ANOTHER DAY IN PARADISE

2011-01-30 - 13:42:58
Sitter i skrivandets stund på vår lilla balkong, det är säkert 25 grader trots att solen gått ner och det är aldeles kolsvart ute. Lyssnar till syrsorna och känner några ljummna vindar. Strax ska vi gå ner längst stranden och hitta nån restaurang som vi kan sitta och mysa och äta på :)

Idaghar vi legat vid poolen/strandenoch badat och solat, och haft det gott! Havet ärhelt underbartochmankan ligga i och plaska hur länge som helst :) Det bästa är faktiskt när solen går i moln lite grann då blir det inte så galet hett! På eftermiddagen gick vi till en av alla "hyddor" längst stranden och tog varsin massage, C tog thai-massage och jag olje-massage, skönt (och ont!!!!haha) Chistophers massör frågade om han satt mycket vid datorn, han kände tydligen det genom att känna på några punkter i händerna(?). Christopher går ju hos en napprapat för att han har problem med nacke och skulderblad, så det var lite kul att han kände det.
När vi låg och fick massage kom det en skur med regn,det var jättehärligt att lyssna till :)

Jaja, nu ska vi gå och käka!!!Ha det så bra alla där hemma!!

bjuder på ett par iphone bilder, hade inte med oss kameran idag


dagens lunch och massagejakt på stranden:)


Folk som kommenterat mitt inlägg

Postat av: mammi

Så härligt ni har det. Här har vi haft riktigt fint vår väder.Har varit ute och gått en promenad. Patric och barnen har varit här och fikat.Puss och kram och ha de bra.

2011-01-30 @ 19:23:42

Postat av: Linda

ååå vad underbart!!!!

2011-01-31 @ 17:05:58

Postat av: Sofie

Härligt !! Man blir inte alls avundsjuk eller så ;) Njut !

2011-01-31 @ 20:10:52


Kommentera mitt inlägg här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: