GOTT NYTT ÅR

2008-12-31 - 16:28:45
till alla mina vänner och alla som jag inte känner!



/ snorbulan Lina


Love, Lina..

Båstad - Varberg

2008-12-30 - 17:50:23
Nu har vi rest tillbaka till varberg igen, vi är verkligen på resande fot för det mesta :) Mamma och pappa har åkt till min faster, för där ska dom ha överaskning för farmor och farfar som har 60 årig bröllopsdag på nyårsafton. Tänk, 60 år. Det är ganska bra gjort, det ska jag och chris också lyckas med !

Tänk vad roligt de skulle vara att åka tillbaka i tiden och gå på deras bröllop, se hur dom såg ut och vilka som var där och sånt .. jag skulle vilja leva på farmor och farfars tid, allt verkade så bra då :) man var hemma med barnen, mannen arbetade, barnen lekte mycket ute, inga datorer, inga mobiltelefoner så man jämt var nårbar. guuu va skönt! Ingen jäkla stress över allting!!! Men kude ta de lungt och baka bröd och kakor och laga massa god husmanskost och gå på symöte med vänninorna, och cykla på dans på lördagar, haha (inte åkte man bil då inte!) ... =) hihi. Men visst är det bra med datorer och telefoner också, såklart!

men men, nu tänkte vi snart beställa lite thaimat och kolla på någon bra film i vår ensamhet, kanske en gammal disney vhs :D
Vi äter asiatiskt ganska ofta som ni kanske har lagt märke till :) hihi, det är ju så gott!
Så det passar ju utmärkt med en semester tripp till thailand om sisådär 24 dagar :))

Nu åker mysbrallorna på iallafall! Vi är fortfarande lite snoriga och sådära ..

Tjoooo


Love, Lina..

God eftermiddag

2008-12-29 - 17:05:42

Hoppas allt är bra med alla, jag ligger i soffan och kollar på nåt läskigt sjukhusprogram med gunilla, nu bytte vi, nu visar dom hur man öppnar en campagne flaska och häller upp i glaset .. intressant, inte.
Alla fyra är lite halv krassliga med förkylningar och halsont, så idag var jag och c på en shoppingrunda på apoteket. Inhandlade lite snormedel och halstabletter osv. Sen åkte vi en vända på lite kringelikrok vägar och sånt, det är så mysig natur här i skåne, iaf i Båstad. Jag vill bo här ! :)

Jaja, i morgon åker vi till mamma och pappa igen, och firar in det nya året med dem, och min morbror m familj. Roligt ! Jag ska stå för efterrätten är det tänkt, och jag tror att jag ska göra en super god glassmaräng tårta med dajm som jag gjorde när Linda och dom var hos mig i sommras. Den var himla go den. Kan man förbereda dagen innan också, smidigt.

har ni några nyårslöften då? inte jag, får väl bli det gamla vanliga "börja träna" "äta nyttigare" .. ja, ni vet. :)

Hejrå!




Love, Lina..

hundra procent slapping

2008-12-27 - 17:43:30
Go kväll,

Herre jisses vad jag softar är i båstad, vi äter och jäser och bara har det bra och njuter av ledigheten.. Efter en god frukost idag åkte jag och chris till väla köpcentrum (hbg) för att ta oss en titt. Sjukt mycket folk, hittade nån tröja på rean men efter att jag såg hur kön slingrade sig i de flesta affärer så avstod jag faktiskt! Hittade dock en kjol en topp och en stickad väst, de var dock inte på rean.. Sen köpte vi med oss lite chai, cola och muffins och åkte hemåt igen.
En mysig dag som sagt..

Nu ska jag gå och göra fruktsallad :D


Love, Lina..

Juldagarna

2008-12-26 - 19:19:41


Hej!

Ligger i vår säng i båstad och kollar lite bloggar, kollar mest på bilderna snabbt, orkar inte läsa någon faktiskt. har lite blogg torka period just nu.

Hoppas alla har haft en bra jul, min var jätte bra och mysig. Men det är ju inte riktigt samma sak med jul och sånt dära nu som de var när man var liten direkt :) Men de visste vi nog redan. En kort resume av min jul dårå:
Julafton: Firades mestadels hos Linda m familj, vi åt kalkonmiddag, umgicks och hade de sådära kul och stojjigt som de brukar vara när vi samlas, vi öppnade julklappar och barnen lekte och grejade. Men först på förmiddagen tog jag och mamma en promenad till mormors grav och tände ljus, utbytte lite julkramar med tompe, anna och samuel som också var där. Jag och pappa hann med en fika hos farmor och farfar också <3
Chris firade i båstad med sin familj, sedan kom han och hämtade mig på kvällen, min finaste. Och nu så är jag ju som sagt i Båstad och myser med massa mat, fikor, och älsklingens syskon m deras familjer och hundar! Fem hundar har det varit här samanlagt, känns som att gårdshuset är en himla bra byggnad :D Men visst är det roligt att man är en stor familj.

I morgon blir det nog en tripp in till ängelholm och kanske en promenad med vovven.

Nej hörrni, nu orkar jag inte med denna dumburken mera, ska gå ut till sofforna och kolla vad de andra har för sig.
Ha de jätte bra allihopa, ta hand om er där ute!

Förresten!  Vila i frid världens mysigaste hårboll Rocko! :( Du fick ett långt och lyckligt liv och angelica gjorde dig till en underbart snäll och mysig vovve, hoppas du har det bra där du är nu och kan springa efter bollar och pinnar med en stark och frisk kropp igen!



Love, Lina..

Dagen innan julafton

2008-12-23 - 16:30:48
Dagen har varit bra, har varit runt och shoppat lite här och var med mamma och pappa, vad har jag mer gjort?
Bakat det sista julgodiset, vilket var jordnöts rutor. Sen har jag och mamma varit på blomsterlandet och lite sånt.
I morgon ska jag till mormor och tända ett ljus. Sen åker vi tll Linda m familj och firar jul =)

Ikväll blir det enligt tradition uppesittarkväll med lite julmat och första smakprovet på julskinkan och bingolotto :D
Hoppas C kommer snart, vi saknar honom här!!! Det blir ju ingen riktig uppesittarkväll utan honom ! <3

Nehe gott folk, nu ska jag återgå till julstöket. Eller, kolla på när pappa o mamma fixar rättare sagt=))

tjiho


Love, Lina..

cheewy chocolate gingerbread cookies

2008-12-21 - 18:46:11
Idag har jag och mamma börjat baka lite julgodis. Idag bled det kakor med pepparkakssmak och mörk choklad. Vi har faktiskt inte orkat smaka på dom för vi har varit hos farmor och farfar hela eftermiddagen och käkat kakor och bullar av alla dess sorter! hihi.


(bild från recept.nu)

Ikväll blir det thaimat eller kinamat. Känner mig trött som en gnu idag så de blir nog sängen inte för sent. I morgon bli det upp och hoppa tidigt för en utflykt :)

xoxo


Love, Lina..

lyckorus

2008-12-20 - 21:01:38
Hejsan svejsan.

Har alldeles nyss käkat middag med mamma pappa och chris. smarrigt värre! Strax ska vi nog se om vi kan kolla på någon film eller något, verkar inte gå nåt bra på TV iallafall. Jag har sex and the city filmen på datorn, dock vet jag inte om de går att koppla till TVn, saknar nog nån sladd. Har sett filmen två ggr redan men kan se den hundra ggr till :D

Nu vänntar godisskålen och sällskapet på mig så jag får nog bege mig :)

Ha en trevlig kväll, för det har jag :)


Love, Lina..

lördag !

2008-12-20 - 11:45:07
Hej hopp!

Härligt att vakna upp såhär på lördagsmorgonen :) Blev frukost med mamma och pappa och nu sitter jag här, dagens planer är att kolla upp massa julgodis som jag ska baka och handla ingredientser till det, hänga lite hos syrran, slå in julklappar .. sen får jag väl se vart dagen tar mig :) Älskling kommer senare också!

Blev utgång igår i varbergs stad. Det var det torraste jag varit med om på länge. Trots att det var jätte längesedan jag var ute här så var det så tråkigt! Usch, aldrig mera. Inget för mig, jag har roligare saker för mig på helgerna, tack. Förfesten var ju okej med vännerna och sånt, det är det som jag tycker är roligt. Resten klarar jag mig utan.

Nej nu ska jag avsluta min lilla klagomur, och återgå till mitt receptletende, det blir julgodis från Leila såklart :D Tror jag ska göra ginger cookies, nougatcrisp, knäck med vanilj och limesmak och jordnötsrutor! :)

Nu ska jag rota lite i skafferiet och kolla vad som behöver köpas!

tjoflöjt


Love, Lina..

Freitag

2008-12-19 - 16:43:06

Hej!

Idag känner jag mig lite varm och lite tung i huvudet på nått vis. Hoppas inte jag blir sjuk nu bara! På morgonen har jag varit på sjukan som vanligt, sen har jag och mamma åkt runt på lite ärenden och sådära, fixat lite saker. Sen har jag hunnit med en vända på stan med jessica och sanna också <3 kul att träffa dom !! Senare åkte jag med sanna till stallet, kul att hälsa på mitt barndomshem ;) bodde ju i stallet förr i världa. Efter stallet blev det en kaffe hos mig, roligt att sanna är hemma och hälsar på :) wiiie!
Ikväll får jag träffa lite andra fina flickor har jag tänkt, ska styra lite utgång, kan bli kul :)

Nu först blir de tacos med mor far jonte robin och miranda, ska bli mysigt.

I morgon kommer älskling hit :D SAKNAR DIIG! Och vet ni vad? Om lite mer än en månad åker jag till thailaaand ! :D Längtarrrrrr!

(undra hur många ggr jag har skrivit "kul" och "roligt" i detta inlägget :P)




Love, Lina..

Trött sliten och nu glad :)

2008-12-18 - 23:37:47
Sitter i stundens skrivande hos mamma o pappa! Har haft några upptagan dagar och kvällar, både jobb och massa hemmafix nu innan julldigheten o sådär. pjuh. Idag satte jag mig iaf på tåget och andades ut och somnade ganska snabbt, kändes så skönt att veta att man är ledig och kan pusta ut, va tydligen väldigt relaxande då jag somnade, helt slut i både kroppen och knoppen :o)

Dock blev det endel förseningar (SOM VANLIGT), fick bara hoppa av i borås och vänta i 1,5 timmar på tåget till varberg.... Jag kom hem kl 21.20 istället för 19.13 som va den normala iden. Åkte alltså i 6,5 timmar idag .. kul faktiskt, jätte kul. Jag var så jäkla trött o sliten, och kände bara för att komma hem till mamma å pappa och bara ta det lungt och sådär, kolla på TV, käka lite åså, men nej, inte det nej. Jag både grinade och svor jag var så jäkla frbannad alltså, och tttrrrööööttt !!  det är inte första gången sånt händer, inte andra inte tredje och inte fjärde heller... sist jag åkte tillexempel, då fick pappa hämta mig i göteborg för att tåg-jäklarna var försenade osv.. Har åkt tåg nu i 3 år regelbundet och jag tror allvarligt att MINST 50% av ggrna har jag varit försenad..

Grattis SJ för ett uselt 2008. Bättre lycka nästa år...

Chris fixade iaf så jag fick alla pengarna tillbaka, så det blev ju en gratis resa iaf. hade nog hellre betalt iofs och kommit i tid....... ni fattar inte hur sur jag var, min sista lilla livsglädje blåstes ut och jag ville bara lägga mig på backen och dö. haha. uuuusch.

Men nu ska jag inte sura över det, nu är ja ju här och allt är bra igen :) Ska lägga mig i sängen med lappen och kolla på lite tv program som jag håller på att ladda ner.

Nej, nu blir det sängen och lite snicksnack med chris. gonatt från en härjad Lina. (tack älskling för allt du gjorde förut, du är bäst)


Love, Lina..

Jul = stress.

2008-12-15 - 21:39:16
Jag har verkligen försökt att njuta och ha det mysigt såhär innan jul, handlat nästan alla klappar i god tid osv, men kan endå inte låta bli att känna lite stress nu såhär innan jul ledigheten, allt som ska fixas på jobbet, hemma, att jag åker en dag innan vi stänger, typiskt att dom inte hade någon tid på måndag nästa vecka ist när jag är ledig så jag hade kunnat vara med på avslutningen här på jobbet, och dessutom åkt med C ner ist för tåg! Men men så är det, Och problemet är nog inte att jag har så mycket att göra, utan snarare att jag snurrar till det så man inte får något gjort istället :P
Men det ordnar sig alltid. Dessutom vill jag inte vara borta från lägeheten så länge i streck, funderar på om man kunde klämma in en hemresa mellan jul och nyår... äsch, det ordnar sig.

Ikväll blev det lite julklappsshopping med Cathrin o co. trevligt :) Har aldeles nyss slagit in alla mina julklappar och sådära :)

Nu hörrni, bjuder jag på en bild på the worlds greatest (L) och jag!



Love, Lina..

En ny vit vän såhär på söndagseftermiddagen

2008-12-14 - 15:41:59
   

Love, Lina..

Lucia

2008-12-13 - 15:54:09
Heeej!

Har nyss kommit hem, tog en promenad in till stan i morse och sen har jag oh C varit och handlat lite, blir rotfrukter i ugn och fläskfile och sallad ikväll. mmmm! Sen kommer sandra och yuri över och joinar oss med godis och faddergalan kväll :)
Idag kommer sanna hem från spanien, tråkigt att jag inte är där faktiskt,kommer nog bli en toppenkväll ikväll. Men vi får väl hoppas dom klarar sig någorlunda utan miig och att nästa vecka blir toppen då med, för då åker jag hem och kan träffa henne då istället.

Nu är jag riktigt seg och go i kroppen så jag ska lägga mig och läsa min nya tidning jag handlade och äta nåt. im starving over here!

ha en bra lördag, och missa inte faddergalan ikväll!


parklyckevägen aldeles nyss, massa snö! :) 


Love, Lina..

Konsert

2008-12-12 - 20:44:04
Konserten igår var helt underbart bra ! Vilken sångröst människan har! Han sjöng massor med jullåtar, en svensk version av hallelujah (favvo), en gosspel kör sjöng med i några låtar med mera. Åååh de var sååå bra ! Peter har nu mer två nya fans :) Jag och C!


Idag är det Fredag, och jag har varit till stallet i eftermiddag, red ut i vinterlandet :) och nu ikväll blir det finalen av idol (får man ju bara inte missa). Sen blir det nog film, glass och massor med mys. C har varit bortrest i affärer nästan hela veckan så vi får ta igen lite tid tillsammans i helgen då vi båda är hel-lediga!

Det är så himla mycket snö här ! Har skottat två ggr idag utanför dörren :) det är såå härligt ! Ska ta ett bildbevis i morgon.

Nu IDOL!


Love, Lina..

bullsen klara

2008-12-10 - 21:41:22
Bullarna klara! Måste säga att det var inte jätte goda, tror det är kominationen saffran och choklad som jag inte gillar riktigtt. Men andra gillar dem säkert ! En bulle gick ner iaf :) Och det var superkul att baka såklart. Allt kan ju inte bli favoriter.

Min älsking är hemma nu, wiiie! han blev glatt överaskad över granen och lite annat fix och don som jag och mamma har haft för oss, hihi.

 


Love, Lina..

Julkonsert

2008-12-10 - 20:09:51
Hej bloggen,

sitter i väntans tider, dels väntar jag på C som bör dyka upp närsom och dels på min bulldeg som hållerpå att jäsa :) Bakar bullar med saffran och nutella.

Idag åkte min  mami hem, buhu! Nu är det så fint här, det glänser överallt. Det gör det jämt där mamma befinner sig ;)

Efter jobbet idag tog jag en promenad med scooby, skönt. Har jag förresten berättat att jag hade lilla minivovven rosie här i söndags? Passade henne nästan hela dagen, vi busade och sådär, och somnade i soffan båda två :) myspys. Hon fick följa med och hämta mamma på stationen och mamma blev förälskad i denna lilla varelse (jag med) hehe.

Imorgon kommer nästa lass och hälsar på, vi ska på julkonsert i morgon kväll, Jöback så då kommer alla icke örebroare och sover hos oss som vanligt :)!

Nu TV, sen bulldeg.

 


Love, Lina..

mamma o jag

2008-12-09 - 22:42:34

mammi är här hos mig så det bli inte mycket bloggande av :) när jag har jobbat har mamma lagat mat, städat fixat och donat här hemma :) nu är det super mysigt.

idag har jag passat scooby på jobbet, sen åkte han hem och jag åkte från jobbet vid 15, sen har vi farit runt runt och vimmlat med vår lilla räserbil jag o mamma, vi har huggt gran också ;)

Nu kollar vi på en jätte bra film, äter popcorn och dricker glögg, mys.

Nu börjar filmen igen,

   


i morgon åker mamma hem :( trist ! Men C kommer hem  morgon från tyskland så det blir ju bra iallafall :) :) Mitt hjärta!


Love, Lina..

Dagens

2008-12-08 - 20:15:47

dagens låt: If heaven was needing a hero
dagens klädsel: Jeans, svart tröja, vit skjorta.
dagens skor: svarta stövlar
dagens frisyr: Utsläppt
dagens mat: pizza från gårdagen, mos med falikorv.
dagens händelse: Marieberg med mamma
dagens planer: Uptäcksfärd med mammi
dagens vill ha: först en riktigt vit jul, sen sol och bad
dagens saknad: Chris
dagens tråkigaste: vädret

dagens dummaste: vädret
dagens finaste: jaaaaag såklart ;)
dagens köp: lite inredningssaker
dagens godis: inget än sålänge, räknas chai latte?

dagens mående: bra, lite trött och seg
dagens äckligaste: på radion när dom sa att en kille hade käkat findus färdigrätt och hittat en brun 3 cm snigel (troligen har han värmt den i micron tillsammans med maten *uuuuurk*)

dagens sötaste: jaaag, haha.

dagens komplimang: jag sa att mamma gjorde det goodaste moset ever!
dagens lycka: att jag har det så bra!
dagens kärlek: kärlek till allt och alla, idag är jag extra generös ;)
dagens stora bilresa: till jobbet *spänning på hög nivå*
dagens dryck: vådis
dagens span: dog whisperer
dagens telefonsamtal: Emma !

dagens bästa: att mamma har fixat och donat här hemma

dagens känsla: julkänsla



Love, Lina..

Britney - for the record

2008-12-06 - 18:08:13
Amerikansk underhållningsdokumentär från 2008. Popsångerskan Britney Spears berättar för första gången om sitt liv och de senaste turbulenta åren. Programmet följer henne under inspelningen av hennes senaste album och när hon förbereder sig inför sin comeback.

Inte missa ikväll på 4an ! Själv ska jag spela in och kolla på när jag kommer hem inatt!


Love, Lina..

En lördag på vift

2008-12-06 - 17:01:32
Heeeeej!

Skönt med lite sovmorgon idag :) var ju iofs en lugn kväll igår med pizza och idol! Spännande att se Alice och Kevin i finalen, båda har varit favoriter, men jag tror de lutar åt Kevin för min del. jaja, nog om det.

Jag har bakat ett pepparkakshus idag:) kul!




Ska snart fixamig lite, fest hos en kompis ikväll. Helst skulle jag vilja vara hemma och mysa, men man får väl ge sig ut, blir nog jätte roligt.

hörs!


Love, Lina..

KEVIN !

2008-12-05 - 21:49:06
Ååh, både Kevin och Alice är sååå bra ! Dom lär ju gå till finalen, lätt! Men Kevin måste ju bara vinna ! Han e grrrryyyyymmm!

Hejja Kevan!


Love, Lina..

myskväll i stallet

2008-12-05 - 17:46:13
idag har det varit riktigt ruskigt väder! regn/snö blandning av något slag. Ravelli vad blöt och han fick enorma styltor av den blöta snön så jag bestämde mig för att vara inne i stallet och mysa istället. Han fick sitt mjuka fleece täcke på och jag pysslade lite med honom, flätade manen, borstade bort lera från benen, matade med morötter och sådära .. Min jacka blev jätte blöt idag också, och det beror inte på vädret, utan på att R tyckte jag var skitig eller nåt så han slickade hela högra ärmen, axlen och delar av min tröja, och mina händer osv. hehe. låter väl mysigt med lite hästslem, jag tycker det. :) Tooookiga pålle, jag älskar dig!

Nu har jag nyss kommit från stallet, är på kontoret och ska hämta upp C, har nämligen swichat om till sportbh, svarta mjukis och min gula tshirt med cupcakes på. så jag är med andra ord fit for fight för lite badminton !!! Jag tror C känner sig riktigt hotad inför matchen ;)

Jahapp, nu är det äntligen fredag och helgen är framför mig, härligt!

nu ska vi åka .. see ya


Love, Lina..

desperate housewives

2008-12-04 - 21:28:37
åh, det är SÅ bra, jag och C bäddade ner ossi soffan och kollade nårra avsnitt förut, igår också.. och i förrgår..och.. :)
jag vill så gärrna berätta vad som händer för er som följer tv:n :P Men de vore ju dumt. då kanske man får sig en smocka!

kollar just nu på ett program där dom lagar sushi, det är jätte fint! färgglatt och härligt, ska nog prova någon gång, har sett ett sushi ställe i stan, east west eller något sånt, undra om de är bra där? .. blir man mätt på dom där små rulltårtorna tro? ser smarrigt ut iaf.

I morgon är det fredag igen, härligt, tänka bygga mig ett pepparkakshus, baka lite lussebullar och mysa runt i mjukisbyxor. På lördag ska vi iofs på avskedsfest, men jag ska köra, och C ska åka till tyskland i några dagar och åker på söndag. Mamma kommer på söndag också =) så jag får väl stada lite så de blir fint, hon lär väl skura runt här endå i dagarna, men men :) ska bli mysigt att ha henne här, hoppas pappi kan komma snart också. men jobba bör man annars dör man.. man blir ju fattig åtminstonde.

hej svej


Love, Lina..

The christmas song,

2008-12-03 - 18:46:03
by alvin and the chipmunks :)

En kort sammanfattning av dagen kanske vore på sin plats. jag har jobbat som vanligt förstås, skrittat ravelli, ravelli ville inte skritta, har ett paket på posten att hämta ut också, får bli i morgon. spännande. mamma kommer till mig på söndag, wiiiie :) nu ska jag äta kvällis. pumpaleeens!


Love, Lina..

torka

2008-12-02 - 19:12:18
har lite bloggtorka för tillfället.. får väl se om den kommer fram snart igen. Får väl hitta på något roligt för er att läsa snart,

tills dess, må bäst



Love, Lina..