Happy Halloween!

2008-10-31 - 15:33:29
Det är Fredag, och Nu slutar vi jobbet =) Vinterdäcken är på och vi styr kosan mot varberg i helgen, hoppas på en skön lugn helg med mamma o pappa!

HA DE SÅ BRA OCH TA HAND OM ER !



Love, Lina..

Det snöar !!!

2008-10-30 - 21:47:30
Första snön singler ner på örebros gator just nu. hihi.



Love, Lina..

Höst? Nej, vinter!!!

2008-10-29 - 18:20:04
Hej!

Usel uppdatering, jag vet. Men ibland blir det så, när man reser land och rike runt :)
Har varit i ängelholm en sväng, sön - tis.

Sitter på jobbet i stallkläder och väntar på att C ska bli klar för hemgång, nu är det tjocka jackor, halsdukar och mössor som gäller iaf här uppe! i morse var gräsmattan vit och vattenpölarna is. burr.
Gick bra i stallet idag som vanligt, R är så mysig och egen :) lilla puttenutte! På vintern är det alltid så svårt för mig att ta mig i kragen och åka hem från stallet, står alltid kvar och snackar skit med frivillig person :D Man kommer liksom aldrig hem, är det bara jag?

har fått två fest inbjudningar tills helgen, jättekul! Men tyvärr måste man boka mig några veckor innan nu för tiden! Så är det någon som fyller år eller vad som helst så säg till några veckor innan, jag kan inte spontangöra saker på helgerna längre, det är jämt någon som ska ha kalas, eller så ska man jobba osv osv. !!! deal? Känns liksom inte så kul att ofta tacka nej till roliga saker såklart. Men sånt är livet, på gott och på ont.

I helgen blir det iaf varberg, ska ha myshelg med mamma o pappa och chris :) Längtar!

Ikväll ska jag tvätta, packa upp min resväska, duscha, äta, intaga bästa plats i soffan för lite DH och tända massa ljus!

have a nice evening! 

xoxo


Love, Lina..

Höstlöv och 1 års kalas.

2008-10-25 - 13:46:28
Hej!

Idag har det varit städdag här på området så vi har sopat löv, hela sveriges lövsamling känns det som! :)

Igårkväll blev det mys med pizza och cola. Och Idol, loulou åkte ut :( Jag tycker den dära lila nissen ska åka ut han e så himla osäker och konstig.

Strax kommer de folk, sen blir det 1 års kalas för lilla N.

time to prepare!



Love, Lina..

under construction

2008-10-24 - 07:35:09



Love, Lina..

photoshop, min första bild :)

2008-10-23 - 22:07:21

orginalet


jag har lekt i photoshop :) börjar lära mig lite det är kul! (C tycker dock att vi ser mest sjuka/illamående ut på denna bilden, haha!)


Love, Lina..

Hej på er!

2008-10-23 - 18:49:01
Det var ett tag sedan det blev bloggat här så jag får nog damma av lite och uppdatera er! Har haft lite annat att stå i.

vet ni vad jag gjorde häromdagen? Grönsakssoppa med klimp! :D ååh den blev nästan lika god som mammas :) Ett par matlådor blir det med så det är ju perfekt!

Torsdag idag alltså.. Tiden går så fruktansvärt fort !! Kollade i min kalender på jobbet och endel grejer kändes som igår fast det var en hel vecka sedan!!! Undra varför tiden går så fort, har den alltid gjort det?

I helgen kommer hela släkten engstrand hem till oss och hälsar på, eller det är ett års kalas på lördag så det är väl mer därför. Städdag på området på lördag också, snaaaaaaaark!!!
Helgen efter denna är det alla helgona och då är vi lediga så vi har planerat in en tripp till mamma och pappa då, underbart!
Och helgen efter den helgen är det bröllop för Paulina och Abbe :) Ska bli så himla kul!!!! :) Ska ha en klänning som jag köpte i Marbella på mig, och jag har hittat ett par p.e.r.f.e.k.t.a skor som jag är så sugen på! Världens finaste! MEN! Det är spara som gäller now on så det blir inget med dem :( crap!



Nu ska jag umgås med C och plugga lite photoshop!

Puss


Love, Lina..

VILL HA!

2008-10-23 - 18:48:53


Love, Lina..

cant sleep

2008-10-20 - 22:26:53

Vid denna tiden på dygnet brukar jag faktiskt ligga i sängen och sova ! ;) Men ikke ikväll, är inte trött och massa tankar som svävar runt där uppe. suck. så kan det va ibland..
tog en kopp kaffe i förmiddags, kanske är den :) ni vet ju hur känslig jag är för sånt där, hihi.

har försökt mig på photoshop ikväll, min sega pojkvän får ju aldrig någon ny bloggdesign gjord till mig så jag fick försöka själv. svårt som tusan med alla miljoner knappar och symboler som finns i de dära programmet, och om man frågar om hjälp så får man bara höra "sluta fråga hela tiden då! försök lite själv!" MEN JAG GÖR JU DEEEEE!

jaha, vad hände nu då? nu blev hela texten helt fet.

i give up. gonatt



Love, Lina..

Lipvarning !

2008-10-20 - 18:00:18


Love, Lina..

Måndag och ny vecka

2008-10-20 - 07:55:20
Japp, då var det måndag igen. Gårdagen spenderades i västervik där jag och C och F jobbade några timmar. Innan vi åkte hem åt vi på en thairesturang. det va SÅ gott ! Jag åt Bambi goreng, nudlar med massa grönsaker och biff, kyckling, räkor mm. Sen körde vi hemåt, C och F tog varsin husbil och jag körde personbilen. Vi var väl hemma vid 22 tiden eller något. trött och f f frusen! Tog ju ett par timmar att åka, plus att vi mötte på massor med små kids på vägen! som sprang emellan bilarna, söta var dom :)

Håller på att koka pasta just nu till matlådor. Hade hellre legat och sovit under mitt varma gosiga täcke !!!!!! snoozade nog tio ggr i morse.

Nu ska jag åka för C ska visa nåt..pussssssss


Love, Lina..

cleaning day!

2008-10-19 - 08:20:38
Igår blev det som sagt en riktig städdag, hann dock inte med riktigt allt, men från kl 11 - 17.30 så städade jag hela huset, samt rensade ute bland blommorna. Så nu ser det riktigt snyggt ut överallt! Me like :)

På kvällen åkte vi över till C och M för middag, det blev supergod köttfärspaj och kladdkaka. slurp.

Ska äta frullebulle nu sen åker vi till v-vik och jobbar och det lär väl ta hela dagen...

vi hörs sen. puss


sängen bäddad för ovanlighetens skull ;)


Love, Lina..

Jag vet inte hur länge sen..

2008-10-18 - 10:44:18
..det var jag var HEMMA OCH LEDIG på en lööööördag :) ååh de är så skönt :)
C jobbar dock idag, tre timmar härifrån. I morgon likaså, plus jag, för jag måste vara chaffis.

Idag ska jag iaf bara vara och ta det lungt! Jag ska städa (!yes, please) bädda sängen, tvätta, vika tvätt, rensa ute i rabatten och krukorna, sopa löv, ta in utemöblerna, handla och om jag får tid över åka och handla lite höstblommor också, och om jag får ännu mer tid över ta en fika med Cathrin o co.

Nu ska jag sätta på lite musik och dricka upp mitt the, sen sätter jag igång!

ciao!


the hot and frieing beach in Marbella!


Love, Lina..

Mysfredag,

2008-10-17 - 21:06:03
ikväll har vi ätit kinesmat från världens godaste kineshak! Nämligen wongs. gott gott gott gott!! Nu sitter jag i min älskade skönaste soffa och småtittar på idol, Anna är grym! Hoppas hon vinner, jag gillar Kevin också. Det finns faktiskt två stycken Kevin jag gillar här i världa, en mini hemma i varberg också idol-kevin. så puss på dom!
C är i garaget och grejar, ni ska få se sen hur fint det kommer bli! Åh, nu sjunger Loulou, hon e så go :)

Nog om detta snicksnacket.. Vill ni förresten se mina söta mini-cyklamen jag köpte härom dagen? I love them! I wanna hug them :)

 

Hoppas att alla har en bra Fredagskväll! Puss


Love, Lina..

Fredag hela veckan!

2008-10-17 - 13:56:11
Ja, tack!

Har nyss käkat lunch, och fick massor med fiskben i min mun :( dumma fisk!
När jag var mindre och skulle äta fisk så sa mamma alltid "Nej i den här fisken finns det inga ben"
Men endå så fick jag alltid den stackars fiskens revben, höftben, lårben, nyckelben med mera i mig! tvi wale.
I-landsproblem?, yes it is, men det är ju åtminstonde ett problem.

Ska sätta igång och jobba det sista nu, sen börnar jag till stallet och rider i det fiiina, men kalla, vädret.

Hade nog inget roligare att komma med mer än att jag slutar om 1 timma och tio minuter :)



Love, Lina..

God kväll bloggen

2008-10-16 - 21:00:30
Nu kan jag börja blogga som vanligt igen! :)

I veckan har det väl inte hänt så värst mycket, har jobbat som vanligt och lite sådära, och varit ute och ridit o sådära..
Ikväll efter jobbet styrde vi kosam mot IKEA och inhandlade en stor hylla som vi ska ha på ena väggen i garaget, kommer bli superbra tror jag! Nu är det äntligen utrensat där med så att vi får plats med bilen!
Sen åkte vi iaf hem och nu kollar vi på tv och slappar i soffan, så himla underbart är det :) Har tänt lite ljus och sådära med, till kvällsmat blev det äggmackor och två koppar te, det satt som en smäck ;)

I morogn är det redan fredag, shit va fort veckorna går alltså!

Nu börjar Vad blir det för mat, favvo:)

Puss o Kram


Love, Lina..

Marbella 2008 forts..

2008-10-15 - 21:42:08
Dag fem, 8/10:

Idag när vi vaknade var det strååååålande väder ute så vi bestämde oss för att traska till stranden och ligga där och sola hela dagen. Men först gick jag och sanna till hennes skola, vi kollade datorn lite, åt godis och hon visade mig runt överallt :)
Senare på kvällen när vi duschat och gjort iordning oss så begav vi oss på ett led till Smallworld, ett litet cafe/pup typ som ligger precis vid sannas skola. Där hade vi sjukt kul! De andra drack varsin öl och jag drack världens godaste jordgubbssmoothie. muuuums! Vi spelade ett spel som heter "rocks on rocks" tror jag (se bilderna) och det var sjukt kul :) Sen vandrade vi återigen på ett led hem mitt i natten, läskigt!

               


Dag sex, 9/10:

Idag var vädret lite ostadigt, vi visste inte riktigt hur det skulle bli på himlen, men vi begav oss såklart till stranden endå. Till en början var det molnigt och blåsigt, men så fort solen kom fram kunde man steka på som vanligt :)
Jag och sanna badade i de galna vågorna, de var skit kul :) Jag tror hela stranden fick min uppmöksamhem när jag ramlade av vågorna :P hehe.
Sen gick vi till vårt favvo hak TGI, jag åt marinerade kycklingklubbor, cheddarcheesepotatismos, vitlöksmarinerade majskorvar och nån slags smörja. MMMMMM TASTY!
På kvällen blev det dax för utgång och hemvägen ska vi inte tala om. haha, de va de sjukaste jag varit med om på länge. jag och emma yrade runt och letade efter mc donalds som vi inte hittade, emma hade en riktig "guldkupp" som hon själv väljer att kalla det och lyckas få med sig fin fina souvenirer med sig hem, en blinkande stjärna, en "pung" och "säteskulor" som också är hennes egna uttryck :P (eller de kanske heter så?) Haha, jaja i survived och det är ju det viktigaste ;)
         

Dag sju, 10/10:

Denna dagen var det mulet, men varmt. Vi började städa efter frukosten i lägenheten, sopade, torkade gilv, diskade, städade toaletter, köket. you name it. Alla utom Sanna somnade en stund på dagen, jag vaknade efter en liten stund och joinade sanna, vi bestämde oss för att ta ett dopp i poolen trots blåsten och det mulna vädret:) Det slutade med att vi vandrade runt i hela området och provade alla pooler :D Vi letade efter den uppvärmda poolen som tydligen skulle finnas, men vi hittade den inte.. senare när magarna började kurra bestämde vi oss för att åka på en shoppingdag på La Canada, det var ju perfa iom vädret. Vi käkade lunch på något hak där och sedan gick emma och sanna till Ben&Jerry cafét och åt glass(!!!!!!<3) Vi andra gick på shoppingtur! Jessie hittade äntligen ett par skor och soffan köpte lite undies, och några toppar tror jag. Jag köpte en klänning till och underkläder och en topp och en blå stickad polotröja, jättemysig:) Åh shoppingen i Marbella var sååååå rolig! Efter ett par timmar massa brända pengar köpte vi med oss chips, ostbågar, dipp  och cola med oss hem. Vi hade en mysig myskvart! haha sen var de goda slut, med fem gamar så blir det ju så. Eftersom detta tog slut visste vi inte riktig vad vi skulle hitta på, så vi beställde lite mat att roa oss med för omväxlings skull. Kina mat på hemkörning :) Emmas kommentar om sofies kycklingsoppa var så kul "Sofie, vad är det där för diskvatten?" hahaha! (se bild)
Efter lite prat på balkongen gick vi och la oss allihopa. Den natten blåste det storm ute och regnade som bara den! Mysigt men läskigt:)

        

Dag åtta, 11/10:

Idag var det dax att slå ihop resväskan och åka mot flygplatsen igen :(
Vi gick upp tidigt för att hinna till flyget som gick 10.40. Åt lite frukost tillsammans och rensade undan de sista i kylen, lämnade våra nycklar osv. Det känndes verkligen jätte konstigt att sätta sig i en taxi och lämna kvar sanna ! Ville liksom ta med henne taxin också. jaja det var iaf jätte tråkigt att åka ifrån sanna, och varma  spanien. Det är verkligen så himla fint i Marbella, väldigt hög standard på allt. Finare än i Sverige många gånger. Och alla palmer och härliga växeter och blommor ! Ååååh! Massor med växtlighet verkligen, sjukt mycket. Vi hade tillockmed limeträd på vårat område:)
Flyget hem gick bra, hade fönsterplats även denna gången och sov mycket.
Det var inte skönt att gå ut ur landvetter och halka runt i löven och regnet i flipflopsen, men de var  skönt att träffa C och hela familjen som var samlad för middag hos mamma och pappa <3

   

Förresten! Var det någon som fick med sig min sony ericsson laddare med sig hem?


Love, Lina..

Marbella 2008 forts...

2008-10-14 - 20:12:22
Dag tre, 6/10:

Idag begav vi oss till stranden igen, det var underbart väder och vi låg och glassade hela dagen, vi gjorde en sand-kvinna också i sanden.  Hon blev awsome! Bikini och allt fick hon, hihi.
Sen så satte vi oss på en stor rund "säng" mitt på stranden, med massa kuddar och drack sangria, så härligt! Vi käkade lunch på stranden också, senare denna dagen åkte vi till La Canada, ett stort shoppingcentrum lite utanför Marbella! Jag köpte mig en klänning på min favvoaffär Blanco.
På kvällen kom sannas svenska klasskompis Louise över till oss och tjötade lite, sen åkte vi in till Puerto Bauns igen, de va kul, mycket folk ute och vi dansade och lattjade loss !

               

Dag fyra, 7/10:

Idag var det inte lika soligt ute, men fortfarande varmt. Vi gick till områdets poolområde och låg där och slappade och hade det gott, de va ju trots allt varmt i luften :) Emma hade återigen någon konstig åkomma så hon stannade hemma i sängen ;) Vi åt lunch på detta stället lite senare, 700 spänn gick det på !!!! för två sallader, tre club sandwich och fem vatten. hallelujah! .. Nåväl, senare på kvällen lagade vi mat hemma hos oss, det plev pasta carbonara a´la sanna :) supergott ! På kvällen åkte vi in till PB och tog en mysig liten öl. sen åkte vi hem och sussade så gott.

          

fortsättning följer...



Love, Lina..

Marbella 2008

2008-10-13 - 22:04:45

Jag har haft en otroligt härlig och rolig vecka i Marbella, roligast var det att få träffa Sanna igen, sen att vi kunde ligga på stranden och steka de flesta dagarna är ju guld det med. Jag njöt verkligen, jag älskar solen och värmen och jag älskar att utforska andra länder J I marbella utforskades det en hel del. Bargatan i Puerto Bauns blev noga granskad, likaså shoppingcentret La Canada ;) Hihi, skämt å sido, men det var riktigt skönt att åka bort!

Förutom stranden så har vi ätit en hel del, hehe. även lagat mat hemma i våran lägenhet, supermysigt var det.

Sen så har jag fått en rundtur på sannas skola, vi har spelat "rocks on rocks" på smallworld, druckit jordgubbs smoothie, drinkar och skrattat oss igenom en stor del av veckan. Här kommer lite dag för dag med bilder!


Dag ett, 4/10:

Vi lämnar varberg och åker mot landvetter strax efter 02.00. Flygresan gick bra, jag satt på fönsterplats och sov mig genom halva resan.

Väl framme på Malaga airport så försökte vi hitta bussen, dock gick den inte förrens om två timmar, så vi tog en taxi till marbella istället.

Väl framme i Los Narranjos de Marbella (som vårat område hette) så träffade vi äntligen sanna, och det blev kramkalas och en hel del tårar ! Vi letade upp våran lägenhet och den var superfin! Sanna fick sina presenter, en stor svensk godispåse av mig och en slags systerbok av sofie.

Vi hade kök med ugn, diskmaskin,tvättmaskin stort kylskåp och allt man kan tänka sig behöva (förutom osthyvel!!!). Det var ett stort vardagsrum med soffgrupp, tv och matsalsbord, stooor balkong med ett stort bord där vi tillbringade frukostarna, och två stycken solstolar också. Det var två kaklade toaletter, två sovrum med garderober och allt! Perfa!

Jag och jessie delade ett rum och de andra delade på det andra rummet.

Efter att vi hade packat upp oss och sådära så åkte vi in till Puero Baunos och käkade på TGI. Vi åt Chicken Casadillas (stavning?) SÅ smarrigt alltså, slurp! (se bild) Sen strosade vi runt i lite affärer och man blev helt manisk och ville köpa vartenda plagg, skitsnygga kläder och skor överallt ju! Men det blev ingen shopping den dagen.
Just det ja vi var på sannas skola också en snabbis någon gång här under dagen.

Vi åkte och handlade frukost, pasta, frukt, drinkmaterial osv på en mega stor affär och åkte hem till lägenheten igen. Vilade en liten stund och gjorde oss iordning för kvällen, hade lite pre-party hos oss, några klasskompisar till sanna kom förbi, senare på kvällen åkte vi in till Puerto baunos igen och sanna visade oss runt på uteställena!
                         

Dag två, 5/10:

Jag sanna och jessica begav oss till stranden och det var det härligaste minnet tror jag. Att få lägga sig på en handduk i ett soligt land och bara steeeeeka! Ååh de va så skönt J Vi lyssnade på musik, badade, spelade strand racket och sanna blev rastlös och busade runt som vanligt:)

På hemvägen åt vi på mc donalds för vi va så trötta och matta efter en dag på stranden. Sofie och emma mådde inte så bra av någon märklig anledning så dom låg hemma i lägenheten och sov den dagen ;)

Denna kvällen åkte vi in till Puerto Bauns och satte oss på en resturang och åt god mat, det blev pizza för min del, sen tog vi en ride på stan, kollade in hamnen osv. I hamnen är det bara en massa stora lyxbåtar och i hamnen ligger också en gata med bara butiker som gucci, armani, prada osv osv :) Lite fönstershopping blev det ;)

              

..fortsättning följer :)



Love, Lina..

update from Marbella

2008-10-08 - 12:08:39
Hola amigos !

Allt ar jattebra har i marbella! Vi solar och badar och ar ute och har det roligt!

Just nu ar jag och sanna pa hennes skola Les Roches, vi ska strax till stranden.

Nu maste jag dra, hors nar jag kommer hem igen.

Puss


Love, Lina..

Marbella baby.

2008-10-03 - 22:17:34
det pirrar i magen nu såhär innan resdax. är lite läskigt att åka hemifrån faktiskt, hihi.

jag har ställt klockan på 01.45, för klockan 02.20 kommer dem och hämtar upp mig. blev lite ändrade tider. Kommer jag ens kunna sova? :)

Hoppas jag har packat allting nu. jag har iaf pass, visakort, och lite euro och lite kronor. Det är väl det viktigaste.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv.

Vi hörs om en vecka när jag kommer hem, eller kanske innan dess också!



herregud vad jag kommer sakna min chriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! <3

puss puss, ha det så bra.


Love, Lina..

inatt åker vi till landvetter

2008-10-03 - 13:58:29
hej och hallå!

Är i varberg nu hos mamma o pappa. Robin och Miranda är här, vi har bakat bullar och spelat spel, miranda tyckte det var roligare att kolla på pippi dock :)

Idag gick jag upp ganska tidigt, åkte och handlade lite till middagen ikväll med ma o pa. Sen åkte jag till stan och var där lagom till öppningsdax, köpte lite småsaker, växlade pengar och köpte en grej till sanna, en ätbar ;)

jag fick verkligen smått panik förut. jag packade ur min resväska, rensade det jag kände att jag kunde lämna hemma, för att sedan packa i allt igen. Det fick itne plats !!!!!! Så nu får min rosa följesalagare lämnas hemmaoch jag fick ta mammas röda resväska som är lite större och lämna yterligare lite saker kvar hemma. Nu går den iaf att stänga. Dock väger den ett ton. hmm, det ordnar sig nog.
En på mitt jobb berättade att det var en tant som skulle flyga, och när hon skulle lägga på väskan på bandet, så la hon på sig själv på bandet istället för väskan, hahaha! Hon trodde att man skulle sätta sig där och åka vidare typ. hahah:)

Inatt åker vi =) klockan 2.45 kommer tjejerna för att hämta upp mig. Det kommer bli så grymt kul ! Det är jag säker på! Ska man ens gå och lägga sig ikväll? kommer endå inte kunna sova, kanske 1 eller 2 timmar isåfall.. aja det åretstår att se.

Jag bloggar ikväll innan jag åker :)
puss


Love, Lina..

mojäng

2008-10-02 - 14:47:04
Hej hopp.

Är still in Angelholm, men vi ska åka strax, i husbil tydligen som ska ner till örebro. Fast jag blir dumpad i varberg.
bara i morgon också sen åker jag till marbella! jag har ont i magen och resfeber! hihi. Men de ska bli kul som 17.
i morgon är det några ärenden på stan som gäller bara.

nu ska vi strax åka !

KYSS


Love, Lina..

skaune.

2008-10-01 - 20:59:11
godkväll puttisar.

jag är i übermyyyyyysiga skåne, vi kollar på idol och sådära, idag har jag och C jobbat, lyx att vi jobbar 9-17 här istället för 8-18 som i örebro :) Jag trivs verkligen så bra här i ängelholm/båstad. Både på jobbet och skåne i allmänt. Här vill jag bo när jag blir stor.
ska bara övertala C först som inte gillar skåne alls, får väl hota med något. Får väl suga på den karamellen ett tag och se om jag kommer på något bra, en hypnos kurs kanske.. ;)
Neeej då, det är inget fel på örebro, inte alls! Det är en jätte fin stad, verkligen! Och jag älskar våran lägenhet där också. men jag tror inte jag hade tackat nej, tror jag inte iaf. Att komma närmare familjen hade betydit väldigt mycket <3

Över till annat, imorse provade jag mitt mane N tail shampo och balsam som jag fick häromdagen när jag beställt en annan grej. hihi ett hästshampo som tydligen är jätte bra även för människor. undra vem som upptäckte det först? någon som använde sin kuses shampo antagligen ;) Och det funkade bra ! Kanske nåt man skulle testa närmare? vi får väl se.

Nu ska jag nog kolla klart på idol, mina favvos bland tjejerna är
1. Alice
2. Anna
3. loulou


puss o godnatt


Love, Lina..