small update

2009-07-31 - 23:38:25
En lite uppdatering från varberg! Är hos mamma o pappa och har det aldeles uuuuunderbart bra :)
Älsklingen landade nyss också, han sitter och grejar med sin nya iphone och pappa med chris "gamla" tele som han ska ärva. snark. hihi. Mossan sover för hon ska jobba i morgon.
Idag gick Jag, Mamma Linda och Miranda och gjorde fint på mormors grav med lite nya fina blommor, på hemvägen fick vi ställa oss under ett träd för att komma undan regnet :) Oj vad jag skrattade när jag fick höra att mamma hade ramlat på gräset när hon åkte med Robins sparkcykel. hahaha tänk er.. :) oj oj oj :D

Förresten så såg vi ett rådjur som skuttade över ett staket på vägen till graven, det hade dem sett sist dom gick dit också, plus att jag alltid ser något djur när jag är där, typ en kråka som sitter och tittar på mig eller en katt eller så som slinker förbi när jag är där. Det är nog ett tecken ;) Tror ni inte?

Lite nattligt osammanhängande surr igen :) Nu ska jag snart sova, jag och mamma har redan sovit middag idag i ca 2-3 timmar, haha. Snacka om att vara dödströtta, är nog vädret eller något. Eller så fick jag nog sömnmedel i sprutorna i morse ;)

Nu ska jag strax nana, det är en dag i morgon också! Natti natti



Love, Lina..

onsdag.

2009-07-29 - 23:02:39

hellu. sitter och tar igen mig lite i soffan och läser bloggar. C sitter och jobbar bakom mig. Idag har jag packat lite och städat av här hemma, så nu är det rent och fint i helgen och tills jag kommer hem igen :)
Kollade på första filmen om Narnia förut, den var riktigt bra :) Liiiite bättre än den äldsta versionen som jag såg hos Linda för några år sedan, haha ;) Allt såg liksom lite verkligare utom man säger så ;)
Efter lite filmelifilm och myselimys i soffan så satte jag igång att städa som sagt... ja ni märker ju hur mycket jag har att berätta idag. Haha... blev nog bara lite sällskapssjuk, eller bloggsjuk kanske man ska säga.

Mina planer är iallafall att åka till varberg i morgon och stanna över helgen, men sen måste jag åka tillbaka för att vara hundvakt i veckan. Plus att C ska till Gelleråsen och köra räserbil på måndag så de blir i princip hela veckan i örebro, inte direkt vad som var planerat, men men. För att göra det lite roligare tänkte vi iallafal åka till Stockholm på tisdag och gå på kolosseum och gå på stan och kanske shoppa lite och fika och äta :) Roligt, har aldrig varit inne i stockholm. Jag älskar att hitta på saker :)
Sen åker vi tillbaka neråt på Fredag nästa vecka efter att ha varit hundvakt några dagar, känns som att denna semestern kommer gå aldeles för fort! Men de gör den väl alltid. Iallafall när man flänger land och rike runt som en liten blådåre som jag! Haha, kan inte alla bara komma hit istället? Vi kan ha festival på jobbet som K sa idag! Det finns plats åt alla!

 

Oj vilket kvällssurr det blev idag, tokigt. Borde sova nu, nightie!
Ska ta hand om min pojkvän nu också, han skrattar hysteriskt åt sig själv av någon anledning.

God natt nu :)



Love, Lina..

tisdag.

2009-07-28 - 17:51:01
Idag är jag gräsänkling igen då min man är i stockholm ikväll. Jag behöver verkligen städa, tvätta och fixa lite inför helgen, har ju semester i två veckor efter denna veckan, wihoooo. Fast min semester börjar redan på torsdag kväll kan man säga, för då tar jag tåget ner till mamma och pappa och inviger min ledighet :)

Vet ni vad jag såg att jag hade tappat idag? MIN HANDSTIL! Den är verkligen poff borta. Märkte det idag när jag skulle skriva adresser på en massa brev. Herregud, skriver som en kråka nu för tiden, åt till och med en kexchoklad för att se om det inte var för jag hade lågt blodsocker eller något, (man kan ju bli lite ostadig då) men icke. Efter att man slutade skolan och sådär så försvann den. Dessutom använder man ju datorer till det mesta som har med skriva att göra. Förutom när man skriver handlingslista till affären :)

Jaja, det är väl inte hela världen, det hade varit värre om jag tappat min plånbok eller så..

Vad ska man äta ikväll måntro? Försöker att rensa ur kyl och frys lite nu i veckan, så ska försöka inte handla mera i veckan. Vår kyl och frys är alltid proppfull!



Nej, better get going! Ha det fint alla, ta hand om er.


Love, Lina..

Rabarber & Jordgubbspaj

2009-07-27 - 18:33:01
Gjorde en galet god paj i helgen som jag tänkte dela med mig av :) snällt va?


Smuldeg:

4.5 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 dl socker
3 tsk vaniljsocker
200 g smör

Fyllning:

500 g jordgubbar
3 stänger rabarber
1/2 - 1 dl socker (beroende på hur söt man vill ha den)
1 msk kanel
1-2 msk potatismjöl

Arbeta ihop kallt smör med resten av ingridienserna till smuldegen och ställ in i kylen.
Sätt ugnen på 200 grader och skiva jordgubbar och rabarber och vänd ihop det med socker, kanel och potatismjöl.
Häll i fyllningen i en form som är smörad, toppa med smuldegen och låt pajen gräddas i ugnen i ca 25 minuter.
VOILA!




Love, Lina..

skara sommarland

2009-07-26 - 21:57:15
Idag bar det av till Skara sommarland där vi mötte upp mamma, pappa, syster, bror, kusin (med familjer).
Vi har haft det såå kul! Vi har badat massor, jag och Linda åkte i en sån dära gummiring ner för en bana i vattnet, och jag tror hon är lika skrovlig i halsen som jag, haha! Thanks gud im alive!
Åkte lite med pappa och chris med, rolig :)) Men vilka vattenrutchkanor alltså, skulle aldrig sätta min fot i hälften av dom! jikes! ;)

Jaja, sen käkade vi lite, strosade runt, käkade sockervadd och popcorn, åkte karuseller, spelade på chokladhjul.. osv. Mycket rolig dag, speciellt för barnen. Men jag tror vi vuxna uppskattar det lika mycket också faktiskt :) Roligt med lite utflykter och roligt att träffas allihopa och latja lite :)

Mirandas födelsedag idag också det får vi inte glömma,så jag gav över ett paket innan vi åkte hem, sötisen :) Fick en liten blygiskram. hihi.
Kajsa frågade idag om chris var min pappa. Haha, då sa jag att "farfar" är min pappa, men då skrattade hon och sa "nääääää". Sen efter ett tag så sa hon " Liinaaa... är farfar din tjej?"  hihi, barn är goa.

Väl hemma var vi jäätte trötta och lite frusna, så jag har tagit ett varmt bad och nu ska jag nog snart gå och sova faktiskt.
Satt uppe och spelade TP igår tills kl 02 också. Gääääsp.
Jag lärde mig att det inte finns något språk som heter Australienska. Har alltid trott att det fanns faktiskt.

Jaja, nu kommer lite bilder från dagen:

           

natti natti..


Love, Lina..

fredag.

2009-07-24 - 16:11:52
Då var det Fredag igen, härligt! Och så otroligt skönt att bara vara hemma i helgen, förutom på Söndag då vi åker till Skara sommarland för att möta upp min familj och ha det lite lajbans :)

Semestern närmar sig, åååh vad jag längtar efter mina ynka två veckors ledighet. Om jag ska njuta! Jag är seriöst sugen på att dra med mig älsklingen på en sista minuten till grekland eller något. En vecka med sol, bad, god mat, få sängen bäddad, hotellfrukost, bli lite brunbränd... åååh. tänk att ligga i en solstol och halvsova och känna hur solen värmer kroppen och hur ljummna vindar blåser i håret.. *drömmer mig bort*

  



Nu ska jag slänga i mig lite mjölk och bär, sen ska jag plocka lite här hemma och damsuga så det är fint i helgen, ikväll blir det fredagsmys med pizza och någon bra rulle :) Hoppas alla nära och kära där ute mår bra!

 
älskar sommaren när man kan äta massa färska bär :)


Love, Lina..

has anyone told you?

2009-07-23 - 17:07:04
http://www.hasanyonetoldyou.com/

Love, Lina..

onsdag

2009-07-22 - 19:03:31
gokväll. sitter i min soffa och kollar på när Jamie Oliver gör sylt och när chris sover, intressant kombo. :)

idag bakade jag världens godaste sockerkaka. seriöst. chris sa att det var den godaste han ätit.
Och det var ingen mindre än kanelbulle-sockerkaka :) Sååååå saftig och god smak av kanelbulle. mmmmm.
Den var väldigt enkel att göra, dock ska man tänka på att ha en form som rymmer minst 1,5 liter. Jag tog en vanlig sockerkaksform, sen sån där rund med hål i mitten, och smeten smet om man säger så. likt en vulkan som får utbrott välde smeten över kanten. hehe.
misslyckad, men endå så lyckad, för smaken var det inget del på ;) hihi.

Receptet har ni här,

KANELBULLEKAKA

Smet:
175 g smör
2,5 dl socker
2 ägg
3 dl gräddfil
4,5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 krm salt

Smör och ströbröd till formen

Fyllning:
1 dl socker
3 msk malen kanel
2 msk smör

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker mjukt och luftigt. Blanda ner äggen ett och ett och därefter gräddfilen. Rör sedan noga samman de torra ingredienserna i en separat skål. Blanda ner den torra blandningen i smeten och rör om tills smeten blir len och fin.

Blanda samman socker och kanel och ställ åt sidan. Smöra och bröa en 1,5-liters form. Häll i hälften av smeten och strö sedan över hälften av kanelsockret. Fyll på med resten av smeten och strö över resterande kanelsockret. Klicka till sist ut några klickar med smör över kakan. Baka i ugnen 45-60 minuter.

Nu ska jag ut på promenad innan jag ska ta mig en stor bit kanelbullekaka och mjölk. hihi.
puss


Love, Lina..

tisdag.

2009-07-21 - 20:21:12

Ikväll är chris i stockholm så jag är ensam här hemma, eller nej där ljög jag för jag har gucci här ikväll, vi sitter i soffan och bloggar ;) Det enda som är bra med att vara ensam är att man får saker och ting gjort ;) Har lagat lite matlådor, blev korv över från grillningen igår så de blev någon slags korvstroganoff liknande med pasta.

Och jag har även kokat kräm! Så jag har precis avnjutit nykokt rabarber och jordgubbskräm med kall mjölk till. mmmm, galet gott! Får mig att tänka på farmor och hennes goooooda rabarberkräm :)



Här kommer receptet!

vatten
1 liter jordgubbar
rabarber
2 dl socker
1/2 vaniljstång
potatismjöl och vatten att reda med

koka upp vattnet och häll i socker och fröna ur vaniljstången, tillsätt skivade rabarber och jordgubbarna som är delade på mitten. låt sjuda några minuter tills rabarbern är mjuk, red av med potatismjölet.
Ät och njuuuuuuut.. mums :)


Nu ska jag ta denna lilla sötisen på en liten promenix, hejrå!


Love, Lina..

söndag

2009-07-19 - 11:30:48
aaah, vilken skön söndag. ingenting inplanerat och regnit väder, en riktigt myssöndag att bara vara inne och slappa och fixa.
våra övernattningsgäster har nyss åkt och vi sitter i sängen, jag med datorn och chris med Ps3 :)

Ja,som sagt idag händer det inte mest. SÅ skönt! Kankse drar ut på en lite roadtrip sen eller något om vi blir rastlösa, annar blir det nog film, laga mat, städa lite, fixa lite i köket (nu ska det kaklas), kanske göra iordning ett thailandsalbum som jag så länge tänkt göra.. :) får se vart dagen tar mig.

Kalaset igår var jätte trevligt, vi satt ute på altanen och åt god mat och umgicks lite. Lori hade med sig en liten nykomling vid namn Marley, en liten chihuahua valp alltså :) aaw. han var såå söt att man nästan ville äta upp honom! Gucci var också med här igår!
Jag gjorde två pajer, en ost och skinkpaj och en paj med kantareller och bacon. en stor sallad, bröd och lite melon och annanas. Jättegott! Sen hade vi tårta och kakor. Första gången jag har fixat ett kalas helt själv utan en mamma som gör allt åt en ;) hihi, lite stolt faktiskt! :D

      


Love, Lina..

lördag

2009-07-18 - 10:35:13
      

Passar på lite på morgonkvisten medans jag äter frulle att ladda upp lite bilder, ovanför är det bilder på mina blommor jag planerat de senaste dagarna på altanen. Vi har inte oljat in golvet där än, men det ska göras bara de blir lite stadigt väder!
Förreseten dom röd/bruna blommorna i dom största krukorna kallas chokladblommor och dom doftar kakao :) hihi.

 

Här ovanför har vi Chris presenter från mig, i paketet är det två stycken highball glas från Lasse Åberg till hans samling, och den andra kan ni kanske se vad det står? Vi ska på chokladmassage på badrummetSPA. Notera att "vi" ska på massage, hehe man får inte vara dum inte, passar på själv också såklart :P

Nu ska jag surpla vidare på mitt te och surpla vidare i några bloggar innan jag ska baka tårta, orkade inte göra det igår!

Puss


Love, Lina..

freaky friday

2009-07-17 - 16:16:50

hemma från jobbet nu. inte så farligt trött som jag trodde jag skulle vara idag faktiskt. kommer nog kväll när jag slockar i soffan till bollibompa eller något ;) Eller, i morse var jag faktiskt sjukligt trött, så trött att jag ställde in chris paketöppnande, hahaha! vi tar det ikväll istället, jag var faktiskt dödligt trött och hälsan går före! ;D

sitter här i hettan och svalkar mig med världens godaste och enklaste smoothie. den innehåller vaniljjoggi, jordgubbar och en banan. MUMS. man ska inte krångla till det för mycket serni :)

Efter denna lilla pausen ska jag baka tårta tills i morgon, blir en cheeskake/tårta med jordgubbar och rabarber o lite sådära. Har gjort den förut, och jag gör den igen!



tjoo




Love, Lina..

01.17

2009-07-17 - 01:19:28

.. efter två långa och sena kvällar är vi äntligen klara med tapetseringen i köket. Och det blev så snyggt!!!

   Bilder kommer! NU ska jag soooooooooooooooooova..




.. ZZzzzZZzzzzzzZZzz


Love, Lina..

torsdag (igen!?)

2009-07-16 - 19:17:03
tiden rusar iväg och jag hinner INTE med! det är fullt upp med jobb, tapetsering, målning, städning, kalasfix.. osv.

I morgon den 17 Juli fyller två av de finaste pojkarna jag känner år! Nämligen CHRIS och JONATHAN! Grattis på er!
Chris fyller 25 så det blir lite kalas här hemma på lördag, med mat och tårta och folk, roligt :) Stress med att hinna klart med tapetseringen tills dess bara, men de går enligt planerna än sålänge, och jag har handlat och sådära klart så det blir ju kanon detta. Det är ju trevligt om man hinner städa undan i köket (och resten av huset) innan kalaset också , det står saker överallt, som en labyrint! Maten kommer kallna innan man har tagit sig från köket till altanen ;)

Postade ett paket idag med massor av godis i till jonte, chris paket kan jag inte skriva ifall han läser ikväll =) hihi.


Födelsedagsbarn 1


Födelsedagsbarn 2

gotta go!


Love, Lina..

Britney Spears i Globen igår!

2009-07-14 - 20:09:32
Åh, Brittan var grym! Vilken show! Kändes som att man satt i en musikvideo ungefär, det var en circus från NY där, det var akrobater och det var dansare i världsklass!
Alla blev helt tokiga när showen drog i gång och när Britney sa "Wasup swedeeeen?" så blev alla helt gaaalna!
Det var en härlig känsla när hon sjöng Everytime och hela globen sjöng med. Tror tillockmed den låten var live och inte playback. Hit me baby one more time och Womanizer var också två låtar då alla blev som tokiga, på dom låtarna stog vi upp nästa allihopa och dansade med till den GRYMMA föreställningen. Vilket drag!!

Det var inte så mycket bara Britney utan det var hon lika mycket som alla dansare, så hon försvann lite i mängden ibland, men det var verkligen grymt.
Känns så himla kul att få uppleva henne live, vilket drag det var i globen den kvällen. Jag är så glad att jag var där!

Vi hade ingen aning om våra platser skulle vara bra, men vi satt på jätte bra platser! På rad fem satt vi så scenen var jättenära :) Roligt! Svårt att återberätta, orden räcker liksom inte till för att beskriva hur bra det var känns det som.

Men jag vet, för jag var där.. :)


Vi laddar i bilen påväg mot storstan!


Vi hade gott om tid så vi satte oss och tog en cola innan vi ställde oss i kön in


Weeeey :)


Vi bunkrade med godis och mera cola och satte oss på våra platser!


Knappen och Hakim från NRJ var där och Djade lite innan de började :)


Uppträdare


Lilla brittan :)


Britney i bur


Britney


Glooooben i bakrunden :) haha

Vi filmade endel också, tänkte redigera ihop till en lite filmsnutt sen och lägga ut.

Nu ska jag städa, sen ska vi måla i köket! Puss


Love, Lina..

söta barn.

2009-07-10 - 15:46:00
Är hemma en snabbis och ska packa lite, idag åker vi ner till skåne och firar svärfar litegrann.mys.
Ska faktiskt dra nu, men ni måste bara lyssna på dessa klippen :

http://www.sr.se/cgi-bin/ostergotland/program/artikel.asp?ProgramID=461&artikel=2938869


barn har så roliga tankar och funderingar om saker, här är chris brorson som är 6 år och en annan liten tjej som pratar om olika ämnen i radion i sommar. sååå söta :) haha!

ex:
Vad skulle du göra om någon gjorde slut me dig?

-" tja, det finns ju fler fiskar i havet... ja, brudar alltså."

hahaha sååå skön :)


Ha en underbar helg, puss!


Love, Lina..

MJ´s minnescermoni

2009-07-08 - 18:04:02
Det känns så skumt att MJ är död! Känns nästan som att en sån stor stjärna är odödlig, eller inte finns överhuvud taget på något konstigt sätt. hm, och det tråkigaste är att jag inte förens NU har börjat älska hans låtar och bli varm i hela hjärtat av allt gott han gjorde för världen, framförallt barn i världen. Han ville verkligen "heal the world" .
Det tråkiga var, som han sa i e intervju, var att media uppmärksammade sällan allt bra han gjorde, utan nästan bara på allt negativt. Ändå kämpade han så. Han åkte bla runt till olika barnsjukhus i hela världen och hälsade på barnen, gav dem presenter och miljontals dollar skänkte han till välgörenhet. Jag tycker inte han fick den uppskattning han är värd på långa vägar.

Åååh, förlåt MJ för att jag inte har fattat hur grym du var/är och förlåt för att jag sa att din näsa skulle ramla av!

Kunde verkligne inte slita mig från hans konsert som gick på TV igårkväll. Går liksom inte att sätta fingret på vad det är men han är/var minst sagt helt otrolig och orginell! Han kommer med all säkerhet ALDRIG, aldrig komma ersättas.
Han är och förblir en legend! 
Som sagt konstig och lite trist att jag inte har upptäkt hur grym han verkligen är förens nu, de mesta jag minns är att jag kollade på musikvideos med min syster när jag var liten med MJ :)

Han behöver ju inte oroa sig för att inte få publikens uppmärksamhet iallafall. Haha helt sjukt! Vilken känsla det måste vara.


Mooonwalk :D


Love, Lina..

Konversation

2009-07-08 - 16:25:13
Jag - Vem är det där, känner igen honom.

Chris - Men det är ju Anders Borg..

Jag - Vem är Anders borg nu igen?

Chris - Du vet väl fär sjutton vem Anders Borg är, Sveriges finansminister. Doh.

Jag-  Okej..Vad gör en finansminister igentligen?

Chris -  Jo, men Reinfeldt är ju stadsminister, sveriges mäktigaste man, vem är då näst mäktigast?

Jag -  ... Blondinbella!

Chris - ..................

hahaha! okej,självklart sa jag det med lite ironi, så dum är jag inte, tro det eller ej ;)

  


Love, Lina..

Kaffekonst

2009-07-07 - 20:49:46
        

Slå dessa om du kan ;) hihi. så coolt, undra om dom är photoshopade?


Love, Lina..

måndag

2009-07-06 - 20:03:42
en regnig och mysig måndag måste jag säga. jobbet swishade förbi som alltid på måndagar, gosh dagen gick så snabbt!
Helgen har varit kanon, Freddan var här i Lördags vi grillade världens godaste hamburgare, med massa sallad till och klyftpotatis och beasås. sluuurp. Sen spelade vi Ps3 (little big planet) långt in på natten. och kollade på en läskig film! så läskig att jag var tvungen att fly från fotöljen och hoppa in mellan grabbarna i soffan, haha. kändes tryggare så :)
Söndagen började med frukost i sängen, dusch och en liten söndagsutflykt, har blivit lite av en tradition. vi åkte till Askersund, till ett badställe och åt glass i sanden och skrattade åt lite söta folk :) Lite halvmulet och ca 20 grader så det blev inget dopp, kkkkalllttt i vattnet.

Sen åkte vi hem och började röja i köket. Vi har lagt papp på golvet, slipat och spacklat väggar och tak, ikväll ska taket målas. Sen ska vi välja färg till väggarna och måla dom, sen smackar vi upp nytt kakel och ev. byter vi golvet.
Vill olja in altanen också så att jag kan göra iordning mina nya fina krukor med blommor!

Nu ska jag kolla lite desperate housewives och käka kvällsmat,

  
Askersund!

 

I denna utstyrseln undrade chris om jag skulle slipa väggarna eller sanera mjältbrand. hahaha.
På andra bilden ser man lite av våra nya fina vita köksluckor! Ursäkta röran bakom vi bygger om :)


Love, Lina..

lördag.

2009-07-04 - 19:03:18

Från 30 graders värme till åska och skyfall och mycket svalare. skönt. tror sverige har blivit en aning tropiskt eller något ;) verkar så iallafall.
Det har varit perfekt med lite mulet väder idag för vi har fått massor gjort! Vi har varit på bauhaus och köpt massa grejor, nu är luckorna färdiga i köket, nu ska vi måla taket och sen blir detmålning/tapetsering och sätta nytt kakel! weei :)

Sen har vi varit på NetOnNet, IKEA och Marieberg! På IKEA så köpte vi bla jääätte fina stora krukor att ha på altanen, bilder kommer när det är klart! Sist men inte minst gjorde vi Marieberg där vi shoppade kläder och skor till Chris och åt lite lunch på ett mysigt cafe.
När vi kom hem från alla ärenden och hade packat ur bilen så började det genast mullra och sen kom monsunregenet (typ). mysigt. hihi. Mina fötter värker och jag tar igen mig lite här i soffan nu, pjuuuh.
Ikväll kommer en god liten vän till oss över och vi ska ha BBQ :) Jag har förberett världens godaste hamisar, jag har inte smakat än, men jag tror det. Det är detta receptet. FATTA GOTT!

När vi ändå pratar om mat så gjorde jag jättemysig mat och efterrätt igårkväll :) Det blev pasta med kräftstjärtar och en god sås som jag slängde ihop med matl. grädde, hönsbuljong, vitt vin, chili, kryddor och lite sådära.
Till efterrätten blev det egengjord chokladmoss, vaniljglass, varma hallon och smultron från mina egna små smultronbuskar. Jag blev riktigt impad över mig själv, allt såg ut som på restaurang, haha :)
Det är bara för jag tycker det är så himla kul att laga mat och framförallt baka, när man väl sätter igång och inte måste stressa ihop något. som terapi typ :)

Vi såg btw en riktigt sorlig film igår (Linda du hade brytit ihop) Gran torino hette den. Handlade om en gammal man som var ensam och bitter för han hade varit med i krig och dödat massa asiater och så blev han vän med en kinespojke sen som han hjälper och sånt. eeh. okej, jag är sämst på att återberätta filmer men den var så bra!


Nu lite bilder på gårdagens mat och dagens shopping åt Chris!


  


bye bye alla fina människor där ute!


 



Love, Lina..

onsdag.

2009-07-01 - 21:45:00

Skepp och hoj. sitter här med lite ont i maggen. aj aj. Men de gör inget, jag är glad endå :)
Idag efter jobbet rejsade jag ut till Marieberg för att köpa present till lilla Emilia som snart fyller hela 1 år :)
Till min stora förvåning var det massor med rea överallt, och det var inte alls utplockat utan det fanns massor med fint, det började genast rycka i min shoppingnerv och jag fick med mig lite billiga fynd hem :)

Efter en liten shoppingrunda där så åkte jag vidare till småbåtshamnen där min pojkvän med flera var och sjösatte en liten motorbåt. Tänka sig, det finns både hamnar och fina sjöar här, kanske finns det hopp för örebro också, otroligt men sant. haha.

Ne usch, nu ska jag klaga lite på min onda mage så att jag kan bli klappad i håret av min älskling. hihi.

        

Mina reafynd (förutom jeanskjolen).  Alla kläderna är från Lindex (?! skräll) och skorna från eurosko. Visst är det roligt att fynda?


ciao!



Love, Lina..