Tisdag.

2009-09-29 - 18:45:14
Hej hopp,

Jag har nyss landat på en stol här hemma efter lite småplock och tvätt. Eftermiddagen bestod av Pilates och efter det en runda till affären för att köpa goda svenska äpplen, jag älskar när svenska grejor har säsong, känns bättre att köpa frukt och annat som är från Sverige än från Italien eller så. Frächare och bättre för miljön :)
Men det var inte det jag skulle säga utan jag köpte äpplena för jag tänkte koka ihop lite äppelkräm här i mitt lilla kök ikväll, mums!

Såg ni Svenska Hollywoodfruar igår? Haha jag älskar Maria Montazami, hon är så himla rolig och go :) Igår så berättade hon att hon hade skaffat ett jobb och tjänat ihop sina egna pengar istället för att bara leva på veckopengen från hennes man, så hon hade sparat ihop pengarna hon tjänat aldeles själv och skulle unna sig något. Först tänke hon köpa sig en chanel väska, men sen ville hon göra något för sin familj så hon köpte ett kylskåp istället, haha! Hon klädde in det med ett rött band och överraskade familjen, sen fick dom allihopa klippa av det röda bandet och öppna kylen som hon fyllt med familjens favoritmat :) Så söööt :) hihi.


Jaja, nu ska jag faktiskt sätta igång med koket här, C är i stockholm ikväll, och av någon konstig anledning blir jag alltid så kreativ när han inte är hemma, haha. Jag bakar, lagar mat, städar och donar :D Kanske för att det är så tråkigt att vara själv så jag håller mig sysselsatt.

Puss :)


Love, Lina..

Lördag

2009-09-26 - 18:42:05

Sitter och tittar på Disneydax, hihi. Bumbibjörnarna is the shit! Mamma och pappa håller på med maten, det blir grillat, mums! Jag fick inte vara med, jag skulle vila eftersom jag jobbat idag, gärna för mig ;)
Efter jobbet idag åkte jag och mamma ut till Marieberg och tittade lite, köpte lite ljus och annat kraffs. Mamma köpte vitaminer, och om man köpte två burkar fick man en jättenalle (typ lika lång som mamma är var den, mamma är inte så lång;) ) Man fick den vare sig man ville eller inte, haha, så den fick vi gå och släpa på!
Sen handlade vi lite och nu står potatisgratängen i ugnen och grillen e laddad :) Fina firren!

Idag har mamma städat som en galning här medans vi jobbat, hon ringde och tjatade om hur mycket damm det var under sängen och på listerna, herrrrrrreguuuuuuuuuud vetni, hahaha. Grannarna måste undrat, dom tror säkert vi har haft en liten polsk städerska här idag som har fejat och donat och putsat fönster, haha. En vit stor regelab tshirt har hon haft på sig, bara att stryka över regelab och skriva sodexho istället så är det klappat. :D

Gotta go, ska nog se om jag inte kan hjälpa till med lite sallad åtminstonde! Puss



Love, Lina..

Torsdag

2009-09-24 - 20:14:45
Hej hopp!

Sitter i min stora goa soffa och kollar lite på idol och äter kvällis. Idag har jag jobbat som vanligt och efter jobbet brummade jag hem och har städat och lagat lite mat, duktig om jag får säga det själv ;)

Väntar på darling också som kommer hem sent ikväll efter en vistelse i Frankfurt. Saaaaaaknar honom! Han har bara varit borta en natt, men det är alldeles föööör länge :D hihi.

Och i morgon är det Fredag, vilket är otroligt skönt, inte nog med det, mamma och pappa kommer hem till oss i morgon :)) Äntligen! Var så himla längesen, ska bli så mysigt! Både jag och darling jobbar i helgen, men det är bara några timmar som tur är!

Just jäklar... kom på att jag ska ju lämna blod i morgon bitti. tur att jag kom på de!

Nu ska jag göra annat, puss!


Love, Lina..

Tisdag

2009-09-22 - 20:14:38
efter min pilates kurs i eftermiddags satte jag gasen i botten mot blomsteraffären ochinhandlade lite blomster till framsidan, har stått tomt i krukorna ett tag nu så jag tänkte attnu är det faktiskt dax. Det är så himla roligt att köpa blommor dessutom och jag kunde behöva lite uppmuntring ikväll kände jag.

Får ju inte glömma att det är världens bästaste storasystersfödelsedag idag! Grattis snygging!

Har duschat och väntar på att C ska ringa så jag kan hämta honom från jobbet, tills dess blir det Idol och bloggning :)

Höstnytt:


Floooooowers !






Visst är mina nya bokstäver fina ? :)


Love, Lina..

home sweet home

2009-09-20 - 21:22:07
Nu är jag hemma! har packat upp och sitter och inväntar min karl som borde dyka upp när som.
Var som sagt förbi med Carro och lämnade henne hemma, följde med och tog en kaffe på hennes altan, mysigt!
Hennes katt smet!! Och när jag kom med min briljanta idé om att fånga in den med en håv så tyckte carro att det var läge att börja skratta så att det sprutade kaffe lite varstans, hahaha! så söt!
Jag frågade henne vad det var för ras på hennes katter;

- RAS?! inte vet jag, ingen!? dom kostade typ 50 spänn..
haha!

 

Jaja :) I morgon är det ny vecka och nya tag!

Natti natti.



Love, Lina..

Lördag och Söndag

2009-09-20 - 13:12:31
Igår hade vi en aldeles underbar dag i solen, vid en sjö, långt ute på landet. Var hur mysigt som helst, vi fiskade lite, grillade korv på pinnar och grillade marchmallows, mums :) Efter många timmar i solen begav vi oss hemåt, jag blev kär i en jättefin häst som jag myste med vid ästad bondgård, btw..

På kvällen bestämde jag mig för att cykla ner till stan och ta en drink med carro, sagt och gjort, vi satt och pratade i några timmar och skrattade åt Ugglan Hedvig som också var ute, haha. Internt skämt :)
Nej, men det var jätte trevligt och jag cyklade hemåt vid 01 tiden. har nog aldrig cyklat i sån svindlande fart förut, haha. Läskigt!

Idag blir det lite god söndagsmiddag här hos mammsen och pappsen. Sen sätter jag mig i bilen och åker mot mitt lilla hem i Örebro, med mig tar jag Carro och dumpar av henne hemma i Borås. Som tur är har jag navigation i telefonen så jag hittar hem, hihi :)

Tog lite bilder igår med telefonen, ska se om jag kan sätta in dom här!



Pappa ville köra bmw :)


Framme vid byasjön


Jonte var i full gång med fiskandet!


Hela gänget vid grillplatsen



Robin, Miranda och pappa grillar korv


Barn i vattnet i byasjön


Fina kusin Carolin!


Robin och Miranda på bryggan :)


Angelica har fiskat så mycket att hon håller på att förvandlas till en rosa håv ;)



Myspålle :)


Love, Lina..

fredag

2009-09-18 - 18:02:04
Hey! Sitter hemma hos mamma och pappa just nu, i går var det meningen att jag skulle ta tåget hit till varberg, men tåget var typ 2 timmar försenat (OVANLIGT ATT SJ STRULAR OCH INTE ENS SÄTTER IN EXTRA TÅG =/&%¤¤###¤/()="#%).............................

Så jag bestämde mig i sista sekund för att avboka biljett*** och ta bilen till varberg istället. Sagt och gjort, kom dessutom fram tidigare än ordinarie tiden så det var kanon!

Idag hr jag varit på sjukan sen styrde jag och mamma kosan mot Gekås! :) Fick köpt massa roligt och behövligt. Kul med en liten tripp! Dom har dessutom MQ outlet där så jag köpte en tröja där.
Tittade efter skor också, är ute efter ett par lårhöga svarta stövlar i typ mocca tyg, hittade ett par jättefina och dessutom billiga, men dom var aldeles platta och jag vill gärna ha lite klack, inte mycket men en liten klack gärna..hmm, BESLUTSÅNGEST! Men de blev inga så jag får leta vidare.

 Sen har vi farit runt och handlat och grejat i stan och när vi kom hem stendeckade vi båda två och sov någon timme :) hihi. Nu ska vi strax laga lite käk!


Ha en fin Fredagskväll allihopa! Det tänkte jag ha!



Love, Lina..

onsdag

2009-09-16 - 19:16:51
aotch! Har ont i maggen idag :( Fick superont efter lunchen så jag åkte hem från jobbet och la mig och sov ett tag. Känns lite bättre nu men fortfarande lite ömt.
Jag undrar vad det kan vara, får ont ibland efter att jag ätit (oftast efter jag ätit sallad av någon konstig anledning) känns som en stor sten i magsäcken typ, eller att man har ett jättehårt skärp runt midjan, smärtan går ut i ryggen lite också. Ibland har jag inte ont på jättelänge och ibland oftare, hade såhär i lördags efter ett restaurangbesök och idag då, efter lunchen. Jobbigt!

Nog om det, sitter och smider lite roliga planer, hoppas dem går i kraft :) hihi säger inget (här i bloggen) förens jag vet om det blir av.

I helgen åker jag till mamma och pappa för lite sjukhusbesök osv. Vill gå några varv på stan och kolla på inneladdor till jobbet, gekås låter också lockande :) Vi får se, ska se till att träffa la familia iallafall såklart. Tar tåget i morgon em.

Nu ska jag ta några mackor och lite te och kolla tv o vila min ondaste mage lite.







Love, Lina..

HEEEEJ! :)

2009-09-15 - 19:41:05
Im back in business, eller ja, im back in vardagen kanske man kan kalla det. För business har det varit massor av heeeela helgen och halva förra veckan.
Har jobbat på den årliga husvagns och husbilsmässan i Jönköping ons-sön. Det har som sagt varit massor med jobb men även väldigt roligt! Jag och Madde har varit två små servitriser (stavning?) i vårt café i vår monter och serverat sisådär 1000 kunder med fika under helgen, och även tryckt i oss en hel del själva, haha! ;)
På kvällarna har det varit restauruangbesök med runt 20 trötta och roliga och knasiga människor så man har skrattat så man fick ont i magen :)

Men nu är jag hemma igen och hösten är verkligen på ingång! Det var varit superfina dagar och jag hoppas det fortsätter att bli en vacker höst!

Idag gick jag på min första pilates kurs btw och det var jätteroligt! Skönt att sätta igång lite nu till hösten så man blir lite fit for fight igen. Har blivit liite för mycket B&J och liiite för lite motion de senaste ;) hihi.
Utöver pilates en ggn i veckan blir det nog antingen friskis eller ridning, beror lite på. Jag ska bara se till att få tummen ur och sätta igång! Lättare sagt än gjort som ni säkert vet.

Jaa gott folk, nu ska jag sätta på lite tvätt och städa uopp lite här hemma tänkte jag. Samtidigt blir det Idol på tvn.

Skriver mer i morgon! Puss


Fina Ravelli, saknar dig kompis!


Love, Lina..

måndag

2009-09-07 - 17:46:29
Go kväll! Sitter hemma i min stora feta soffa och laddar inför helgen, då blir det mässa och jobb i Jönköping för hela slanten.
Idag är darling i jönköping och jobbar tills senare ikväll så jag all alone här hemma, ska börja packa lite smått och tvätta och greja med lite smått och gott ;)

Jag (eller mina skor rättare sagt) är med i stinalees blogg idag, haha! Så himla roligt :)
http://stinalee.se/2009/september/utkast-httpsofiefibloggse2009septembe.html#comment

Undra hur många det är som klickat in sig hit? hihi. Tyvärr tror jag inte att så många stannar med min usla uppdatering, haha! Men jag är ju iofs inte ute efter så värst många readers (behöver nog itne oroa mig för det heller), det är ju för mig själv jag skriver och för min familj och mina vänner så dom kan få inblick i mitt intressanta liv! ;) Många bor lååångt borta från mig ju, snuft.

Jaja, nu ska jag kolla till mina små ägg som står och kokar, puss!







Love, Lina..

söndag.

2009-09-06 - 15:33:45
Heeeey! har städat här hemma idag och nu håller jag på med maten, darling jobbar. han e så duktig så. denna helgen har varit helt underbar, tror inte vi har varit hemma och tagit det lungt en helg på säkert en månad!! har ju gjort andra roliga saker iofs men det var verkligen skönt, Sandra, Yuri och Milo var här och hade fredasmys med oss i fredas kväll. vi käkade pizza och tjötade lite och sådära.

annars har vi jobbat, chillat och myst. igår kollade vi på två stycken jätte bra filmer, först såg vi X-Files I want to belive (trorjag den hette), skit spännande! och läskig, hihi. Sen såg vi Ghost. En film från 80-talet typ, haha. Men den va också bra :)
En fet godispåse på dessa filmerna och kvällen var awsome :D

Har lovat lite bilder, ska se om jag kan peta in några nu innan maten vill ner i min mage.
Här kommer några från min födelsedag/kräftis hos mamma och pappa!

     


Såhär blev håret föörresten :) Och i bakrunden ser ni vår nya tapet i köket :)


Love, Lina..

torsdag

2009-09-03 - 18:56:21
sitter på kontoret och trycker i mig en sallad, ska jobba några timmar ikväll. Skönt att få röja undan lite.
Ute regnar det som bara den och jag har sprungit runt på stan med paraply över huvudet och gjort en massa ärenden idag, har klippt och färgat håret i dagarna, blev supernöjd. Vi gjorde lite varma slingor nu till hösten, typ mörkblonda blandat med blonda.

jobba vare, puss


Love, Lina..

mycket just nu

2009-09-02 - 22:44:45
mycket just nu, bloggar igen när jag känner att jag har tid och har lust!

TJAO!


Försöker lägga in en bild på mig själv för tionde ggn, men endast en bild på en elefants bakdel kommer upp. haha, wtf?!??!


Love, Lina..