Lediga lördag

2008-11-29 - 21:22:58
Åh, jag älskar när vi har en helt ledig lördag tillsammans, jag och chris <3 vi har myst och tagit de lungt, städat lite, lyssnat på musik, busat och bråkat, satt upp den sista gardinen på övervåningen, handlat o sådära.
I morgon ska vi på barnvälsignelse för lilla E så chris föräldrar + syster m pojkvän är här ! Vi gjorde en smarrig potatisgratäng tills dom kom och så har vi fikat lite kladdkaka o sådär. mycket mycket trevlig ska ni veta :D

vet ni? idag skar jag mig jätte djupt med en kniv i fingret :( aaagh. de va verkligen djupt också, slutade aldrig blöda, värsta öppna skåran som jag var tvungen att trycka ihop liksom, så nu vet ni det också:)

Nu ska jag fortsätta umgås med de andra, kände bara för att skriva en rad när jag endå skulle kolla en annan sak.

Ha de så braaaaa allihopa !


(övervåning och de nya "gardinerna". ursäkta den usla kvaliten på bilden)


Love, Lina..

blandning mellan chihuahua och häst?

2008-11-28 - 21:06:59
Haha, alltså jag kan inte sluta skratta när jag ser denna otroliga hästras som jag inte visste fanns, rasen heter paso fino tydligen och har en speciell gångart som ni kan se på videon. haha, ser läskigt och roligt ut, mest roligt. En häst med chihuahua gångart eller något. haha gud va jag skrattade förut, så kul är det inte ens,jag är nog mest övertrött :) vissa blev tillockmed arga när dom såg denna knasiga gångart, hopps ni inte tar illa upp. De går inte fort här inte, inget att rida på långritt med iaf :P

Love, Lina..

sköna sköna fredag!

2008-11-28 - 19:03:50
Sitter hemma hos en kompis, de blir pizza, godis. ostbågar och ps3 ikväll. slappt och skönt såhär på en fredag.. har med mig en bok också som jag tänkte läsa sen när de andra spelar. No stress med andra ord. Känner mig lite seg och trött i kroppen med, får hoppas jag inte blir sjuk bara. skulle ju vara lite tråkigt.

Var i stallet förut och Ravelli är inte riktigt kry, lilla gubben. Ingen feber verkar de som iaf, svårt att säga dock då vi inte riktigt vet hans normala temp.

Ne, nu ska vi gå och hämta pizza snart hoppas jag.. hej hopp


Love, Lina..

framtidens visioner

2008-11-27 - 21:46:54
:)

       

Ett stort rött typiskt svenskt hus, med mycket natur och ett stall med hästar, ett dussin ungar och en drös med vovvar :P


   

Här i vårat timmerhus i Kanada ska vi bjuda familjer och vänner över jul, vi har gott om plats för alla och några gäststugor, åka skidor och leka i snön hela dagarna, på kvällen sitter vi med filtar och varm choklad vid den öppna spisen :)

Roligt att drömma sig bort utan gränser, hihi. Visst verkar det mysigt?


Love, Lina..

God Jul, säger jag idag

2008-11-26 - 22:43:20
Hej hopp!

Massa snö smälte bort idag pga 4 plusgrader ute :( Men men, vad gör de? Den är ju inte oersättlig om man säger så :)

Har haft ett supersug efter att damma fram julsakerna, så ikväll efter stallet kunde jag inte hålla mig! Har haft jätte roligt här hemma med att plocka bort och plocka fram, hihi. Dessutom är C i ängelholm så jag har hållt mig sysselsatt :)

Här kommer lite halvsuddiga och mööörka bilder på liten del av mitt julstök,

Köksfönster
   


Hallen
 

Vardagsrum
 



Nu ska jag faktiskt sova, är trött som tusan. God natt då!


Love, Lina..

Julshow med Peter Jöback

2008-11-26 - 07:44:58


Den 11 December kommer Jöback till örebro så då ska vi på julshow med jobbet, ska bli väldans trevligt :)


Love, Lina..

a doggy day

2008-11-25 - 20:00:32

idag var det en liten chihuahua bebis på besök hos mig på jobbet :) Rosie heter denna lilla skönhet, hon är 12 veckor gammal! Jag fick passa henne en stund medans L gjorde något ärende. Hon nosade omkring på mitt kontor en stund, sen somnade hon så sött i en bädd jag hittade här, Guccis gamla bädd tror jag =) myspysigt var det iallafall. Åh, vill ha! :) Får alltid ett jag-måste-ha-begär när jag ser små valpisar. hihi.
Innan hemgång gick jag ut med Scooby i snön, han va så söt när han fick snö på nosen :) tokisen!
En riktig doggy day med andra ord ;)

Nåväl, nu har jag gjort matlådor bestående av lax, potatis, hollandeisåsoch kokta grönsaker. gott! Damsugit har jag också gjort, så duktig så ;)

Nu blir de rostade mackisar och min trogna tv som alltid sitter där på väggen och väntar på att jag ska titta på den.

go kväll



en slumpvald bild från i somras :)



Love, Lina..

vaccinationsdax

2008-11-25 - 07:56:11
aldeles strax ska jag och chris iväg till capio läkargruppen, vi ska få vaccin inför resan! Ett steg närmare :) snart åker vi ! weeeee!



Love, Lina..

Julafton om en månad

2008-11-24 - 19:13:43
Ja, om en månad är det julafton och jag sitter antagligen mitt uppe i Paketöppning eller något :D Och här har det snöat och blåst hela dagen, dvs ett riktigt yrväder! Mysigt enligt mig :) Åh, det är massor av snö nu ! säkert 2 dm iallafall!

Kom att tänka på stallet för massa år sedan, när vi repade till luciapjäsen(och luciatåg?) vi hade i lilla manegen, med hästarna. haha, vi var nog dom jävligaste fjortonåringarna på repen. vi tyckte det var roligare att flamsa runt och göra allt utom det vi skulle. haha. skapligt irriterade för de andra. usch och fy!
Jag minns att jag red på sindie och spelade prinsessa under pjäsen, och jag hade en lång spetsgardin runt min hals som låg ner över sindies bak, fint :) Jessica var hovnarr hahahaha! och Linn var väl trollet tillsammans med hälge om jag inte minns fel :P sanna o sofie vad spelade ni nu då? De va väl två prinsar som fightades om mig eller nåt sånt.. Sen minns jag att vi hade en stor svart häst som kallades älgen (?) som luciahäst, vem var det som va lucia? någon som minns? Amanda sjöng högst av oss alla, plus att hon sjöng fel. hihi tookigt!

Nej hörrni, nu ska jag kura ner mig i soffan igen, fryyyyser ! Ska värma mig med ett täcke och en C!

Ha de bra !


Love, Lina..

Lördag, en bra sådan.

2008-11-22 - 18:57:44
Hej !

Gårdagen var trevlig, kul folk och sådär, dock är de ju alltid lite scary när man inte känner någon, hihi. Sån är jag. Meen som sagt, de va helt okey!
Idag skjutsade jag C till jobbet vid 10 och åkte direkt ut till stallet. Lite brodd på bara och det var en perfekt riddag ! Kallt, snö och en klarblå himmel, hur härligt som helst !!! Hoppas de forsätter vara minusgrader så de kommer mer skön snö som lyser upp så fint :)

Efter stallet hämtade jag C igen och jag tog en varm dusch, frös som bara den. sen kollade vi på lite avsnitt och som väntat somnade vi i soffan, vaknade upp efter nåra timmar och tog en promenad till affären, nu ska jag sätta in bakpotatis i ugnen, till det blir det fläskfile hade vi tänkt, C är grym på att laga kött.


  

See ya!


Love, Lina..

Unna dig något gott i helgen?

2008-11-21 - 17:07:20

Kladdkaka med Polly,

3 ägg
2 dl socker
200g choklad (helst mörk choklad, blockchoklad)
100g margarin
1/2 dl vetemjöl
1 stor påse polly
Hackade nötter/mandel (om man vill)

Sätt ugnen på 175g
Vispa ägg och socker pösigt
Smält blockchokladen och margarinet tillsammans.
Blanda allt och tillsätt mjölet, pollypåsen och de hackade nötterna.

Grädda i en bröad form i ca 25-30 min beroende hur kladdig man vill ha sin kaka.
Serveras ljummen med vaniljglass eller lättvispad grädde! Njut!



 

Bjöd på denna på jobbet idag :) De flesta ville ha receptet ! TIllockmed Ann som inte är så förtjust i sötsaker annars tyckte den var super god ! Try it on !



Love, Lina..

FREDAG !

2008-11-21 - 16:58:33
Hej fadderej!

Stallet får bli i morgon istället, då kan jag ju dessutom rida lite längre innan de blir kolsvart ute. perfa ju.
Har gjort mig lite iodning inför ikväll, hoppas det blir roligt och att det är lite roligt folk. Har ingen aning, förutom jessica då. Dessutom av alla dagar så har jag fått en vagel i ögat :( Chris säger att jag ser ut som någon sorts cyklop !

Hoppas alla får en bra fredagskväll, och ta hand om er.


cyklop :(


Love, Lina..

I väntans tider

2008-11-20 - 19:56:32
chris är äntligen på väg hem från mötet i skåne :) äntligen var väl att ta i, han har varit borta i en dag :P jaja.

Som vanligt på kvällskvisten sitter jag framför tvn och har ätit lite kvällis. samma som igår. Kom hem för inte så länge sedan,var en sväng i stan efter jobbet, kollade om jag kunde hitta något på zara för mitt presentkort, men hittade inget direkt. När man verkligen kan shoppa så hittar man inget, när man inte kan ja då är affärerna fulla med kläder och skor som man nästan bara måste ha. Tycker inte ni? :) Hittade lite smått på H&M, en topp och ett fint nattlinne, typ rosa/biege i siden med spets. gulligt, och billigt. H&M är bra att ha när man ska ha något fint för rimligt pris tycker jag.

I morgon ska jag faktiskt iväg på tjejfest! Eller rättare sagt sex party, enligt jessi :) Ska bli roligt! (sexparty = party där det kommer dit någon och visar saker som man kan köpa, typ som smink party, tupperwer party osv) Inga konstiga missförstånd tack. Hehe aja de kan nog bli spännande :)

vad kommer på tv ikväll då tro? jag kolla det, och ringa mamma!




Love, Lina..

19 november.

2008-11-19 - 19:04:14
Idag har det snöat massor ! Stora fluffiga snöflingor har singlat ner! och det ligger kvar än så länge. Hoppas verkligen att det kan fortsätta så! Tänk vad härligt med en riktig vinter, med minusgrader, massa snö och sol :) Blir så mycket ljusare och finare. Det kommer väl knappast hända men man kan ju alltid hoppas.

Red ut i snön ikväll, Ravelli tycker de är lite läskigt när det är så mörkt bara. synd att jag inte hade med mig kameran, glömmer jämt den när jag ska till stallet.

Är ensam hemma ikväll, C har åkt till ängelholm, men han kommer redan i morgon igen. längtar redan!  Så jag sitter i soffan framför tvn och har nyss ätit tomtegröt med kanel på :) Och idag kommer Leila kl 21. Missa inte ! Men först, judys domstol och dr phil :)

GRATTIS SOFIE PÅ 20 ÅRS DAGEN ! Hoppas du har haft en jätte jätte bra dag finaste kusin!



Love, Lina..

maggrunk

2008-11-18 - 18:53:36

råkade det slinka ur mig när jag skulle säga raggmunk :) ibland blir det ganska tokigt.

kvällarna har spenderats i trappen faktiskt, vi håller på att sätta upp lammellgardiner. Vi har nämligen köpt sådana till fönstrena i trappen som vi håller på att sätta upp. och det är inte det enklaste, för de första så är fönstrena inte raka utan dom är liksom vinklade längst ner, så man måste klippa och mäta varenda länga så att det blir jämt längst med fönstret, sen så är det höööööögt upp dom dära fönstrena sitter plus att trappen är vriden så de är itne de lättaste att ta sig upp dit och sätta fast dom! men C är så bra på allt så vi klarade den första igår. jag är mest bara ett socialt stöd :P Nej, jag klippte faktiskt av alla lammeller när vi hade mätt upp dom, och jag håller i stegen när C klättrar upp.

Igår skakade jag på stegen lite när han stog längst upp på den, han frågade va fasen ja höll på med, men jag skulle ju bara visa honom att den är stadig så han slipper oroa sig :o)

När vi ändå höll på igår så satte vi (läs: chris) en krok i taket där vi ska ha en stor stjärna :) åh kommer bli så fint ! Ni ska få se sen när de är klart ! pappa måste bara hjälpa att fixa uttaget, för den passar inte ihop med sladden. typ.

lamellgardin!

För övrigt så tänkte jag gått på ki balans igår på friskis, och jag tänkte gå på danspass idag .. men jag är för slöööö! jag är så himla trött, och jag är säker på att de beror på att den mörka tiden på året har kommit ordentligt nu.. det är skit jobbigt att vilja massor men att inte orka! får väl se om man kan införskaffa sig lite vitaminer eller något kanske.


Love, Lina..

lunch break

2008-11-17 - 13:51:14
Dåligt med update under helgen, har haft det så mysigt och roligt i helgen så jag har inte kännt för datan alls! skönt.

I lördags for jag mamma o linda till gekås kl 8 på morgonen :D Det var redan då smockat med bilar så vi ställde oss vid netonnet. Det var sjukt mycket folk alltså, fick halft panik ett par ggr! GAH! Men fick köpt massa bra saker :) Juklkappar till nio barn och lite småsaker till mig. :) skönt att ha de flesta klapparna klara.
Senare på eftermiddagen åkte jag sis och alla barnen till farmor och farfar och fikade, mys. Jonte och robin var så roliga, haha, linda hade mord i blicken. hahaha! busungar!
på hemvägen satt miranda i bilen och sa "pippis pappa åker till SÖDEEEEJ HAVEEET!"  :D SÖT!

saknar redan mamma o pappa o resten av familjen! saknar dom mest jämt faktiskt!

nu back to work.


Love, Lina..

Konversation med söta grannar

2008-11-14 - 17:48:03
*knackar på dörren, mamma öppnar*

Granne - Jag måste få låna din karl agneta !!!

Mamma - jaha, vadådå?

Granne - De har gått en pröpp, jag skulle blåsa håret vettu och så gick pröppa! De är kolsvart så du kan la ta med en ficklampa tomas (min pappa) om du har, annars har jag ju ciggarett tändaren vi kan lysa med!

pappa - ja, jag kommer över och tar med en ficklampa

Granne - Ja, harregud, jag skulle blåsa håret vettu, ochså gick det en pröpp! Nu vågar jag ju inte använda den fläkten (läs:hårblåsen) mera. Agneta har du en fläkt jag kan få låna?


hahaha så himla kul tycker jag :) Hon tjötade på som ett litet yrväder. hihi.

Nu ska jag åka och häma thaimat! sen blire godis och idol ikväll!


Love, Lina..

Fredag, med regn och rusk

2008-11-14 - 10:11:02
 HEJ!

tyckte att de såg så trist ut med ett insiderinlägg överst på sidan så jag få väl skriva lite roliga och posetiva saker istället =) Typ att det ösregnar och jag höll på att blåsa bort i morse när jag skulle åka till sjukan. och att der kliar fruktansvärt mycket på mina armar efter sprutorna, sen så hade mitt frikort gått ut så jag fick betala 260 spänn för sprutorna idag, yeeey.... Annars äre bra :)

Jag och mamma åt lite frukost tillsammans för en stund sedan, och löste korsord och hade tända ljus som lyser upp lite i mörkret :)

Nu ska jag gå och göra en hemlis, sen ringa C ...

Hej svej


Love, Lina..

Insider

2008-11-12 - 21:35:27
Insider ikväll skulle handla om människor som har sex och våldtar djur. alltså det är så jäkla sjukt. inte ens ordet sjukt räcker till för att förklara det. det är värre än så. Kollade inte på insider ikväll, skulle inte klara det alltså.
Finns liksom inga bra ord för att formulera hur förjävligt det är, det gäller iofs alla våldtäkter.
Men djur, hästar, hundar, höns. ? mår illa.

Det finns inte ens något förbud mot att ha sex med djur. Det är alltså lagligt i Sverige.

Jag läste för ett tag sen om en liten vit ponny som hette silver, en dag när dottern i familjen skulle gå ut till sin lilla silver, så var han död. någon hade haft sex med honom, sen knivskurit honom till döds.

sjukt sjukt sjukt.





Love, Lina..

Vargar i skogen ?

2008-11-12 - 19:29:16

Vet ni? Häromdagen så pratade vi om vargar på jobbet, så sa jag " men de finns väl inga vargar här i örebro va?" "Joo då, jag har vargar i skogen jag bor brevid" säger Johan då !?!
De va jätte läskigt att rida idag, det var mörkt och det regnade också. Och ravelli ryckte till ett par ggr när han såg något i skogen, en av gångerna var det tre små rådjur precis framför oss på vägen :) .. Får väl hoppas på att vi inte stöter på nårra ilskna vargar iaf.
 På tal om detta så berättade killen jag satt jämte på bröllopet att han och hans kompis hade jagat älg härom veckan, då hade hans kompis haft sin vita älghund med sig som hjälp, men den hade blivit uppkäkad av vargar :( så dom fick avbryta jakten. usch va hemskt. Okej om man möter en ilsken älg eller något, så kan man ju kuta upp i en gran eller nåt, men möter man en varg som alltid är argsint så kan man nog bara lägga sig ned och dö på en gång.

Aja, annars har dagen varit bra och regnig .. I morgon eftermiddag tar tåget med mig ner till varberg. Har ett sjukhusbesök inbokat, samt ett hos optikern på fredag. Har även planer med mamma och linda på lördag :) Men mer om det senare. 

Nu ska jag fixa matlådor, idag blev det snabbt och lätt, köttfärssås och pasta. skönt.

 



Love, Lina..

Sonja aldens nya fina låt

2008-11-11 - 18:10:43


Love, Lina..

Kvällens middag.

2008-11-10 - 19:46:29
Det var verkligen tomt idag uppe på kontoret utan C och F. Men det gick bra endå, fick endel arkivering gjort iaf, och så var det ett riktigt oväder ett tag ! Regnade och blåste som tusan, mörkt var det med ute. Lite mysigt endå när man sitter inne och jobbar :)

Idag blev det Nasi goreng till middag. Gott, enkelt, kryddigt och asiatiskt. yummie. en ny favvo!

 

Här har ni receptet: http://www.recepten.se/recept/nasi_goreng.html

Jag hade bara en vitlöksklyfta och en röd och en gul lök ist för tre gula :)

Nu ska jag kolla på tv i min ensamhet. Jag fick ha Scooby här om jag ville inatt, men dom skulle på träning ikväll så jag tänkte att de kanske va bättre om han fick sova hemma då :) Dom e så snälla, får låna honom nästa gång istället ! Skulle ringa om jag stötte på några spöken :P

Nu ska jag ringa mamma!


Love, Lina..

Myssöndag

2008-11-09 - 21:31:56

Idag har det varit en riktigt slapp och skön dag, åkte till stallet vid 8 i morse och matade hästarna och fåren, åkte hem igen och somnade om tills klockan var närmare halv tolv.
Sen gick vi upp och gjorde scones, satte på en film och mumsade i oss våra nybakade mackor :)
Vi satte på ännu en film som vi somnade till och vaknade igen vid tre tiden!  haha, snacka om att vara trötta och sega som kola :P sen fick vi ett ryck oich städade hela lägenheten, roligt när man är två, och snabbt går det! Nu skiner det som bara den i alla vråer ;)
Jaha, sen va det dax för lite kvällsmat, det blev lasagne, och en stor sallad ! MUMS!

Och så bröllopet igår då ! Det var såååå underbart fint och riktigt roligt :) Paulina och abbe var så fina tillsammans, verkligen! Och när emma sjöng i kyrkan fick jag bita ihop för att inte bryta ihop, haha! Jag rös i hela kroppen, det var så vackert.
Festen var som sagt på slottet där vi åt tre rätters, supergod mat! Och det var spex och tal och lite lekar för brudparet :)Massa skratt och fina ord. Chris höll tal för brudparet, han va skit duktig, stolt över honom att han stod där inför säkert 80 pers, helt lugn och alla tyckte de va jätte bra, och roligt :) Vi skrattade endel. MEN MEN MEN jag glömde filma honom !!!! Så jäkla klantigt! Jag var så fokuserad och pirrig så jag glömde totalt bort det, inte ens ett kort tog jag. aja, de va säkert någon annan som filmade. Filmade iaf emma när hon kom till slottet och sjöng igen :)

Här kommer lite bilder !

 Paulina och Abbe de många och långa trapporna på slottet såg ut såhär! Mina små flickor Jessika och Sandra! Paulina o abbe! Fiiiina!  fint med champagnen weddingcake

har ni förresten sett min nya design? C som har gjort den!

Nu ska jag kolla klart på skammens program, nämligen sanningens ögonblick.



Love, Lina..

Bröllopsfin!

2008-11-08 - 11:31:25


Love, Lina..

Bröllopp

2008-11-08 - 08:17:44
Godmorgon kära läsare. är uppe med tuppen idag, det är disigt ute denna morgon ser jag, säkert ganska kyligt också!
Idag är det dax för bröllop för Paulina och Abbe, ska bli så himla kul :) Älskar att gå på bröllop :D
Men först ska jag tvätta bilen nu på morgonen, den är förbjudet skitig !

Jag lär mig aldrig hur bröllop stavas?

Bröllopp
Brölopp
Bröllop

.. jag chansar på bröllop.

Nu ska jag studsa in i sängen och se om chris vill gå upp och äta frukost med käraste mig! (god luck have fun)





Ha en bra lödda allesammans!


Love, Lina..

Att ha en bästa vän.

2008-11-06 - 18:05:19
http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=915148

hihi :)


Love, Lina..

På jakt efter en jacka

2008-11-06 - 17:55:22
Denna vintern har jag bestämt att jag ska köpa en riktigt fet vinterjacka! Halvlån så man inte fryser arslet av sig som jag har gjort de seanste fem åren, allt för modet liksom. haha!
Var en snabbis på stan häromdagen men hittade inget, eller jo en på MQ men den är lite för dyr nu i sparandets tider. typiskt! Tänkte åka och kolla på stadium någon dag om de har någon fin där. Thailand närmar sig och jag sparar så mycket jag bara kan dit, för att kunna shoppa loss och gå på spa vareviga dag :P Sen äre snart jul och dax för julklappar. Hittar jag inget så köper jag den på MQ i vilket fall! (eller hur älskling? hehe..) Jag menar, måste barnen ha julklappar varje år eller? När jag var liten, på den tiden fick man ett par sockar i julklapp minsann, jag fick vara ute och leka med kottar i skogen! eller hur Mamma, Linda och Patric, visst fick jag knappt nåra julklappar? :]


Love, Lina..

Allt för idag..

2008-11-05 - 21:38:30
Dagens humör: lagom glad
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Städa
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens klädsel: mörka jeans, svarta stövlar, svart top och en grå stickad bolero 
Dagens planer: Stallet var väl planen
Dagens vill ha: En vinterjacka!
Dagens längtan: Tills bröllopet på lördag!
Dagens fundering: Har funderat lite kring USA och valet tror jag
Dagens beroende: Cristopher!!
Dagens tråkigaste: Ingenting tror jag
Dagens tidning: Nerikes allehanda
Dagens låt: Lilla snigel ;)

LEV VÄL.


Love, Lina..

shit happens

2008-11-04 - 19:06:54
sent igårkväll när vi rensade i garget hittade vi till min stoora glädje ett par inlines som satt som en smäck på mig :) christophers som han hade när han var mindre! Testade dom ute på gården i svartet och dom rullade hur bra som helst, gick sådär lätt och härligt som dom ska göra, trots åldern på dom :) Nu längtar jag tills våren så jag kan ut och glida :D

chris stog bakom mig och höll mig i midjan medans jag jag åkte lite ostadigt framåt, och vips så tappade jag balansen och satte mig på huk, samtidigt som jag tog tag bakom mig och drog med chris mjukisbrallor så dom hamnade nere på knäna på honom. haha! Vilken syn, undra hur många grannar som såg, och vad tänkte dom? :)



Love, Lina..

En måndag i november.

2008-11-03 - 20:49:33
idag har det varit en vanlig dag, och en bra dag! (trots att det är måndag). Var dock seeeegt att gå upp i morse, låg med mobilen i handen och tummen på snoozeknappen och sov en timma för länge :P orkade bara inte ta mig upp ur min mjuka goa säng och mitt stora varma fluffiga täcke!

jag är jätte sugen på ett par vita spets gardiner till lilla fönstret i sovrummet, har smidit lite planer dit. kommer nog bli fint som snus.

ska nog rensa bland mina ridkläder i garaget om ett tag, C håller på för fullt med sina skåp..

ska bara kolla klart på mannen som talar med hundar först,


I loooove you! haha


Love, Lina..

:,(

2008-11-01 - 21:02:36
http://www.bukefalos.com/r/showentry.php?e=60215&catid=14

Love you knasboll! Hade jag haft tid och utrymme så hade du varit min! <3


Love, Lina..

Graveyard.

2008-11-01 - 12:42:01
Idag har jag och mamma varit på promenad, jag köpte en bukett blommor och ett gravljus till mormor som vi gick dit med. Ljuset brinner i 60 timmar så vi tände det innan vi gick. Blev jätte fint! Många som var och grejade med gravarna idag och tände ljus mm. vackert!

Nu har jag nyss gjort klart kvällens dessert :) Hjortron pannacotta! mums! Det blir marinerad lammfilé och potatisgratäng ikväll också. gott gott gott.

Nu ska jag strax kila iväg till farmor och farfar med C, vi ska först förbi graven en gång till, mamma vile också tända ett ljus i lyktan som mormor har, sen så köpte mamma en blomma och ett ljus till en tant som mamma satt vak hos när hon dog för massa år sen, som inte ligger så långt från mormor, hon har ingenting på sin grav :( En jätte söt tant när hon levde sa mamma. Alla andra har någonting utom hon. Så hon ska få ett litet ljus och en ljung:)

Skepp och hoj!


Love, Lina..