love is in the air

2008-03-29 - 18:14:11
Får ju inte glömma att skriva om de bästa på dagen !! Fick blommor av älsklingen när han kom hem, som han hade plockat själv längst med en vägkant <3

KÄÄÄÄRLEEEEK!!!!

image35


Love, Lina..

tjohej igen

2008-03-29 - 18:02:20
det blev som sagt en lite tripp efter att chris kommit hem från jobbet. Vi åkte till IKEA och köpte lampan jag hade spanat på. Sen åkte vi och kollade på klinker,eftersom vi håller på att lägga nya plattor i hallen. Vi fick hem ett prov. Det blir nog mörka, nästan svarta, lite avlånga plattor. fin fint!

Sen så åkte vi till plantagen och köpte nya blommor till fram och baksidan :) påskliljor, penseer, och några andra söta blommor, och en murgröna typ. ser likadan ut iaf.. :) Chris kallade påskliljor för basilikor innan, hahaha. gullet :)

Fläskfilen har legat i marinad hela dagen och bakpottarna är i ugnen :) mmmmmmmmmmums, älskar våran mat, chris är grym på att få till ett saftigt kött :D
sitter dock just nu och hetsäter gamla chips som jag hittade i skafferiet. HUNGRIG!

Dagens tanke till lilla söta Kajsa som fyller hela ett år idag :) Hipp Hipp Hurra!!

lampan som ska pryda lilla hallen :)
image34


Love, Lina..

vi ses igen

2008-03-29 - 13:02:18
Vaknade halv nio idag, och tog en promenad på 40 minuter :) härligt, åt frukost och började städa, har städat tills nu. och vädrat och hängt ut filtar och mattor på vädring. Tänkte vandra till affären nu och köpa lite stuffs.. sen blir det nog IKEA när älsko har slutat jobbet :) har nämligen spanat in en snygg lampa som jag tänkte ha i hallen.. jeje vi får väl se hur det blir med den saken.

ha en bra dag allihopa. kanske skriver mer sen / Lina



saknar dig, det känns tomt.. vi ses igen. <3 


Love, Lina..

gråt ej vid min grav

2008-03-28 - 22:05:24

Gråt ej vid min grav, jag finns ej där.

Jag finns i solens spegelglans över havet.

Jag finns i vindens lek över sädesfälten.

Jag finns i höstens stilla regn      

Jag finns i vintergatans stjärnehär.

Och när du i tidig morgon väcks av fågelkvitter

så är det min röst du hör.

Så gråt ej vid min grav,

Vi ses igen!

cathrines mamma läste upp denna på mommos begravning <3 underbart fint var det.
snodde denna av Linda, lurvigalindas.blogg.se



Love, Lina..

FREDAG!

2008-03-28 - 13:46:25

Idag är det fredag och det är underbart skönt! Har lunchrast nu..

Äntligen en helg hemma, var hundra år sen vi bara var hemma utan att göra något. Ska städa, plantera blommor och kanske ta en vända på stan nu när kontot är saftigt igen :D


Fick ett samtal innan från helene på avd, 22. Sjukhuset i varberg. Hon frågade om jag ville jobba i sommar. Det kändes hemskt att tacka nej när någon ringer och frågar om man vill ha jobb. De tog verkligen emot. Dem gillar nog mig där, de sa faktiskt chefen en gång. Det är roligt med alla jobbarkompisar man träffar med, vikariefester och såklart patienterna. Men har ju ett bättre jobb nu så de blidde till att tacka nej.. Ska ju inte bli allt för tråkigt med semester i sommar istället för att jobba ;)


Dags att jobba sista timmen.


ciao



Love, Lina..

mamma

2008-03-25 - 23:09:08
äntligen är chris tillbaka hemma :) vi ligger i sängen med varsin dator, vi är riktigt sociala vi.:)

min mamma är så duktig, jag beundrar verkligen henne. Hon städar, tvättar lagar mat, går ut med soporna kör omkring, handlar, passar barn och ställer alltid upp och fixar med begravningar och allt man själv behövt hjälp med igenom åren. utan att klaga en sekund.  Nu när man flyttat hemmifrån så fattar man hur jobbigt det är med allt man tog förgivet. städning, matlagning, jobb, ansvar mm.  Har hon verkligen hon gjort allt detta  i alla år utan att klaga ett knyst?! ändå har man varit en sur tonåring och tiggt pengar och knappt sagt tack för maten typ.
Hon är så himla bra, jag beundrar henne gång för gång numera. :) Ja är så stolt över min fina mamma !
image33

igår förresten slet jag ut chris på en kvällspromenad då han suttit och jobbat vid datorn hela dagen, vi gick förbi jennie och putte en sväng. Dom har det så himla mysigt! verkligen öga för inredning:)

själv skulle man vilja göra om många saker, men man får ta en tag i saket. Haha :D"en tag i saket" jag menar en sak i taget :) vad roligt!
Näst på tur står hallen, lägga nya plattor och sätta upp hatthylla och tillhörande saker. hittade en fin lampa till hallen på IKEA igår btw.. sen villjag börja med altanen, om våren kommit. Sovrummet skulle behöva lite finputs med... och hela köket ska ju fixas med. Pjuh! Tur att man ska bo där ett tag..

nej gonatt


Love, Lina..

staden

2008-03-25 - 20:05:27

dagen började med att jag vaknade av att mamma var i fll gång med elvisen i morse kl 7.45 Hon bakade tårtor tills begravningen i morgon. Jag steg upp och tog lite frukost. Älsko åkte till ängelholm för att jobba och jag skickade med honom frukost och lunchlåda och vinkade av honom ;) Han har fortfarande inte kommit hem . han ville stanna och träffa sina pärents somkommer hem från fuerteventura idag. de hade hämtat en ny bil på hemvägen också. någon stor merca (merca? stavas det så? mercedes alltså) aja what ever..

Efter frukosten och en stunds snosande i sängen åkte jag och mamma till katrin och kollade i lita lådor och fikade. köde alexander till en kompis och slängde in emma i bilen på vägen. jonte och robin var också med.

sen åkte jag och emma till stan, köpte två glaskupor som man kan sätta ett värmeljus i och hänga upp i valfritt fönster :) och några gula armband och en ögonskugga. eller tre.

vi åkte sedan hem till mig och sedan till hajen för att handla åt mamma. jag skjutsade hem emma och åkte hem igen för att laga köttfärssås och färk pasta till det. det blev mumsigt. tyckte ma och pa med :) förresten jag åkte solade innan maten med. skönt.

nu ligger jag i sängen och bloggar runt. ska kollapå grannfejden nu.

Begravning i morgon :( känns snurrigt.

kramis



Love, Lina..

haha

2008-03-25 - 15:20:22

http://www.bukefalos.com/r/attachment.php?do=fullview&attachmentid=6497

ursäkta mig, men jag vet inte om jag hde lagt ut den bilden på min häst .. ? haha


puss



Love, Lina..

gårdagens

2008-03-24 - 08:08:39
gårdagens händelser var:

pappa och chris åkte till elmia

sanna var här och fikade

jag och kevin gick till linda och hälsade på.

jag mamma pappa chris åt kinamat på kvällen när de kom hem, och vi kollade på Da Vinci Koden. Bra film, men komlicerad.

Vad händer idag då tro?


Love, Lina..

påskafton!

2008-03-23 - 10:49:21
jahapp, då var påskafton avklarad med. 90% av folket firade troligtvis med att festa kan jag tro. jag är en av dem 10% som inte gjorde det. Var ganska sugen ett tag, men älsklingen hade ingen lust, så vi sket i det. Sorry homies! ska örsöka träffa mina kära vänner i veckan så mkt som möjligt!
Firade hemma med middag och jennie var här med. trevligt! :) Idag mår jag prima, har nyss duschat och fixat mig lite. funderar på att ringa linda och se vad hon har för sig en dag som denna. alla andra sover vl kan jag tro.


Vi åt lammfostbiff igår, det var jätte gott faktiskt. jag var lite skeptisk till en början men de smakade übergott.
image32


Love, Lina..

http://my.lifestory.se/lina

2008-03-21 - 18:33:26
image31

Love, Lina..

båstad

2008-03-20 - 20:27:59
skrev ett inlägg men i vanlig ordning försvann allt. (datorn dog) I feel like puking over him. the computer altså.

Då börjar vi om:
Sitter  soffan framför tv:n i båstad med chris anna och hennes daniel. vi passar huset nu när deras päron är på fuerteventura. jag är inte alls avundsjuk. nej nej! fast idag har de faktiskt varit fint väder! och vi har ju det rätt gott här med, en riktigt mysig skärtorsdag vill jag lova:)
Vi har nyss käkat tacopaj, mums. strax ska vi fika lite tårta som blev över från påskfikat på jobbet idag. slurp!

ringde farmor innnan och fyller år idag :) grattis finaste du!

Nu ska jag sätta på kaffe!

kyss


Love, Lina..

skrivskriv

2008-03-18 - 22:32:11
jag orkar inte skriva så värst mkt idag. sitter helt snett och jag känner mig rätt tom i skalet :) så allt är som vanligt med andra ord. mihi.

idag har jag jobbat, stressigt. sen åkte jag och lovely mot skåne, och ja, nu sitter jag här i båstads fetaste hus och myser lite. är en aning trött. och min mage strejkar pga av mitt sjukligt onyttiga födointag det senaste :/

jag vill faktiskt påskpynta hemma! har bara en påskpynt :( jag vill göra iordning med blommor på framsidan och sätta ris eller såndär videung i min stora vas och sånt!
Men vi är sällan hemma över högtider så de hinns ju inte med, lite boring. men det är kul endå.. kanske

vi hörs! natti


Love, Lina..

att man orkar

2008-03-17 - 16:44:04
idag när jag vaknade var det alldeles vitt ute ...... och det snöade som bara den! kul..inte

Jag är så trött på alla negativa saker som händer runt omkring hela tiden. Närstående dör, mår dåligt, mobbas, sviker. jag vill bara att alla ska må bra !!! Får panik på allt snart.
Att vi orkar? Gör så ont i hjärtat att läsa om att människor mår dåligt :( Det värsta som finns är att må dåligt och vara olycklig. Jag kan själv inte må bra om inte andra gör det. oron gnager.

kan någon där upp strö lite lycka över oss här nere på jorden ! ? Tack på förhand.


ikväll tänkte jag försöka mig på svamprisotto .. sen blir det nog bara Tv och chris för hela slanten.

för att jämna ut detta negativa inlägget så lägger jag in en rolig, kommentar som emma kläckte ur sig på tåget igår.

Jag och emma satt mittemot varandra och var allmänt trötta och flummiga. Det satte sig en mörkhyad man gämte mig (jättemörk!) Iallafalla så satt vi och kollade i emmas kalender och skrattade åt alla konstiga namnsdagar.
Sen så kom vi till namnet Jon, då skrattar emma och säger "haha negerJon" (hon känner en som kallas så)och i samma sekund som hon säger det tittar hon på mannen brevid mig och säger "OJ" samtidigt som hon slänger sig på bordet av skam! och vi bryter ut i ett asgarv! hahaha som tur var så hörde nog inte mannen va hon sa.
Ja herregud. det var roligt ..

Ska jobba sista timmen ut nu. segt . men sant.

image28
Glöm inte att DU är värdefull.


Love, Lina..

sis

2008-03-15 - 22:37:33
En syster är ett stöd
och en hjälpande hand.
Hon är bunden till dig
med ett kärleksfullt band.

Som lilla... eller stora...
är hon dig ganska lik.
Hon finns i många minnen
och hon gör din levnad rik.

Det känns tryggt att hon vet
varifrån du kom,
att hon ser vad du gör
och att hon bryr sig om.

Med henne kan du dela
både sorger och skratt...
En syster är en gåva
- en ovärderlig skatt.


En syster är en liten bit
av barndomen som
aldrig kan gå förlorad

Avstånd betyder ingenting,
vi kan gå olika vägar,
för du är ändå alltid nära
och har din speciella plats
i mitt liv

/Marion C Garretty

Till dig min endaste syster :) För att du behöver det och förtjänar det. <3 

image30



Love, Lina..

Vid vårvindens vaggsång

2008-03-11 - 21:54:59

Släkt är lågan som har flämtat

Länge nog så matt och svag

Nu har dödens ängel hämtat

Gnistan som av liv fanns kvar

Mycket, mycket har du lidit

Tålig, tålig har Du varit

Nu Du lyckligt hemma är

Slumra så tyst från sol och vår

Slumra så stilla från smärtans tår

Ljuv är vilan i ljus och frid

Fjärran borta från livets strid


Vid vårvindens vaggsång du somnade stilla, älskade lilla mormor..

image29



Love, Lina..

om du tvivlar

2008-03-11 - 10:26:14
om du tvivlar för en stund
så finns jag alltid här
till det sista andetaget
på en hundradels sekund
jag gör vad du begär
till det sista andetaget


Love, Lina..

farmor och farfar

2008-03-09 - 13:41:44
Har tillbringat dagen hos farmor och farfar. tonade farmors hår :) och så har vi ätit middag och sådär, rabarberkräm till efterrätt. MUMS! det godaste som finns är farmors rabarberkräm. slurp. är hemma nu, mätt som en jag vet itne vad! gosh! jag spricker nog snart :S

om några timmar ska jag sätta mig på tåget. suck. har ingen lust verkligen. fy fasen va keligt att åka tåg!

jag vet något som inte du vet

hej då varberg!

 


Love, Lina..

lördag!

2008-03-09 - 00:15:10
idag har jag tillbringat mesta delen av dagen hos mormor <3 Först vad jag mamma karin linda patric och tompe där.. sedan kom även monica dit. vi var där i några timmar och drack the och sådära, mormor gillar när någon håller henne i handen så vi byts av lite då och då, hennes lilla lilla hand. Lipen har varit nära typ tusen ggr idag. tycker så fruktansvärt synd om henne. hon ligger i sin säng som ett litet knyte och tittar på en när man sitter gämte, med sina små mörka ögon. hjärtskärande. Sedan åkte vi hem och jag åkte med linda hem :) fick en kram av robin när jag skulle gå med. aaaw lilla pojken ! det värmde verkligen :)

gick hem och gjorde en paj och åt lite mat med mamma o pappa. kollade en liten stund på mello, för att sedan åka till mormor igen. jag mamma karin lina angelica och monica har varit där hela kvällen, ända tills 23.30 typ. Vi satt och drack the och tände värmeljus och satt med mormor och höll hennes hand, pratade lite minnen :)

känns jobbigt att åka ifrån varberg i morgon faktiskt, tycker om mina nära och kära så himla mycket, känns inte bra att åka när allt är som det är... samtidigt som de ska bli underbart skönt att få träffa christopher, känna hans varma trygga armar igen:)

Guuud vilket känslosamt inlägg ;) ska gå och lägga mig nu tror jag.
natti!


Love, Lina..

knepig dag

2008-03-07 - 23:02:36
i morse åkte jag till sjukan och tog mina sprutor, skjutsade mamma till jobbet och passade på att ta en sväng på stan. Det har varit kallt och småregnat så jag har frusit hela dagen! jaja iaf sen åkte jag hem och somnade en stund, guldsömn! mamma ringde och väckte mig och jag hämtade henne från jobbet.
Mormor är jättedålig nu så jag mamma och Linda åkte dit, lilla lilla söta mormor, finns inte mkt kvar av henne längre :( ska åka dit i morgon med, vet itne hur länge till hon är med oss här på jorden.. mamma var där och höll henne i handen från kl 15.30 - 20.30 .. tur att hon har karin och mamma som är där flera ggr i veckan, och linda och alla de andra som är där hos henne. stackarn.

nog om det nu. Sedan åkte jag och pappa till farmor och farfar, farfar fyller år idag, och farmor fyller snart med. så vi överaskade dem med varsin ny fotölj med fotpall och allt :D dom blev förvånade och glada :) inger och stig lurade ner dem i källaren medans jag och pappa och alla andra flyttade ut de gamla fotöljerna och satte in de nya och la varsitt grattiskort på fotpallarna.
sen kom de upp från källaren:

Farmor: Men harregud de är ju massa skor i hallen .. (går in i TVrummet) .. Nämen är alla ni här?!?!
(farmor och farfar tar upp sina kort från fotpallarna).. åh nämen vilken överraskning, tack så hemskt mkt.

någon minut senare..

Farmor: Va i allsin dar?! har vi fått nya fotöljer? ! Farfar: ja det ser jag ju nu, de är ju inte dom vi hade förut. eller?!

haha det var roligt att se deras reaktioner :) vi fikade massor va goda kakor och sedan tårta .

nu är jag hemma igen och ska strax gå till kojs. kan väl hoppas på att de finns nån bra film att somna till.

grattis på födelsedagen farfar! <3 (+ grattis till alla andra som fyller idag, typ morfar och ola. kan väl passa på att gratta hela släkten, GRATTIS ALLIHOPA!)
 image25

Gonatt!


Love, Lina..

LOL

2008-03-07 - 12:53:42
http://www.youtube.com/watch?v=A997EJtK6Gg

HAHA asså jag knäcker mig när jag ser den! Linahumor :)


Love, Lina..

god morgon

2008-03-07 - 07:52:33
Sitter yrvaken och surfar på mina dagliga sidor :) Ska strax äta frulle och sedan bege mig mot sjukan..

mamma sa nyss "hej då sålänge" hon ska ut och promenera, kl 07.45 !? hihi hon e tokig. men de är nog rätt skönt, lungt och stilla överallt. lite kallt dock.

Hörs senare!

sommaren 07. at my house!
image24


Love, Lina..

im still in sweden

2008-03-06 - 21:47:26
sådär ja. då var jag i varberg! möttes av en massa söööööööööta barn och en jävligt snygg syster när jag kom hem :D Kul! och min älskade mamma och pappa! fikade lite och sådär. Usch vad man saknar er !! De märker man när man kommer hem, hur kul det är att träffas:)

idag på tåget så blev jag inklämd ibland en massa lumpare, kände mig rätt liten. hihi men det var kul att lyssna på deras tjöt om majorer och fältutbildningar, kom på mig själv några gånger att jag satt och log och småskrattade när de sa nåt kul . jag trodde nog att jag var med i diskussionen, HAHA! Lina den ensamme!

i morgon ska jag ta sprutorna sen ska jag skjutsa mamma till jobbet, ska följa med in också och se på vårnyheterna ! Finns så sjukt snygga saker i den butiken alltså! me like!

 Känns tomt utan mitt hjärta! Utan dig vill jag aldrig vara! PUSS på dig finaste <3


Love, Lina..

kassamaskinen

2008-03-06 - 13:56:58

nu har jag avnjutit en lunch tillsammans med min jobbarkompanjon ann. sen skulle vi försöka öppna kassa apparaten så att vi kunde växla pengar, men den va ganska inbrottsäker (blondinsäker?) .. aja den började tjuta och ha sig så fredrik fick rädda oss. vi hade nog tryckt på något olämpligt :) fniss.

fin dag idag, såg massa vårblommor förut, vill plantera om på framsidan snart :D men får nog vänta någon vecka till.

strax ska jag åka till tågstation och sätta mig på tåget, ska bli ganska skönt, jag är trött. har laddat upp med en veckorevyn och lite annat smått och gott.

örebro-varbergskt lexikon

Örebro:     Varberg:
träligt =     keligt
lipa =         räcka ut tungan
gråta =      lipa
seta=        sitta
[beeeech]= [Bäch] (färgen bech)
vart=           var  (tex han vart/var sen till jobbet)
rolig=         roli
väl=            la (tex det var väl/la intressant)

för er som ska resa till någon av städerna så får ni gärna skriva ut detta och ha som en liten handbok. :)
Det var allt för mig tack och hej!



Love, Lina..

god morgon

2008-03-05 - 07:57:11
ser ut att bli en finfin dag idag igen :) bra! för idag ska jag ta en tur till stallet tänkte jag.

ska åka till jobbet strax, men segisen är fortfarande i duschen .. aja de ordnar sig nog.

har inget vettigt att komma med känner jag, ska se om jag hittar nån bild att smacka in.

hittade ingen


Love, Lina..

fniss

2008-03-04 - 17:41:26
annons från blocket:

"Söker glad och frammåt medryttare till min kille han är ca 154 cm hög. Inte speciellt mycke utbildad och lite riden nu senaste månaden då jag haft för lite tid för honom. Kräver van och fast hand vid såväl ridning som hantering då han annars gärna tar över. "

haha kan misstolkas ;)


Love, Lina..

gula blommor

2008-03-04 - 10:45:24

vet inte ritkigt vad som hände med mitt inlägg igår.. någon konstig bugg eller något. inte bra inte bra.

idag är det underbart väder och jag vill uuuut !! vill sitta på någon vindstilla plats och bara njuta av ljuset som kommer mot mig, känna vårsolen mot mitt ansikte.

ska fortsätta jobba nu.

glöm inte att ni hittar den andra delen av Lina på www.lifestory.se eller närmare bestämt my.lifestory.se/Lina

ha en skön dag

image22



Love, Lina..

face lift

2008-03-03 - 22:19:07

sitter som varje kväll i mina stora mysiga soffa. kollar på tv, har käkat köttfärssås och spagetti till middag. de blir bra matlådor med. perrrrrrrrrfekt!

idag har jag röjt omkring i lunchrummet. städat, torkat, rensat skåp, satt upp tavlor, nya tallrikar, bestick, glas, blommor, prydnadssaker mm. Får ta lite bilder en dag. eller hur?

var och kollade lite på klinker till hallen efter jobbet, blir nog att lägga nytt i hela hallen. :) för vi har nämligen en liten del av hallen som har vanligt golv, men så vill vi ha plattor där med som i övriga hallen, men så finns nog inte samma plattor att få tag på, så då är det lika br att lägga nytt i hela :) kewl !

nu ska jg kolla på discovery tydligen.

tjing



Love, Lina..

Underbar helg!

2008-03-02 - 21:59:44

heeeeeei!

som sagt så har mammi varit här i helgen och vi har haft det så galet bra och mysigt :) varit på stan, på marieberg, på IKEA, umgåtts, inrett, planterat blommor, myst, kollat film, ätit, fikat, skrattat.

Har blivit endel shopping, mycket superfina grejor från bla indiska och annat. mamma har verkligen sinne för inredning hon har jhälpt mig med mitt köksönster bla. Så nu är det nya blommor nya gardiner och så köpte jag en lång kedja (eller vad man ska kalla de) på indiska som det är fina stenar och hjärtan på som jag hängde i köksfönstret,  och en i långa fönstret i hallen.

tomt nu när hon åkt. snuft. sörjde lite med att baka cupcakes!

skriver mer senare kanske. eller i morrn!

puss

mamma <3                  my kitchen            min "kedja" love!      cupcakes!
  



Love, Lina..