HAPPY NEW (CHINESE) YEAR!

2011-02-03 - 16:33:48

Hej hej!

Vi har nyss kommit upp på hotellrummet och ska snart sova, är jäääätte trött! Nu ikväll har vi varit på nyårsbuffé här på hotellet, det är nämligen kinesiskt nyår idag, 2011 är kaninens år :) På buffén fanns det allt möjligt såsom kyckling, räkor, anka, grisfötter, vårrullar, ris osv. Dem hade dukat mellan poolen och havet med såna där kinesiska papperslampor och tända ljus osv. Strömmen gick flera gånger så då var det tur att vi hade ljus på bordet, hihi.

Annars har vi solat och badat som vanligt idag, fotat massor med systemkameran också (dom bilderna är tyvärr inte inlagda i datorn än). Det var mulet och blåsigt så vi tänkte först gjort någon liten utflykt idag till nationalparken eller old town. Men det var så varmt trots mulet väder så vi bestämde oss för att stanna här trots allt. Senare blev det fint väder och ännu hetare, men fortfarande lite blåst, skönt!

Inatt är faktiskt sista natten här på Koh Lanta. Imorgon förmiddag åker vi över till fastlandet för att tillbringa sista veckan där :)

Vi hörs i morgon!!


Såhär brukar mina frukosttallrikar se ut :)


Nyårsmiddagen ikväll ;)



Folk som kommenterat mitt inlägg

Postat av: Linda

mysigt:))

2011-02-03 @ 19:23:53

Postat av: mammi

Pappa tyckte om frukost tallriken . Mysigt att få fira nyår där . Ni är så bruna och fina .Puss och Kram på er.

2011-02-03 @ 23:08:30

Postat av: sanna

Ni verkar ha det underbart ju! Blir liiiiiite avis! Här hade det kommit snö imorse, hur kul är det lixom?! Vill ha soooooool! Puss

2011-02-04 @ 08:40:27


Kommentera mitt inlägg här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: