kan ju vara en fördel :) Sanna kanske kan på sin dator? Om hon nu har den med sig dit. Har du de sanna?

Gokväll


Love, Lina..

utmanad av de flesta

2008-09-24 - 19:13:50
MIN KLÄDSTIL: Svårt att säga, väldigt varierad, allt från jeans och skjorta med klackskor, till söta klänningar och ballerina :)
MINA FAVORITDESIGNERS/MÄRKEN: Svårt, finns så sjukt många och de flesta har jättefina kläder, för mig blir det mest de vanliga, typ H&M, Gina, Zara. Jeans däremot är det lite andra märken som jag gillar.
KLÄDBUDGET VARJE MÅNAD: Väldigt olika, vet inte om jag ska vara ärlig, har inte så stor koll:P
MIN STILIKON: Vet inte om jag har någon direkt. Amerikanska serier har dom ofta snygga kläder, hår osv
MITT MODEMÅSTE I HÖST: Stövlar, strumpbyxor, tunikor, klänningar, stora koftor, mössor osv osv
MIN VÄRSTA MODEMISS:  Hmm.. kommer faktiskt inte på något nu, men de finns aldeles säkert nåt :)
MITT VÄRSTA KLÄDMINNE: jazz byxor, och som sanna skrev, rutiga ge-kås byxor haha, samt svarta mega vida byxor jag köpte på torget. En gång gjorde jag kläder av matkassar och hänge upp i garderoben:) (det var väl 15 år sen ja)
MITT BÄSTA KÖP: Svåååårt! har massor :) Väskan jag fick av C när jag fyllde år är min favvo just nu, och min mössa från Åhlens, även den fick jag iofs av C.
MITT SÄMSTA KÖP: Finns nog endel i den kategorin också, impulser som man använt 1 gång och sådära.
MITT FAVORITPLAGG: svårt val!
MINA FAVORITSKOR:  Pumps
MINA FAVORITJEANS: ett par hundra år gamla mörka acne
MITT DYRASTE PLAGG:  Hm, jackor är det dyraste tror jag.
MITT SMYCKESSKRIN: har flera stycken och där ligger massor med smycken :) Långa halsband, korta, fina fula, söta, snygga :)

Jag utmanar: Alla som heter emma och Linda   :)


Love, Lina..

före och efter

2008-09-23 - 19:28:18
hej bloggis,

nu har jag äääntligen varit och klipt mig :) lika underbart som vanligt. Min frisör hade nyss varit i Marbella, så hon berättade lite om hur de va och sådär :) Keeewl!

Nu ska jag och C städa tänkte vi, så de blir väl hög musik och tango med damsugarn, haha!

före (jag veeeeeeeeeeeeeet, hahaha. shmugly)


efter :) fint va?


bak


när jag endå är i farten slänger jag in ett kort på dagens jag!


städa vare.. puss


Love, Lina..

Lunch

2008-09-23 - 14:04:37

heeej!

Har nyss ätit lunch och ska börja sortera fakturor i bokstavsordning snart. spännande!
En anna sak som är spännande (inte lika spännande som det jag gör, men endå) är en blogg som jag läser. Det är en tjej från örebro som är ute och reser jorden runt med sin kompis, http://my.lifestory.se/matilda heter hennes blogg. Läs! Det är jättekul att följa hennes dagar i Thailand, som hon är i just nu, och se alla härliga bilder. För er som inte riktigt förstår hennes blogg så klickar man på kalendern till vänster, funkar typ som bilddagboken, fast bättre dåva :)

Och det var allt för nu.

The break is over.



Love, Lina..

Äpple/Kanel + Jordgubb/Lakrits/vanilj = Sant

2008-09-22 - 21:26:54
God kväll . Sitter och mumsar på en macka och lite yoggi.
Har lagat matlådor ikväll också, och tvättar gör vi med. Det blev en jättegod korvgryta, hade paprikapulver, timjan,matlagningsgrädde, chilisås, lök och svamp mm i :) Och bulgur till detta, blir fint som snus!

Idag var min favvoyoggi slut på ica, så vi tänkte prova jordgubb/laktris/vanilj mot alla odds, men vet ni vad? den var faktiskt riktigt god :) Ni måste prova! hihi.

I morgon ska jag klippa mig och det ska bli SÅ skönt !!! Längtar verkligen, älskar att vara hos frisören och bli ompysslad och läsa skvaller. Jag får alltid te och kaka också när jag är där :)

Nu ska jag kolla på tv tänkte jag. Puss

Förresen så är det bara två veckor kvar tills jag åker till Sanna i spanien :)


Love, Lina..

Back on track

2008-09-21 - 22:09:08
Yepp, nu är jag tillbaka i Öret och skall aldeles strax gå och lägga mig och sova som prinsessan på ärten :o)

C hade lagat mat till mig idag, potatisgratäng och fläskfile och en stor sallad till det. Så gott !!!! Han är bäst, mine mine mine mine :)
Nu har vi även tryckt i oss Ben & Jerry glass och kollat på satc filmen. Älskar den filmen ! Gör inte ni?

Gonatt, hörs i mörrn.


Love, Lina..

En mysig Lördag.

2008-09-20 - 20:24:08
Dagen har varit jätte bra ! Först så blev det helgfrukost med mamma pappa farmor och farfar, sedan hämtade jag Sofie efter att jag hade duschat och gjort iordning mig lite.
Åkte hem och det var ifull gång med rensning på vinden, så jag hjälpte till med det,det mamma slängde sparade jag typ :) hihi. Bla massa böcker som jag i smyg släpade in i skrubben, hihi hoppas inte mamma läser detta :P Jag har nämligen en dröm om att ha ett rum där några väggar ska agera bokhyllor från taket ner till golvet :) Porblemet är att jag inte har så mycket böcker så man får ju börja samla på sig :) visst?

Nåväl, sen åkte jag och pappa och hämtade ett släp och åkte till gif där vi lämnade av några gamla stolar mm. Senare släppte pappa av mig hos jessica där jag tog en fika med henne och sofie, mys!! Jätte sorligt att hon ska flytta snart faktiskt, hos henne har man alltid hängt, dagar som nätter, det har varit en samlingsplats för alla typ :) Jaja life is a bitch.
Iallafall så gick jag hem och löste lite korsord och sådära med mamma, cyklade senare hem till Linda och var där ett tag, vi var på lekplatsen med barnen osv, patric var där med :)

Sen cyklade jag hem igen och så har jag och mamma och pappa lagat mat och haft det mysigt här i köket :) Just nu står det en rabarber och äppel paj i ugnen som väntar på oss :) mums..

Det är riktigt mörkt ute nu, hösten är verkligen här nu. Jättemysigt förutom att man blir blek. Roligt att köpa höstkläder iaf att mysa i :)
Jag ska absolut inte klaga, dels för att hösten faktiskt är mysig och dels för att jag ska ut och resa, Marbella i oktober och thailand i januari.

Nu ska jag kolla tv med ma och pa.
puss


Love, Lina..

Mooooornin !!!

2008-09-20 - 10:34:12
sovit gott ? Jag sådär.. vet itne varför riktigt. Men telefonen ringde här hemma vid 4.30 inatt. Vaknade av ett ryck hela familjen, man tror ju att det hänt något! Men det var någon jäkligt full människa som slöddrade efter "Lejla, Lejna" när mamma svarade. Kollade upp nummret i morse, och det var min kära vän jessica som hade ringt mitt i natten. Det kan man ju göra när man heter jessica verkar det som :P Helt OK liksom. haha.

Nu har jag iaf duschat och ätit frukost med mamma pappa farmor och farfar :) mys. Och nu ska jag snart åka och hämta min kära vän S, som troligtvis har varit ute på spännande äventyr inatt. Men jag kan inte säga var, när eller med vem. För då skulle någon tydligen ha ihjäl henne! hjälp! ..

;)

Jag har en känsla av att jag kommer få agera MM när vi åker iväg, MM är ett uttryck jag själv skapat. (Morsan i Marbella)

Nu ska jag göra mir iordning och ringa min älskling.

Kram o puss


Love, Lina..

makemebabies.com

2008-09-19 - 18:00:55

What do you think about my little new baby ?
MakeMeBabies.com - What will your baby look like? Såhär kommer vårt framtida barn se ut tydligen, riktigt söt ju :)


Love, Lina..

Fredag morgon

2008-09-19 - 09:30:40
God morgon bloggen,

har nyss kommit hem från sjukan. gick bra. Tågresan igår gick också bra, hade massa topmodel och annat på datorn som jag tänkte kolla på, men batteriet dog rätt snabbt tyvärr, och inga uttag finns det på tåget heller. tacka vet jag x2000.. jaja, tur att jag gillar att åka tåg, sitta och filosofera och titta ut genom fönstren .

Idag har jag nog inget speciellt för mig på förmiddagen, ska hälsa på farmor och farfar i eftermiddag.
Nu är Kajsa här och senare kommer mirrebirre. Alltid massa barn här verkar det som, haha. att mamma orkar, hade jag aldrig gjort! haha. dock rätt mysigt för det mesta. men hon e ju duktig på de dära, de är nog inte jag. De är väl tur att jag flyttat hemifrån iaf :D
På tal om det så saknar jag C reeeedan !! På söndag har vi bokat dejt, det blir Sex and the city filmen (som jag iofs redan sett men kan se tusen ggr till) och lite annat myselimys :)

Ne nu ska jag kolla lite bloggar, och sedan joina de andra.

Puss


Love, Lina..

Cyklat jorden runt på 60 minuter.

2008-09-17 - 20:40:21
God kväll bloggen,

Dagen har varit bra, jobbade tills kl 15, sen åkte jag ett ärende på stan, sedan till ICA och sen hem till min sjukling. Jag lagade köttbullar till honom idag, och spagetti och en riktigt smarrig köttbullesås, till det lite lite rivna morötter :) blecvriktigt goda köttbullar faktiskt ! MMMMM!!!
Sen var det snabbt iväg till friskis där jag tränade spinning, första gången på länge så det var grymt jobbigt, men grymt skönt också :) Jisses vad jag trampade!! jorden runt på 60 min typ.

Nu sitter jag i min trogna soffa med min trogna pojke och kollar på idol. jag kan inte fatta hur vissa folk på allvar tror att dom sjunger så bra att dom ställer upp i tv och sjunger !! hade mitt barn/kompis/vadsomhelst sjunit så kasst som vissa gör hade jag förbjudit dom att vara med! helt klart! Det är ju ganska roligt iofs, men inte så kul efteråt för dem som ställer upp pch skämmer ut sig inför hela sverige.

jaja, nog om detta. I morgon är det jobb som gäller, sedan vid 15 så tar jag tåget till varberg för att gå till sjukhuset på fredag, sen stannar jag över helgen och besöker lite nära och kära. Just ja, min fina syster fyller år på måndag så ska passa på att ge henne en lite present också.

Nu är det bara ett par veckor kvar tills jag åker på semester till marbella :) Trrevligt!

Tack för mig, hej.


Love, Lina..

I svampskogen

2008-09-17 - 07:47:18
Hej hopp och godmorgon !

Ska strax åka till workie, C är sjukis :( Slutar kl 15 idag iaf så det ska bli sköööönt ! :)

Igår var jag ute och red en runda, vi hade pratat svamp på lunchen på jobbet så jag tänkte kolla efter några svampar. dock är jag nog inte någon bra svampplockare, den enda svampen jag är bra på är nog tvättsvampen :) Och den enda svampen jag plockat är champinjon på ICA .. Var ute för två år sedan med mamma, pappa och linda m barn. Det slutade med att jag och Linda satt i bilen medans de sndra var ute i skogen och plockade :D haha. Sen fick linda en jättemyra innanför byxorna så det var vild panik i baksätet kan jag lova!´
 
Nåja, kanske blir en svamprunda någon dag, C har lovat att följa med :)

Nu frukosten, sen jobbet.

Puss


Love, Lina..

Elmia 2008

2008-09-15 - 15:50:41
Jahapp, då var Elmia avklarat för i år. Skönt. Men det har varit super roligt att jobba, jag och en tjej som heter Madde har stått i vårat vip cafe och serverat ca 700 fikagäster dessa fyra dagarna. Har blivit mycket skratt och på tok för många bakelser. Så många att vi önskade vi var laktosintoleranta  eller något liknande så vi slapp äta proppa i oss dom ! :) haha.

Det allra bästa var väl hotellfrukosten och middagarna ute varje kväll. Där blev det också en himlans massa skratt och prat, vi är ett sånt skönt gäng :) Som en endaste stor familj :D
På fredagen firade vi företaget och Aner för att han startade det för 40 år sedan i år. Åt på en jättefin resturang som hette gyllene uttern som låg precis vid vattnet. Vi åt gratinerad hummer till förrätt, kalventrecot till varmrätt och glass med frukt och bär till efterrätt. De andra dagarna har jag ätit supergoda kycklingrätter och efterrätter.

I går stängde mässan kl 16 och då började vi riva montern, det tog väl ca 3-4 timmar tror jag. Bra gjort, för det tog 3 dagar att bygga upp den ! Var väl hemma runt 23.30 igårkväll, idag har vi varit lediga, eller vi var på jobbet och packade ur lastbilen och husbilen och jag fixade med posten, sen åkte vi hem vid 11 tiden.
Jag har lagat fiskpinnar och så har vi kollat på gossipgirl i soffan, jag somnade och sov i två timmar på Chris bröst, så gott ! :) Nu sover C, dock på en kudde. hihi.

Nu ska jag hoppa ner i soffan och kolla på tv och bara SLAPPA!

looooove from me !


Love, Lina..

god morgon på er

2008-09-09 - 07:18:40
sitter i köket och tittar ut genom fönstret, väntar på att de ska komma en bil full med karlar som jag ska åka till elmia med.

Förresten igår regnade det presic HELA dagen ! Det slutade inte ens en minut, det regnade säkert i 10 timmar i sträck. hela hela hela dagen. my god ! Och från vissa träd rasade det ner gula löv! Men det är ganska okej, sålänge man är innomhus, som jag var hela dagen :) Idag regnar det inte, dock väldigt fuktigt ute.. Det var all info jag hade om vädret idag ;)

Nus ka jag åka.
ha en bra dag och ta vara på den!!



Love, Lina..

Lika som bär

2008-09-08 - 20:56:58

hihi, visst är vi väldigt lika om man kollar noga? min pappa o jag!


Love, Lina..

Jobbat och jobbat

2008-09-08 - 20:53:32
Ja, har faktist kommit hem från jobbet för inte så längesedan. Nu är vi iallafall klara med de viktigaste inför mässan ! skönt.

I morgon kl 7 bär det av till Elmia för min del, C stannar här i örebro. Ska hjälpa Anna med plantering och annat pynt i vår monter :)

Nu ska jag faktiskt kolla på TV, har inget intressant att berätta mitt i min workoholic period ;)

Gonatt


Love, Lina..

Städdag

2008-09-07 - 13:27:32

Jahopp, då var det tomt och tyst här nu när alla åkt hem igen, ingen Kajsa som går runt och säger "bananir, Mona, Lina, Foffe, pappa, mammo, faffa" osv, hihi sötis! ! Ingen mysig liten Kevin och ingen snorig brorsa mer ;) hehe, Kuuuuul att ni kom !!! :D

Dagen har varit perfekt för städning, dels för att jag knappt hunnit/orkat städa i veckan som var, och dels för att det är städväder, mulet och fuktigt och dimmigt ute. Musiken har varit på hög volym och vi har damsugit och dammat och skakat mattor och spolat hela toaletten ren! skönt :) Tvättmaskinen och torktummlaren går på högvarv också.

Vad ska man äta till middag idag tro?

Ikväll blir det iallafall godis, vi åt upp toppen av godisberget i godisskålen igår så vi har en hel fet godisskål att äta upp, haha ! Icke bra! Det kommer ta ett år eller två!

Nehej nu ska jag ta och rota fram något att laga till middag och sedan jobba med C så att vi får klart prisskyltarna, mkey?

Lite bilder först...



Kajsa kollar läget


Mamma vattnade genast mina alldeles för torra blommor ! (enligt henne hihi )


Linda hade skickat med paket till mig :D Fick en budda gubbe som man skulle välkomna in och så skulle han göra så att man skrattar mycket, typ :) (man ska smaka på honom varje dag så skrattar man jättemycket och ser rosa elefanter) haha nejdå, just kidding!! Och en groda som man skulle ha i hallen som skulle bringa lycka tror jag. och en hjärtformad sten som man ska bära med sig :)) TACK mysis:)


kevin och kajsa i trappen :)


Pizza på fredagen när dom hade kommit fram


sötisen!!


mamma kevin och grodan läser


mamma och kajsa


fikabröd :) mums


patric och kevin grejar med nåt


någon blev trött och deckade i soffan :) hihi


lördagsgodis är kul :D


chris och pappa!

Nu hinner jag inte lägga in några mer bilder ! Måste jobba.

Puss



Love, Lina..

Regn och rusk

2008-09-06 - 16:35:23
Hej hopp ! Idag har det verkligen regnat heeela dagen ! Jag och mamma och Kajsa har varit på stan och på marieberg :) Pappa har varit hemma och jobbat med våran nya värmepump och Chris har också varit hemma och jobbat med en hemsida. Patric och Kevin har varit på lek och bus landet idag, tydligen jätteskojigt :)
Lite senare så åkte jag och mamma och hämtade pojkarna från buslandet och vi åkte vidare till godisfabriken (tror jag det heter) en stor affär med bara massa godis ! Det är omöjligt att ta lite godis där inne :P Vi var också på den stora leksaksaffären toysrus, det tyckte kevin var roligt :) Han fick en bil av farmor.

Nu är vi hemma och ska väl börja laga mat om en stund, igår när de kom fram blev det pizza, ikväll blir det tacopaj.
I morgon är det dax för dem att fara hemåt igen, det har varit roligt att ha dem här ! :) Har tagit lite bilder de kommer in senare.

Hej svej!


Love, Lina..

Gokväll

2008-09-04 - 20:17:20

Nu är jag hemma och sitter i soffan, jag och c har jobbat lite hemma också, skönt att få bli klar med de papprena för idag. Mycket att förbereda nu inför mässan alltså, idag har jag varit och handlat massor med saker, bla skedar, assietter,kaffe, godis, mjölk osv osv osv... Själva mässan är jätterolig tycker jag, men mycket före och efter.  Så är det om man ska ha elmias finaste monter :)

Jag har inte orkat/hunnit laga mat eller städa på hela vekcan ! min föda har bestått av sallad på salladin och yoggi på kvällen . gott faktiskt.

Känner att jag bara babblar på om alt och inget just nu så jag slutar här, ska kolla lite idol och vara smakråd åt C.

I morgon kommer mamma och dem :D

Puss




Love, Lina..

Business woman.

2008-09-04 - 17:59:06
Sitter fortfarande på jobbet och jobbar, massor nu innan mässan ! Apjuh! Men de går bra, tog en liten paus så att inte hjärnan blandas ihop till en enda smet.

Nu ska jag fortsätta knappa en stund till sen åker jag hem,

Vi hörs kanske ikväll bloggen. Kram


Love, Lina..

Hjälp, eller något.

2008-09-03 - 22:09:09
 Ja, det var väl ungefär så jag tänkte idag när jag klättrade upp på en hylla på lagret för att rota fram några blomkrukor, men var helt plötsligt strandad. Jag blev fast och kom inte ner igen. vågade inte sträcka mig enda ner till stegen. Så där satt jag. hoho, någon där, hjääälp? .. Inte det nej.
Men jag tog det stora steget tillslut , efter ca 15 minuter och kom ner på stegen igen. pjuh! kunde ju inte sitta där hela dagen och dingla med benen. och inte en människa i närheten som kunde rädda mig heller. typiskt. Det gick ju tillslut iallafall :)

När september gjorde intrång blev det verkligen höst ! tycker inte ni det ? Och idag började idol också, och snart kommer de andra programen igång med :) Massa bra såpor !
Idag har jag jobbat tills klockan var 19 tror jag, åkte hem och vi båda stöp i soffan med lite kvällsmackor och te.
var tänkt att jag skulle tränat ikväll, men jag orkade verkligen inte, ville bara hem och SLAPPA! det bästa jag vet när jag kommer hem är att slänga av mig jeansen och ta på mig mjukisar :) tyckr inte ni det?

Förresten så kom det ett paket idag i min brevlåda, men det är inte till mig utan till Mamma och Linda :) hihi, nu vet jag två som är nyfikna, men ni får fundera ett tag till, moahaha :) Mamma får ta den när hoon kommer i helgen, ja för mamma pappa patric kevin och kajsa kommer hit i helgen :) Kul :D
C kommer tyvärr behöva jobba typ hela helgen, så vi andra får nog roa oss utan honom. Jaja de blir nog bra!

Nu ska jag försöka frakta en viss person från soffan till sängen, spännane.

Godnatt


Love, Lina..

Jobb och häst

2008-09-02 - 22:12:15
Här sitter jag i soffan och slappar och tar det lite lungt, tack gud för att du skapade kvällen <3 Hela dagen och halva kvällen har jag varit i farten. Först jobb då som vanligt, jag och F var bla. på papperskedjan a.k.a p-kedjan och shoppade loss lite grann. Sen fick jag mig ett ryck och rensade undan på ett par hyllor på lagret, blev jätte fint :) Annars har det blivit endel pappersarbete som vanligt.

Efter jobbet åkte jag hem och åkte nästan direkt till stallet och red, Ralle var duktig pojke.

Pappa A är här och joinar oss ikväll, vi har ätit mackor och te, dom jobbar litegrann nu, för ovanlighetens skull ;)

nehe hörrni, nu blir de inte mer bloggande idag.. ska se om jag har några bilder att bjuda på .


fina syster


kompisar, miranda och kajsa

äsch, jag orkar inte mer nu! Godnatt


Love, Lina..

Ki balans

2008-09-01 - 22:12:33
Hej på er.

Måndagen började med att klockan ringde och jag fumlade efter mobilen och snooze, tills jag stängde av den helt. Jag var SÅ trött och inte alls på humör, kallt också ! Och snorig var jag med när jag vaknade.

Efter jobbet var det möte och sen fick jag ta med mig min älskling hem !Och så pratade jag med pappa, linda och emma i telefon. och blev genast påfylld med lite energi och glädje :)

Åkte iväg till gymmet på ett Ki Balans pass, en blandning av yoga, qi gong och pilates. Jätteskönt och välbehövligt. Det var aldeles mörkt i rummet med bara två tända värmeljus.

nu ska jag massera C litegrann, är jag inte underbar? :P

Puss o kram

(Förresten så fick jag grattis kort i brevlådan idag, av både kusin emma (missbjorklund.blogg.se) och farmor och farfar. Tänk va glad man kan bli av sådana saker :) Tack, ni är undebara)


Love, Lina..