SVALKANDE JORDGUBBSDRINK

2011-04-29 - 16:58:33
20 härliga grader här i Örebro idag, det är dessutom fredag så det kan ju inte bli så mycket bättre. Vardagslycka när den är som bäst ♥

Håller på att tvätta, damma och dammsuga så att allt är tipp topp inför helgen :) Mitt i allt fejjande gjorde jag iordning världens godaste och enklaste jordgubbsdrink! Det enda man behöver är frysta jordgubbar och en skvätt vatten :) Hur nyttigt och gott som helst!


Jordgubbarna är så söta i sig så det enda man behöver är lite vatten och sedan mixa med en stavmixer!


Love, Lina..

ÅNNABODA

2011-04-25 - 20:49:04
Här kommer en liten bildbomd från vår soliga vårdag i Ånnaboda! Påskenhelgen är över nu och den har bjudit på fantastiskt fint väder och massa mys med familjen i Varberg ♥

Tänkte inte skriva så mycket mer, här kommer bilderna!



















Love, Lina..

HALLOUMISALLAD

2011-04-18 - 21:04:42
Åh har gjort massor med mat, bak, mellisar som jag varit för lat för att blogga om.. Nåja, ikväll var jag sugen på att testa halloumiost! Har knappt aldrig ätit det förut, fick det på någon restaurang, då smakade den ingenting och var som att tugga på ett däck typ ;) Helt gummiaktig. Kände för att ge den en chans till idag.

Denna halloumisalladen som jag gjorde ikväll var såååååå god! Halloumin var mjuk, saltig och krämig, mums. Tänk på att äta den nystekt då är den som godast! Detta kommer jag absolut göra om, perfekt på sommaren med en fräsch sallad (extra fräsch med apelsin i) och salt krämig ost! Kände att jag var tvungen att blogga om receptet på en gång så att jag inte glömmer av hur jag gjorde :)

Blandsallad
Minitomater
Gurka
Rödlök
Apelsin
Valnötter
Vinäger
Olivolja
Flingsalt
Peppar
Halloumiost
Sockerärtor

Lägg ut salladen, tomater, gurka, rödlök, apelsin och valnötter på en tallrik. Ringla över vinäger och olivolja, samt lite flingsalt och peppar. Skär halloumiosten i skivor ca 0,5 - 1 cm tjocka, stek dem tillsammans med sockerärtorna i lite olivolja i ett par minuter på varje sida. Klart!

Personligen tycker jag att apelsinen och de stekta sockerärtorna var SÅ gott till, så missa inte dem ffs!! ;)






Love, Lina..

HEMMA HOS MIG

2011-04-01 - 17:00:00
Jag har världens bästa vas hemma, haha. Det är sant, just för att man kan variera vad man vill ha i efter smak och tycke :) Ibland kanske man vill ha blommor, ibland blockljus osv..
Jag tröttnar ofta väldigt snabbt på saker och ting och vill byta ut och göra om rätt ofta här hemma bland alla ljusluktor och andra prylar, med denna braiga vas från IKEA kan man variera sig massor, och än har jag inte tröttnat på den :)


vårigt och fint med påskliljor (som dock blommade ut och över efter ett par dagar, hehe), tulipaner, rosor..


Love, Lina..