birthday

2009-08-31 - 22:03:45

ikväll har vi varit hos Yuri och Sandra och lilla Milo och fikat och beundrat det lilla knyttet :) hur söt som helst! Det var hur som helst jättetrevligt och tiden rusade iväg, drack kaffe också, det var gott. Men jag får väl bunkra upp med nationalencyklopedin eller något inatt för jag lär väl ligga vaken ett tag i natt, haha!

Japp, och så var helgen över och det är ett helt år tills jag fyller år igen. födelsedagen firades med mina nära och kära, precis så som jag vill ha det :) Vi har käkat kräftor, umgåts och haft det jätte bra :) Roligt att träffa Carolinkusin också, det var så längesedan, har saknat henne. Vi har så mycket roliga och knäppa minnen. haha :)
Jag har fått massor av presenter också, verkligen massor. Tack alla! Mest tack för att ni ville fira lite med mig (okej, jag vet att det var för kräftorna ni kom, men vi kan väl låtsas, haha)
I söndags kom farmor och farfar över på tårta, han med en tripp till kungsmässan också innan jag och darling for hemåt..

HAR VARIT EN SUPERHELG MED ANDRA ORD! THANKS BUDDIES!!

skulle kunna skriva massor men jag visar lite bilder istället, får  inte ihop det riktigt idag.


blogg.se verkar inte ha sin bästa dag idag så jag får inte in några bilder, provar i morgon..



Love, Lina..

fredag

2009-08-28 - 15:42:08
Är hemma och packar, vattnar, fixar och donar. Ikväll åker vi mot västkusten och stannar över helgen.
I morgon ska vi fira min födelsedag litegrann med kräftor och annat gott :) Ska bli riktigt roligt, blir fullpackat schema i morgon, för mamma jobbar så jag (och pappa) ska se till att handla, hämta kräftor, laga ostpaj och göra efterrättspaj på förmiddagen, sen kl 14 ska jag på kalas och sedan på kvällen blir det kräftkalas hemma hos oss :)

Nu måste jag fortsätta, ska strax hämta upp chris på jobbet innan vi far. ciao!



haha!


Love, Lina..

torsdag

2009-08-27 - 20:13:47




Idag låg det inte mindre än två paket i brevlådan. Hur kul är inte det? :) Vad glad jag blev, och nyfiken!
Först fick jag ett start-kit av I.D bare minerals, med foundation, rouge, plus tre burkar till och borstar och något vitamin-rengörings spray typ. kände att jag behövde rensa ur allt gammalt äckligt smink och fylla upp med något bra mineralsmink, och vad passar inte bättre då än omtalade I.D ? :) Ska bli riktigt spännande att testa, fick med någon DVD om hur man bär sig åt ;) Kan behövas känner jag.

Sen i det andra paketet fick vi massor av skal till våra iphones, roligt :) Har inte fått min tele än men den kommer nog snart hoppas jag. Så kan jag byta skal efter dagsform ;) Guuuuuud vad nödvändigt kan jag känna. och gud vad roligt kan jag också känna.
Men vet ni vad jag känner just nu? Jag känner att jag ska stänga ner dumburken och ringa min moder.

Puss puss


Love, Lina..

onsdag.

2009-08-26 - 19:46:34
efter en lång och givande arbetsdag med möten och massor av ärenden är jag nu hemma och har slängt av mig allt vad tajta jeans och klackar heter ;) Härligt, att huset är nystädat gör ju saken bara ännu bättre :)
Sitter och myser lite framför datorn, älskling sover i soffan. Jag var tre sekunder från att somna innan men tvingade mig upp i sista sekund, bättre att somna gott ikväll även om det kändes lockande nu.

Ska nog göra mig en kopp te och kolla runt på  buke (en hästsida för oss hästnördar ;) ) Just nu är jag inne i en häst abstinens period! Åh vad jag saknar hästlivet. Jag saknar tillockmed att gå upp tidigt på helgerna, saknar att ta hand om blöta täcken och blöta hästar, saknar att ha något att ha ansvar för och som håller mig sysselsatt ungefär 24/7 :)
Därför är jag inne på buke och håller mig uppdaterad, och kollar annonser,  man måste ju få drömma lite, älskar att drömma mig bort ibland :) Dock brukar det vara så på sommarmånaderna, på vintern brukar hästintresset avta lite ;)

Samtidigt måste man lära sig att vara nöjd med läget just nu också, det gäller att leva i nuet och känna sig nöjd och glad över dagen som varit, komma ihåg allt man har och inte sträva efter allt man inte har hela tiden. mycket viktigt.
Jag har blivit mycket bättre på det, känner mig mer lycklig, har ett annat tänk när det gäller vissa saker och försöker att inte lägga massa dålig energi på saker som inte ger mig någonting. men självklart har man dåliga dagar, det har alla! Och det måste man ha för att kunna känna sig glad och nöjd. Kan verkligen rekomendera en bok som heter Att välja glädje. Den har gett mig väldigt mycket.

Just det.. te var det! Hejrå!




Love, Lina..

omelett

2009-08-26 - 19:09:27
omelett för 2 pers.

4 ägg
2 msk mjölk, eller vatten om man vill det.
en nypa salt
riven ost
lite örtkryddor eller vad man gillar.

vispa ihop allt i en bunke!

sen kan man igentligen ha i precis vad man vill, men jag hade:

Skinka
Paprika
Tomat
Lök
morot

Skiva/hacka grönsakerna och bryn i en stekpanna, häll sedan över äggsmeten och sänk värmen lite,
låt allt sjuda tills ytan är fast, ca 15 min ungefär. Man ska inte röra om eller så utan bara låta allting vara :)

WOILA! Så har man en god och enkel lunch!




Love, Lina..

tisdag.

2009-08-25 - 21:30:51

Pjuh, har just satt mig i soffan efter ett hårt träningspass, åtminstonde känns det så efter dammsugningen :)
Men nu är det rent och fint här hemma, fick tillockmed en lampa att funka som har varit trasig, kanon ju.
Tittade i skåpen och såg alla fina ljuslyktor och värmeljushållare som har skuffats undan nu i sommar, blev sugen så snart ska jag plocka fram dem så att jag kan mysa massor i höst och vinter med tända ljus :)

I morgon efter jobbet tänkte jag åka till ikea och handla lite tyg, ska bli roligt. Tänkte ha en rak enkel kappa i köket som farmor ska få sy upp åt mig. Blir nog snyggt i mitt nya kök sen. Hoppas på att Sandra och Juri är hemma i veckan så vi kan åka förbi med paket till lilla Milo, har köpt söta kläder :) Skulle kunna shoppa ihjäl mig på bebiskläder :))

Inatt somnade jag utan nattlinne, i morses vaknade jag med nattlinnet på. Haha, undrar hur sjutton det gick till igentligen, har drömt en massa konstigt så förvånar mig inte om jag tagit på mig det i sömnen, hihi.

Nu ska jag göra en liten omelett så att vi får lunch i morgon, ska dela med mig av några klipp från mina absoluta favoriter Mia och Klara. hahahah! Älskar dom!



Love, Lina..

thanks god im ingaged

2009-08-24 - 21:23:01
Hellu! Idag ligger energinivån väldigt lågt, är riktigt seg och det är jobbigt! Jag som hade planerat en kväll full med städning och handling. Jag har dock varit och handlat och städat toaletterna men det går inte snabbt inte ;)
Som nu tex, pausar framför datorn ;) Ajjabajja. hihi. Skyller på att det är måndag!
Chris fixar med diskmaskinen som är broke, så nu blir det som den gamla goda tiden med handdisk, stenåldersfasoner! Haha. Ne då, de gör mig absolut ingenting. Finns värre problem om man säger så.
Har handlat massa gott idag också så att jag ska kunna bli lite nyttig med smoothies, gröt, goda omeletter osv. smaskigt och enkelt :)
Har varit så duktig hela förra veckan och lagat mat och matlådor, utom i Fredags då jag var tvungen att fira med en sallad från gröna grodan. Godast i världen ungefär! Vet inte vad jag firade, men det finns väl alltid nåt :)

Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva idag, tänkte bara berätta om en läskig sak. Har läst om en tjej, och hennes kille gjorde slut bara sådär helt plötsligt, han var helt enkelt inte kär i henne längre, totalt oväntat. usch vilken mardröm, så i morses försäkrade jag mig att jag var säker på den fronten, det gick till ungefär såhär,

- Älskling lova att du aldrig gör slut med mig bara sådär utan förvarning, då skulle jag dö!
- Eh, nej, självklart inte, varför skulle jag göra det! Vi ska hålla ihop hela livet, vi är ju förlovade. Skulle aldrig lämna dig.
- Jaa, och är man förlovad så har man faktiskt rätt till 3 månaders uppsägningstid tycker jag! Vi bestämmer det, okej?

Nu ska jag fortsätta röja lite här hemma innan det är dax för sängen. God natt!


Love, Lina..

helgen.

2009-08-23 - 21:50:13
Helgen har infinnit sig i Båstad för min del! Har haft det lika bra som alltid, bortskämd med massa god mat och god fika. Igårkväll när vi skulle fika så fick jag helt plötsligt en massa presenter och tårta. Jag blev jätte överraskad och paff :) Finns så mycket fina människor, blir så himla glad och tacksam. Fick jätte fina presenter, en jätte cool spargris som jag länge suktat efter, två mysiga koppar, en jättefin termosmugg som jag kan ha med i bilen eller ha på jobbet tex, sen så fick jag den sötaste tesilen som ser ut som en jordgubbe :) Blev superglad för allting, och väldigt förvånad, har knappt tänkt på att jag snart fyller år :)

Sist men inte minst (eller jo han är ju faktiskt minst, hihi) så fick vi träffa lilla nyskottet Kenzo, världens sötaste lilla valp. Han e så himla go, som en liten dunboll. Busig som bara den, haha.

 


Love, Lina..

onsdag.

2009-08-19 - 19:27:02

idag var jag världens klantigaste, men det ska vi inte tala om nu. Jag har nog haft dom flesta känslorna som går att ha idag. Tex lycka när jag gick några varv på stan förut, utan stress :) Längesedan, dessutom var det en sån där hitta-massa-måste-ha-saker-som-dessutom-inte-är-så-dyra-dag.

Ni ska få se :)


Ett par supercoola höstskor, jag bara älskar dem. Dessutom sålde dom som smör så jag hade tur som fick ett par :)

 
En lång tshirt med paljetter och en svart ring, och body splash som luktar jättegott :) Allt från H&M



 
Två supersöta glassskålar, en till mig och en till dig :)

Nu har jag inte så mycket mer att förtälja mer än att jag ska städa och steka korv! Hej Hej



Love, Lina..

Darins tribute to Michael Jackson

2009-08-18 - 23:21:00
Är han inte helt galet jäkla duktig? Så himla bra! Blir så stolt, nästan som moderkänslor, haha.

Love, Lina..

tisdag

2009-08-18 - 21:35:32
åh jisses vad trött jag är, vaknade nyss upp ur min mjuka soffa. Jag total deckade i soffan förut, som om någon slagit mig med ett baseballträ i huvudet! Hoppas jag kan sova inatt bara:) återstår att se.

Jag har faktiskt inget intressantare att dela med mig av, ni vet ju vad jag gör på dagarna känns det som :)

Ett litet recept ska jag dela med mig av som jag gjorde igår, enkelt och gott :)

Fiskelycka.

4-600 g vit fisk
salt
Kelda sås "Tomato treat" (Finns bland creme fraishen och de för er som inte vet)
Oregano, färsk eller torkad
Ströbröd
Riven ost

Sätt ugnen på 225 grader, skär fisken i portionsbitar och salta runt om. Lägg fisken i en smord ugnsform. Häll över tomatsåsen och strö sedan över lite basilika, ströbröd och ett lager med riven ost. Och sjuts in i ugnen i 15-20 minuter :)
Servera med ris eller något annat som du gillar och en sallad eller kokta grönsaker. mums.


(Jag vet att jag inte är någon mästerfotograf, men det är så roligt att ta kort på det man lagar, och min kamera tar så bra bilder :) )

Nu måste jag dammsuga och hänga in lite tvätt! Ta hand om varandra, Puss


Love, Lina..

Måndag

2009-08-17 - 19:40:24
Måndag idag och första dagen på jobbet efter semestern. Det kändes otroligt nog helt okej att börja jobba igen, skönt med lite rutiner i vardagen och lite jobb så att hjärnan inte skrumpnar ihop helt och hållet ;) Lätt hänt annars när man är ledig och knappt vet vilken dag det är ;)
Har tagit itu med massor av post och papper idag på jobbet, skönt att få det gjort.

Vet ni vad? Folk verkar vara helt nojiga när det gäller the swine flue. Den fruktade svininfluensan verkar skrämma slag på folk, skulle nämligen köpa handsprit idag till jobbet och det är totalt slut överallt! Snustort på handspritshyllan på vartenda apotek. Jisses! Dom på apoteket sa att folk köper handsprit som galningar och att dem ligger efter i produktionen och vet inte när dom får inte den igen. Jag tror dock inte den är så farlig den dära svininfluensan, faktiskt..

Nu ska jag slänga in en firre i ugnen och slappa litegrann tänkte jag, rätt seg efter dagens jobb, gääääääsp :)

Lite blandade bilder från de senaste:


Måste ju visa en supergod kyckling&baconsallad jag gjorde en varm sommardag :) GOD!

Sanna och Marcus fest:
         


Love, Lina..

söndag.

2009-08-16 - 19:09:02
oj, dax att damma av här lite :) Har inte haft varken tid eller lust att blogga den senaste veckan. Vad har jag hittat på då? Bra fråga faktiskt. Vi har varit i Båstad och kollat på små söta hundvalpar, solat och badat, åkt vidare till varberg och fortsatt semestern med massa mys och lite party för Sanna och Marcus som också var i Varberg och ville fira deras giftermål med släkt och vänner. Mycket trevligt.
Denna veckan har flugit fram och i morgon är det redan dax för att börja jobba igen. Känns som att det har gått snabbt samtidigt som att det känns som att det var superlängesedan jag var på jobbet. Jag kommer vara som en död sill i morgon när klockan ringer för första gången på två veckor! UUUH!

Vi kom hem igår kväll,så idag har vi haft en tävtt och städ dag här hemma med hög musik och jag går faktiskt i myskläder och har gjort det hela dagen :) Var och handlade innan också och fyllde upp kyl och frys med massa gott :)

Jaja, ska ladda upp lite bilder från min lilla semester senare tänkte jag, nu ska jag göra annat.

tjohej!


Love, Lina..

torsdag

2009-08-06 - 20:38:05
Torsdag idag va? Blir aldeles vilsen på dagarna nu när jag är ledig :) Dagen har iallafall varit galet varm! 30 grader stod termometern på i bilen.
Lilla jycken här väckte mig med sitt ledsnaste gnäll kl 5.30 i morses, yeej! Var bara att stiga upp och se glad ut och gå på morgon promnix. haha! Behöver jag tala om att jag somnade om sedan? :)

Vi bestämde oss för att göra något kul av dagen så vi styrde kosan mot lilla staden Nora där vi åt Nora-glass och myste (svettades) i solen. Scooby charmade till sig ett kex av en dam som satt gämte oss, haha sötnosen :) Han vet när han ska plocka fram "hundögonen" och lägga huvudet på sne ;)
Vi strosade runt lite nere vid sjön som finns där och kollade på båtar och folk som badade. Scooby älskar att bada så han fick simma lite och svalka av sig han med :) Glömde dock kameran idag, suck!
Sen var vi på jobbet och kollade läget, vattnade lite blommor och annat.

Efter en kall dusch sitter jag nu på altanen och fördriver tiden lite i skuggan. aah, otroligt skönt.
Blir kvällspromme med vovven strax och sen ska vi äta lite bacon och kycklingsallad och kolla på film :)
JAG NJUTER AV MIN LEDIGHET :)  Hoppas det blir lite fint i veckan så att man kan fortsätta sola och bada och ha det bra.


Scoobydo igårkväll.

Puss


Love, Lina..

Måndag & Tisdag

2009-08-04 - 20:56:19
Igår var vi på gelleråsens motorbana hela dagen lång, chris och hans bröder och pappa åkte på banan med en bil de fått låna.
Jag åkte med våran kompis som också var där i hans bil runt den dära banan, oj vad de gick. haha. Jag gled omkring där inne i bilen och fick hålla fast mig i svängarna såpass att jag slet loss en plastgrej i all hast. Som tur var gick den att sätta dit igen :) Skit läskigt, haha!
Sen fick vi åka med Thed Björk (en duktig STCC förare) i en Ferarri scuderia 430 runt banan i ca 230 km/h, 170 km i svängarna :) Det var riktigt häftigt, vilka krafter!!! Kändes som jag åkte balder och uppskjutet samtidigt, hahah! Shit! Fick verkligen kämpa för att försöka hålla fast huvudet mot stolen! Ja, det kan man kalla en riktig åktur, eller nära döden upplevelse ;)
På kvällen åt vi lite kinamat med chris föräldrar som sov över hos oss och vi var riktigt sega efter en heldag ute på banan.

   

Idag har vi också varit på äventyr, jag och min Chris. Vi åkte till Stockholm idag för lite shopping och sådär. Jag har aldrig varit inne i Stockholms centrum så det var på tiden ;) Vi strosade runt vid hötorget och vidare mot hamngatan och NK och lite överallt. Gick ner i Källaren på NK och köpte med mig tre påsar te, det blev dessa smakerna:

Roobios Cheesecake - Ett rött te från Sydafrika med smak av citron och yoghurt. Dekorerat med blåklint och citronskal.
NK:s Champagne Cream - Ett svart te med smak av jordgubb, champagne och gräddvanilj.
Baileys - Ett svart te med smak av kakaoböna och gräddvanilj.

Ska bli spännande att slurpa på om kvällarna :) Köpte en stickad overzise tröja från Monki också. Det är mycket rea nu överallt så det var lite utplockat. Men det var så härligt att bara gå runt i lugn och ro och titta oss runt i storstan. Vi käkade lite på T.G.I Fridays innan vi åkte hemåt :) Har verkligen längtat efter en middag på T.G.I´s efter den goda Chicken Cesadillas i Marbella :)
Idag blev det dock saftiga revben med pommes och en massa glace på. mmmmmm gott!
Det var kort sagt en jätte rolig dag i stora staden, vill snart åka tillbaka igen.

Nu ska jag ut och springa en runda, sen blir det en dusch, pyamas, film och någon av mina nya te sorter :)

  
 

- Puss och Kram


Love, Lina..