summer day

2009-05-31 - 18:02:31
  

Love, Lina..

lördag.

2009-05-30 - 09:55:49
Åh vilken underbar dag, jag ska förena nytta med nöje och ligga ute på min altan och fixa bröllopsgrejor.
redan klockan nio i morse skuttade jag iväg till ica för att köpa lite solskyddsfaktor :)

ha en bra dag allesammans



Love, Lina..

Det ser ljust ut.

2009-05-27 - 15:27:54

Åh, hörde att det skulle bli uppåt 25 grader i helgen ! Så himla braaaa! Jag känner mig så fruktansvärt blek och jag har klurat på hur jag ska kunna se lite fräch ut till bröllopet och allt nästa helg. Brun utan sol - Big no no. svårt att lyckas smörja hela kroppen utan att få fläckar. dessutom har ansiktet ibland en tendens att se orange ut. Solarium - Nooooo way. livsfarligt ju! som att lägga sig på spåret och vänta på att tåget ska komma ungefär ;) Spraytanning - Ja, de skulle jag gärna prova, men har dragit ut på det så jag hinner inte, vill nämligen göra göra de en gång innan så man vet att de blir snyggt.
solen är hjärtligt välkommen till min altan i helgen, jag kommer ligga bänkad på mitt stora fluffiga täcke i bikini och invänta dig, bjuder dig även på röda gubbar om du vill ha.

Egentligen hinner jag inte känner jag, men man måste få ta de lungt ibland också. de andra får jag fixa med i veckan.
Tänkte gjort det idag, när jag slutar tidigare. har skrivit upp en inhandlingslista och allt, men nu ringer persienn snubbarna och ska komma och sätta upp persienner hos oss, så jag sitter hemma nu och inväntar. Typiskt! Men Marieberg har ju öppet tills kl 20 ikväll så jag ska nog hinna :) Chris och Kyle ska sitta här hemma ikväll och plugga matte.


tingaling på er.


två mysfrön som kramas :) kajsa tv, miranda th


Love, Lina..

vinst i veckorevyn!

2009-05-25 - 21:34:56
Hellu,

helgen i skaune var jätte bra, igår åkte vi hem, jag i bmwn och älskling i husbil. på ett litet led :)
när jag kom hem sen igår kväll kollade jag brevlådan och där låg ett paket från veckorevyn, jag har vinnit första pris i en tävling :)) en parfym från Elisabeth Arden, Mediterranean Breeze. Den luktar lika härligt som den låter kan jag lova. mmmm, luktar sommar :) Gu va glad jag blev!
Idag så har jag varit och klippt och slingat mig, blev jätte bra som vanligt. älskar att sitta hos frisören, hur skönt är det inte? bli ompysslad o sådär :) det tycker jag alla ska unna sig.

bara två veckor kvar till bröllopet nu så det är lite som ska fixas o sådär. ska sätta igång lite nu,

lite bilder,

 
Lite av mitt nyfrissade hår och en söt tunika/skjorta från veromoda.


wiiiiho :) ett pris!


Love, Lina..

onsdag.

2009-05-20 - 20:11:55

och inte vilken onsdag som helst ska ni veta, jag och chris har fyra år tillsammans idag :) och fler ska de bli, såklart! :)

i morgon är vi lediga vilket är himla skönt, vi åker ner till båstad i morgon, och på lördag ska vi ut och käka med våra päron, ska bli roligt. sen ska vi jobba lite också, fast inte på lördag, och sen åker vi hem igen på söndag.

idag slutade jag 15, så jag passade på att åka in till stan, har inte varit i stan på hundratjugofem år ungefär. Men skulle in till Åhlens och köpa ett album så jag skuttade in på zara också och köpte ett par chinos som äntligen satt bra!! wiie, jag avskyr att prova byxor! svårt att hitta några som sitter bra, speciellt jeans.. aja, sen så köpte jag en vårjacka också, ingen märkvärdig direkt, men skön :) hade lite skrap kvar på ett presentkort där så de va ju göörbra.

sen har jag och cathrin köpt bröllopspresent till anna och daniel också. så det har varit fullt upp idag.
alltså, jag vill ju gärna gifta mig någon gång eller så, inget stort bröllop. men nu har jag ångrat mig, de fanns så himla mycket fina saker på cervera :D hehe. man kan ju istället för inbjudan skicka något i stil med "Hej, jag ska gifta mig den 34 augusti, du är inte bjuden, men du får gärna ge mig en present" jag har ju typ sjutusen kusiner o sådär menar jag. blir ju kanon detta!


gotta go!




Love, Lina..

söndag.

2009-05-17 - 16:51:29
En riktigt soft söndag har det varit idag,så skönt :) Sovmorgon, frukost i sängen och allmänt slappt :) Förut gjorde jag lite lunch, eller middag rättare sagt, men jag orkade inte gå till affären så jag slängde ihop det som jag hade hemma och det blev riktigt gott,

Jag gjorde laxfile i ugnen med citronpeppar, chilikrydda och lite flingsalt.
Sen så hade jag morötter, tomathalvor, champinjoner och rödlök i ugnen som jag hade olivolja och honung på, och så en gnutta flingsalt.
Till det hade jag färskpotatis och en kall sås på creme fraiche, majonäs,dill, smulad fetaost och hackat kokt ägg.

Jahapp, så var det med det. Ikväll ska vi över till ena brorsan och grilla lite.

Jaaaja, nu ska jag ringa mammsen tänkte jag, om dom inte är ute på vift någonstans.
Först lite bilder på dagens middag, enjoy!

  


Love, Lina..

eurovision 09

2009-05-17 - 16:47:40
FÖrresten! Norge vann eurovision igår och Island kom tvåa, för er som lyckats missa de ;) coolt med två skandinaviska länder i topp, wohooo GO SCANDINAVIA!. Sverige kom bland dem sista men de är en annan femma ;) Både Norge och Island hade jättebra låtar. Börjar dock redan bli lite trött på vinnarlåten, hehe. typiskt. den lär man ju få höra endel nu menar jag. Island är min favvo iallafall! Norway Iceland

Love, Lina..

lördag.

2009-05-16 - 21:01:13
skepp o hoj! sitter i soffan med freddan och chris och laddar inför eurovison finalen :) vi har nyss käkat sjukt good mat. vi grillade grillspätt, med färskpotäter och en smaskig tzatziki som F hade med sig, med massor med vitlök i så nu stinker vi nog för hela örebro skulle jag tro ;) SÅ GOTT!
annars så har jag varit på vift med Cathrin, Simon och Emilia :) Vi tog en tripp till landet, till en Arla gård och kollade på när kossorna hade utspring i sommarhagen :) mys!

Nu börjar de snart, gotta go!

  
 


Love, Lina..

onsdag.

2009-05-13 - 20:20:47
såg ni eurovisoin igår? det gjorde iallafall jag chris och freddan. några bidrag som var riktigt bra! Jag gillade Island, turkiet, malta var helt ok. och sverige såklart, fast hon har varit bättre, framträdandet var lite platt. men men :)
vi har bokat in både torsdag och lördag kväll, ofkååååårs! hihi på lördag är ju the big final.

nu ska jag kolla på tv och slappa hela kvällen, mer spännande än så blir de nog inte ;)




jag älskar denna väskan som jag fyndade på cubus för 99 (!!!) kr. den gör sig inte riktigt rätt på bilden, den är ljusare i verkligheten, typ kornblå. i mjukt "läder" med guldiga detaljer. vilket fynd! :)




Love, Lina..

tisdag.

2009-05-12 - 19:40:59

dagarna flyter på, tiden rusar. somliga står stilla och ser på och andra rusar med den :)
jag har nyss kommit hem efter att ha köpt lite käk till grabbarna på jobbet som skulle jobba över. ligger i min säng och tänkte visa er lite ögongodis.
ikväll kommer freddan hit, vi ska käka pizza och kolla på eurovision, första deltävlingen. lite vardagsmys sådär ;) men först blir det en skön promme, älskar att få komma ut och fylla lungorna med vårluft efter en lång arbetsdag. så skönt. fler borde prova.

jaja, över till ögongodiset

 

dessa två finingar är från chicy.se

      

sweeties from rarefashion



Love, Lina..

still sunday

2009-05-10 - 20:39:32
Jaha, vilken go dag jag har haft, lite halvt rastlös när man är helt ensam hemma, men endå skönt med lite egen tid, ensamvarg som jag är ;) skurade bort massa färg i garaget, sen åkte jag till plantagen för skoj skull och köpte en blomma till framsidan och en orkideé med blommor, dom 6 jag har nu har nämligen bara blad, yey. förutom dom två jag fick av mamma sist. haha jag är usel på de där med blommor faktiskt, trots mina tappra försök. jag har det helt enkelt inte i mig :)
Tillockmed min "palm" från ikea som typ ska vara odödlig är typ helt röten så alla blad har ramlat av, haha. för mycket vatten antar jag, typiskt :P För att inte tala om mina två "fina" bonsai träd. snustorra gråa och bladlösa. vajert.

Jaja tillbaka till dagen, jag åkte hem efter min tripp till plantagen, gjorde en supergod pastasallad, likadan som den i några inlägg längre ner, fast med tonfisk istället för kyckling. sen kollade jag på TV och slappade en stund och sen gick jag på promenad och pratade med chris i telen, och nu är jag hemma.
  
Här har vi då blommor som ännu överlevt mig, inköpta idag och i förrgår dock, så ännu är dom levande, är riktigt stolt ;) och min goda pastasallad förstås.


två inlägg på samma dag, kors i taket. de har inte hänt på mycket länge. Nu kommer snart chriiiiiiis! :)

see u




Love, Lina..

söndag.

2009-05-10 - 12:29:30

i helgen har jag haft fullt upp! Fredagen startade med en möhippa för A, chris syster. Vi tog henne på jobbet kl 8.00, hon fick ta på sig min rosa mysdress och vi åkte med henne och käkade hotellfrukost på ett hotell i stan, mycket gott. Sen gick vi upp till femte våningen där badrummet spa ligget, vi fick hela takvåningen för oss själva med fruktfat, jacuzzi, och alla tog varsin ansiktsbehandling, A fick en behandling som heter "prinsessa på vitf" så hon fick peeling på hela kroppen, massage, ansiktsvård. Det var så himla mysigt :) efter hela förmiddagen där så åkte vi vidare hem till en av oss som var med och där fick anna måla en tavla på en typ kanvasduk med akrylfärger. sen så ska en tjej som är jätteduktig på att måla färdigställa den, kommer bli så tufft. Sen åkte jag och A hem till mig och vi gjorde oss iordning för kvällen, trodde hon..hehe, sen kom de andra tjejerna hem till mig och vi klädde ut anna i kläder som vi köpt på myrorna (second hand) haha :) och så fick hon en tiara och slöja ;) Vi åkte in till Harrys som ligger jätte fint vid vattnet inne i stan, där käkade vi jätte god mat, skålade i skumpa och hade det jätte kul, sen dansade vi hela natten lång tills vi åkte hem och krachlandade i sängen efter en heldag :) Det var så kul, och dagen och kvällen blev jätte lyckad!
Vi har planerat detta några veckor men har inte velat skriva om detta innan, man vet aldrig vem som läser :)

Jaja, sen igår kom emil hit, vi ska ju vara toastmasters på bröllopet, så vi har planerat lite, sen så har vi käkat på stan, och haft de bra. igår var vi riktigt sega sen på kvällen så vi degade i soffan med godis till robinsson och se upp för dårarna.
Chris är i ängelholm, han kommer hem ikväll! Yes! :)
oj nu blev det massa text på väldigt lite tid, nu ska jag springa ut i garaget och städa bort färg, god luck have fun säger jag till mig själv,

PUSS


 
glömde kameran på dagen tyvärr, men här har ni två smakprov från kvällen, haha :) stackars anna! :P



Love, Lina..

Begagnade husbilar och nya husbilar..

2009-05-07 - 12:21:17
begagnade husbilar
nya husbilar

(haha okej, jag har inte blivit helt jobbskadad, det är it-chefens order att göra lite reklam pga lite saker som vi dödliga inte förstår oss på ;) )

Jag kan väl likagärna inflika nu när jag endå bloggar såhär på arbetstid att jag strax ska åka och köpa lite god lunch på gröna grodan, men först måste jag bli klar med leveranspapprena!

hejrå!


Love, Lina..

Böcker på ingång.

2009-05-04 - 23:03:09
Jag var ruskigt trött i morse, uuuuuh (måndag!). Dagen har trots allt flytigt på bra, jag har tillockmed klickat hem två böcker från bokus.se, det blev: "Att välja glädje" och "Att älska som en porrstjärna"
Båda böckerna har fått massa bra kritik så de ska bli spännande :)



Här jämte chris hade jag kunnat tänka mig att ligga och läsa mina böcker :)


Love, Lina..

söndag

2009-05-03 - 17:30:27
denna söndagen har bestått av sovmorgon och spraya köksluckor. Köksluckorna verkar bli supér :) Roligt.
Denna helgen har varit väldigt lång, inte så konstigt iofs, var ju ledig i fredags. Det har inte varit den roligaste helgen, massa ledesenheter runt omkring. Oc jag har varit allmänt rastlös o konstig i kroppen.
jaja, eftermålningen så gickvi bort till affären sen har jag gjort pastasallad som vi nyss mumsat i oss, C kollarpå hockeyn. Jag ska nog gå ut på en långpromme tror jag, behöver det så jag blir lite trött.


Pastasallad alá Lina.
Pasta
Pesto
Roccula
Majs
Gurka
Tomat
Soltorkade tomater
Melon
Vindruvor
Kyckling
Fetaost
Avokado
Jordgubbe
:)


Love, Lina..

För varenda unge

2009-05-01 - 20:56:45

Som rubriken lyder så sitter jag i min stora soffa och kollar på Humorgalan - för varenda unge.
Tänk att det kan vara sådana stora kontraster mellan människor, vi är alla likadana och vi bor alla under samma himmel och solar under samma sol. Usch det är så hemskt. Och alla måste ta ansvar för sig själv och hjälpa sina medmänniskor, jag skänker 100 kr i månaden till en fadderby. Det kanske inte är så mycket, men skulle alla göra samma sak så blir det en väldig hjälp för behövande barn.
För att gå över till något roligare så är Robert gustafsson sååååå rolig, hahaha :)



Love, Lina..